İş seyahatlerine giden sevgili/eş

Bir kız ayartır mı? Nedense hep kizlar ayartiyorlar. Unlu dusunur seyma subasinin dedigi gibi " yolunda olan bir iliskiyi baska biri yikamaz.zaten bi kopukluk vardir catlak vardir baska biri de bu catlaga girebilir sadece.yapicak adama gps te taksan yapar.yapmicak adami hamamada koysan yapmaz.bu is kafada biter.

Kuyruk sallayan bi kadına atlamakta tereddüt etmez diye düşünüyorum.
Bu nasıl bir zihniyettir ya? Gidip tedavi olun. Ve elin oğlunun başını yakmayın. Gariban adam umarım nasıl biri olduğunuzu anlarda kaçarak uzaklaşır. Utandım resmen aynı cinsten olduğumuz için

Bu nasıl bir zihniyettir ya? Gidip tedavi olun. Ve elin oğlunun başını yakmayın. Gariban adam umarım nasıl biri olduğunuzu anlarda kaçarak uzaklaşır. Utandım resmen aynı cinsten olduğumuz için
Hayır anlamadigim şey böyle düşünüyorsan nasıl sevgilisin bu adamla yani kuyruk sallayan atlayacak bir tipse bu nasıl bir çaresizlik utanç verici ve trajikomik

Hayır anlamadigim şey böyle düşünüyorsan nasıl sevgilisin bu adamla yani kuyruk sallayan atlayacak bir tipse bu nasıl bir çaresizlik utanç verici ve trajikomik
20 yıldır evliyim, eşim eve koşarak gelir resmen, neden biliyormusun? Onu bir kere bile bogmadim. Kendine güvenmeli insan herşeyden önce. Benden iyisini bulursa gitsin zaten

20 yıldır evliyim, eşim eve koşarak gelir resmen, neden biliyormusun? Onu bir kere bile bogmadim. Kendine güvenmeli insan herşeyden önce. Benden iyisini bulursa gitsin zaten
Yani gerçekten gitmek isteyen zaten gider kadında da boyle erkekte de böyle bu durum. Kimsenin seni aldatmasını ya da ayrılmasını engelleyemezsin ki. Konu kıskanmak da değil aslında sadece engelleyemezsin yapan herşeyi yapar. Yaşadık gorduk. Giden gitsin yapan yapsin mood

Tatlım ben bu yorumlara inanmiyrum kıskanmakta haklisin şuan konumunuz ne yani evlilik düsünüyomusunuz nişan varmı. Ona göre yapiym yorumumu

Otelde kalmanın nesini kıskanıyorsunuz ?
Ne kadar zamandır berabersiniz ?
Güveniniz hiç mi yok yoksa ortama mı güvenmiyorsunuz ?

Benim eşim iş gereği sürekli seyahat halinde yurt içi yurt dışı. Bazen tek bazen ekipten başkalarıyla hiç kıskanmak aklıma gelmedi. Aksine evinden uzak kızından uzak sürekli koşturmaca içinde diye üzülüyorum o daha fazla üzülmesin diye ona destek olmaya çalışıyorum. Ayrıca kuyruk sallama tabiri çok çirkin olmuş. Netice de iş için gittikleri o kız arkadaşların da bir ailesi bir sevgili vs olabilir. Sevgilinize olan güvensizliğinizi başkalarının günahlarından çıkarmayın bence.

Bende is icin gidiyorum sehir disina ve yurtdisina. Otelde kaliyorum ama kimse beni ayartmaya yada ben birini ayartmaya calismiyorum hem cokta eglenceli oluyor yiyoruz iciyoruz zaman olunca gezip yeni yerler goruyoruz toplantilarda yeni insanlar taniyoruz. Sevgiliniz adina mutlu olmalisiniz :)

Tatlım ben bu yorumlara inanmiyrum kıskanmakta haklisin şuan konumunuz ne yani evlilik düsünüyomusunuz nişan varmı. Ona göre yapiym yorumumu
Aaa özelden herkes mesajlasip anlasmisti konuya girip kiskanmiyoruz kiii yazalim diye. Hepsi danisikli dovus yani, kocasini evden cikarmayanlar burada nispet olsun diye boyle yorum yaziyor. Anlastik biz forumca. Tuh size haber vermemisler.

Benim eşim de gidiyor iş seyahatlerine, ben en çok spayı kıskanıyorum ben girip rahatlayamıyorum diye :)
Güvenmiyorsanız devam etmeyin ilişkiye. Bu şüphelerle yaşanmaz.

Ben de sevgilinizin yurtdışına çıkan versiyonuyum. Erkek iş arkadaşlarımızla aynı otelde kalıyoruz. İş çıkışlarında beraber yemek yiyip alkol alıyoruz. Geziyoruz. Zaten ailemizden uzaktayız tüm gün normale göre çok daha fazla çalışıyoruz akşamları da biraz kafa dağıtmazsak sıkıntıdan ölürüz herhalde. Güzel bir sosyallikten ötesi yok. 5 yıldır bu şekilde çalışıyorum ne bana kötü niyetli yaklaşan gördüm ne ben yaklaştım. Bence sakin olun kötü niyetli yaklaşan biri olursa da kendisini korur herhalde sevgiliniz :) korumayacağı varsa da zaten seyehate gitmeden de olur olacaklar.

düzgünlükten ziyade özgüvenle alakalı. yapacak adam evden işe işten eve gibi görünür gene yapar. internetten yazışır gene yapar.
o zaman ya "yaparsa o beni kaybeder" diyip dik duran kadın olacaksın yada "of ya gittiği yerde biri ayartırsa" diyen takıntılı kadın.

Ya sanırım ben türkiyede yaşamıyorum başka bi yerde yaşıyorum. Ya da bu forumdaki kadınlar her şeyi toz pembe görüyor. Ya da Erkek milletini hiç tanımıyor. Arkadaşlar hayatımdaki insan bana güvensizlik veren bir harekette bulunmuyor. Güvenmiyorsan bırak diyorsunuz da ben hiçbir erkege erkegin doğası gereği güvenmiyorum. Erkekler sandığınız kadar bi kadına kolay hayır diyebilen canlılar değil. Neymis karakteri güçlüyse kadına hayır dermiş. Yok oyle bi dunya ya. Eline fırsat geçerse yapmayacak adam yoktur bence. Varsa da emin olun sandığınız kadar çok değil. Heyecan icin yapar anlık zevk icin yapar yine yapar. Turkiyedeki ekonomik kriz kaynaklı da maddi durumu iyi ve kariyeri olan adamlara da evli bekar demeden kuyruk sallayan kadınlar yok mu arkadaşlar? Hiç mi duymadınız bunları da ben dile getirince ilk defa duymuş gibi tepkiler veriyorsunuz. Ben her kadin kuyruk salliyor demiyorum. Bu tür kadınlar da var diyorum. Adamin karisiyla telefonda tartışan kadınlar bile gördüm. Kadini sinir etmek icin kocan az once yanımdan cıktı diyen bile duydum. Böyle arsız insanlar var hiç mi denk gelmediniz? Nedir bu tepkiler ya? Tamam benim genel olarak güvensizligim ve aldatilma korkum olabilir. Bu da bi sorun olduğu icin bu başlıkta dert yanıyorum zaten. Sehirdisina eşi giden insanlarda oluyor mu boyle kiskanmalar diye merak ettim. Tabiki bunları düşünüp de delirmemek lazim. Ama insan bazen kıskanıyor yani. İckili ortamda ya bi yakinlasma olursa gibi... bu da benim törpülemem gereken bi sorunum. Daha fazla konuyla ilgili bi sorum yoktur. Burda zaten yardimci olmaktan çok saldırı oluyor.

Yani çok samimi olmadığı, arkadaşlarıyla diyalogu beni rahatsız etmediği sürece sorun olmaz sanırım. Sık gitmese daha iyi tabi, kafam rahat eder. Ama davranışlardan huylanırsam, hiç kendimi yormak istemem o ilişki için. Bunu aşmanın yolunu bulun, yoksa çok mutsuz olursunuz. Aşamıyorsanız hiç uzatmadan ayrılın.

valla bu iş seyehatinin en büyük örneği benim evli çıkan sevgilim oda aynı ayda iki defa benim olduğum memlekete gelir ürün satar vs. Böyle ola ola resmen sevgili olduk elinde yüzük yok evli olduğuna dair hiç bir belirti yok sonra da ben şüphelendim sordum evli çıktı kocana dikkat et derim

adama güvenin yok bu 1 .
2.si öyle bi anlattın ki adamı ben bile ayartabilirim demekki yazik. evlenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…