- 29 Eylül 2014
- 9.595
- 19.532
- 498
- Konu Sahibi jjjjjjjjqqqqqqqqzzzz
-
Iibf mezunları da kpss b' den atanabiliyorlar. Zor ama tabi yine de.Hukuk, mühendislik mezunu olsan KPSS B ile atanacak olsan bekle derdim de, KPSS A mülakatla alım yapıyor diye biliyorum. Mülakat işi bana hep sıkıntılı gelmiştir açıkçası. Sen bilirsin tabi..
Kpss b den kaç puan alırsa atanabilir araştırması gerekli o zaman. Geçen senenin atamalarına bakmalı. Ben hiç hazırlanmadım iyi de yaptım :)) hukuk okuyup kurumlarda körelemem dedim. Bilgim yok pek ordan burdan duyduğumu yazdım.Iibf mezunları da kpss b' den atanabiliyorlar. Zor ama tabi yine de.
ben iş yönünden sanslıyım rahatım cok sükürBenim de komşum bakacak. İyi olur inşallah. Siz ne is yapıyorsunuz bu arada. Ev is çocuk zor oluyor mu. Duzeninizi nasıl kurdunuz
Ay bisey sorabilirmiyim. Benimde on.muhasebe ve ben bilmiyorum. Yani daha önce yapmadım. İs verene söyledim excel ve wordun iyi mi dedi bende evet dedim. Simdi korkuyorum ya yapamazsam diyeben iş yönünden sanslıyım rahatım cok sükür
ön muhasebe ve santral
düzen oturdu rahatız ama benimde sıkıntım su yaşım geciyor
ikinci cocuk yapmamm lazım kızımda kardes istiyor
Sorum su ki muhasebe zor mu altından kalkarmıyım acaba çok mu titiz çalışmak gerekiyor. Bu arada benn otomotiv sektöründe olacagimAy bisey sorabilirmiyim. Benimde on.muhasebe ve ben bilmiyorum. Yani daha önce yapmadım. İs verene söyledim excel ve wordun iyi mi dedi bende evet dedim. Simdi korkuyorum ya yapamazsam diye
benim ablamda otomotiv sektöründeydi muhasebe yapıyordu tecrübeliydi yılardır aynı firmada calıstıSorum su ki muhasebe zor mu altından kalkarmıyım acaba çok mu titiz çalışmak gerekiyor. Bu arada benn otomotiv sektöründe olacagim
Yas kaçbenim ablamda otomotiv sektöründeydi muhasebe yapıyordu tecrübeliydi yılardır aynı firmada calıstı
yedek prca falan ödemeler hesaplar ugrasırdı ceşit paraca cok oldugu için dikkat lazım tabikiii
ama siz ön muhasebe yapacaksınz daha kolay o korkamayın yaparsınz
ben sizi iyi anlıyorm uzun süre sonra işe girmek yapabilirmiyim falan baslayın işi iyice kavrayın kolay
ben 1.5 yıl oldu calısmaya baslayalı burda herseyi ögrenip kavrayınca müşterileri tanıyınca su an hersey kolay geliyor
ve calısmakta istiyorm ama bende mecburum yası geciyor bir yıl daha calısıp bu sene bebek düşünüyrz ikinciyi ayrılacagm devam edebilirmiyim bakalım.2 yasına kadar bakıp sonra döerim baska bir yere olmazsa kısmet
kpss zor iş yaa bi de sistem degisiyormus yine yok mülakat yok alan sınavı bilmem ne, alımlar zaten az... bi kac sene ugrasmak zorunda kalabilirsin. eğer bu is uzun vadede garantili ise ve yükselme şansın da varsa geri cevirme, paraya da ihtiyacin varmis hemGunaydin canlar. Kafa karışıklığı içinde soluğu burda aldım.
Ben geçen sene bi firmaya cv bırakmıştım bu sene yeni açacakları bayilik için döndüler işe alındım ama henüz başlamadım bayi tadilatta. Alacağım ücret asgari ücret. Bu is olana kadar çalışmak gibi bi fikrim yoktu. Çünkü doğru düzgün is bulamıyordum.
Bu sene kızım 1. Sınıfa başlayacak. Yani evde 5 saat boşum. Kpss ye calisirim diye düşünüyordum. Simdi ise kafam çok ama çok karışık. Esim asgari ücretle çalışıyor 20 bin borcumuz var Bu sene içinde ödenmesi gereken. Ev kira değil ama kredi vs borçlar var. Ben bu yüzden çalışmak istiyorum. Ama bi aklım da otur bi sene adam akıllı kpss ye çalış diyor. Lisans işletme mezunuyum. Sizce ne yapmalıyım?
Uzun vadede ne olur inanın bende bilmiyorum. Çünkü hem sektör hem de alan yabancı olduğum Bir yer.Otomotiv muhasebe. Kapalı olduğum için başka alana almıyorlar satış vs. Ben iş konusunda çok azimliyim eğer kafam rahat olursa çok verimli olurum. Elimden gelenin fazlasını yaparım. Ama bu benim isimde ne kadar önemli olur yani beni nereye taşır orasını bilemenkpss zor iş yaa bi de sistem degisiyormus yine yok mülakat yok alan sınavı bilmem ne, alımlar zaten az... bi kac sene ugrasmak zorunda kalabilirsin. eğer bu is uzun vadede garantili ise ve yükselme şansın da varsa geri cevirme, paraya da ihtiyacin varmis hem
yas 35 kızımda cok istiyor ertelesem cocuk işini bir yıl ancaYas kaç
Hem çocuk hem is olmaz mi. Sanırım kızınıza komşu bakıyordu. Hamileyken çalışırsınız 6 ay izin sonra is başı. Bu şekilde olacaksa çocuk isini erteleme. Zaten ha deyince de olmuyor Bazı zaman. Hani insan bilse ne zaman hamile kalacağını örnek bir sene sonra öyle de çalış boyle de çalış :)yas 35 kızımda cok istiyor ertelesem cocuk işini bir yıl anca
o bir yıldada kazandıgım para cocuk işii riske atmama degermi
Bu arada ablanız hangi markadaydı. Yani bu sektörde yükselme imkanı varmı. Ben asgari ücretle baslayacagim. Daha sonraları maaş artışları nasıl. Yani ablanız nasildi. Benim patronum mali müşavir bu arada muhasebe de iyidir kesin benim çok dikkatli olmam lazim.benim ablamda otomotiv sektöründeydi muhasebe yapıyordu tecrübeliydi yılardır aynı firmada calıstı
yedek prca falan ödemeler hesaplar ugrasırdı ceşit paraca cok oldugu için dikkat lazım tabikiii
ama siz ön muhasebe yapacaksınz daha kolay o korkamayın yaparsınz
ben sizi iyi anlıyorm uzun süre sonra işe girmek yapabilirmiyim falan baslayın işi iyice kavrayın kolay
ben 1.5 yıl oldu calısmaya baslayalı burda herseyi ögrenip kavrayınca müşterileri tanıyınca su an hersey kolay geliyor
ve calısmakta istiyorm ama bende mecburum yası geciyor bir yıl daha calısıp bu sene bebek düşünüyrz ikinciyi ayrılacagm devam edebilirmiyim bakalım.2 yasına kadar bakıp sonra döerim baska bir yere olmazsa kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?