İs mi kpss mi

Kpss mi is mi

• Kpss

OY: 9 23,1%
  • İs

OY: 30 76,9%

• Ankete Katılan
    39
benim ablam yerli bir firmada calıstı ama uzun yıllar calıstı maası piyasadaki mühedislerden iyiydi:))
ama oda ikinci bebek olunca ayrıldı cünkü sigorta primi doldu yası bekliyor emekliliği hak etti:))

İşletmecisiniz peki alanınıza ne kadar hakimsiniz biz iibf kolay gibi görünen aslında zor bölümlerden biri hem atanma konusunda sınırlı kontenjan hem rakip fazla hem de derslerimiz yoğun

Ayrıca bu kadar borcunuz varken çalışmak daha mantıklı evde boş zamanınızda KPSS çalışın zaten cocuk okula başlayınca masraflar artacak

Alana çok hakim değilim çünkü aof mezunuyum. Örgün öğretimdekiler 1 kere okursa benim 2 kere okumam lazim. O konuyu okuyunca x hocanın dedikleri aklıma gelmeyecek çünkü. Zaten çalışmakta kararliyim şuan bayi henüz açılış yapmadı yapınca ya allah bismillah deyip kolları sıvayacağız. :)

şimdi gerçekçi olmak lazım. kpss zor baya. kuzenim 89 aldı hala atanamadı. ee bu puanı da evde çalışmayla almanız zor. zira lisans kpss zor. dershaneye gitmelisiniz. asgari ücretle o da zor. en güzeli siz işe girin. kpss de her gün akşam 2 saat falan çalışın. sonra da hızlandırılmış kursa falan gidersiniz. evet tempolu bir hayatınız olur ama yapacak bir şey yok. bu sürede sigortanız işler, borcunuz azalır.

Aynen öyle...zorlu bi süreç olacak benim için. Ev is es kpss kızımın ilk senesi onun ödevleri benim için zira öyle ilk isim değil ama çalışmaya ki uzun zaman oldu. Hayırlısı artik. Umarım bu kadar yoğunluğun altından kalkabilirim.

Allah annelere yardım ediyor inş. her şey gönlünce olur. kuzuya da başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…