- Konu Sahibi streshanim
-
Bir kız ayartır mı? Nedense hep kizlar ayartiyorlar. Unlu dusunur seyma subasinin dedigi gibi " yolunda olan bir iliskiyi baska biri yikamaz.zaten bi kopukluk vardir catlak vardir baska biri de bu catlaga girebilir sadece.yapicak adama gps te taksan yapar.yapmicak adami hamamada koysan yapmaz.bu is kafada biter.Sevgilim özel sektörde büyük bir şirkette çalışıyor. Şirketi onu ayda 2 kere şehirdışına gönderiyor. Gittiğinde de otelde kalıyor. Her gittiğinde akşamları iş arkadaşlarıyla otelde yemek yiyip alkol falan alıyorlar. Kızlı erkekli birlikte vakit geçiriyorlar. Ben de ister istemez kıskanıyorum. Adama otel odasından dışarıya çıkma diyecek halim de yok. Sıkılır yani sonuçta. Kaldı ki ben desem ne olacak. Gizli saklı yine onlarla takılır. En azından açık açık söyluyor lobide buluştuk birer bira içeceğiz falan diyor ama çatlıyorum elimde değil. Evlenince de bu böyle olacak işi gereği. Sevgilime güvensem de sonuçta erkek milleti. Ortalik kötü. Bi kız ayartır mi yakinlasirlar mi diye kafada kuruyorum. Eşi bu şekilde otellerde kalanlar kıskanmıyor mu? Bu durumda tutumum nasıl olmalı?
Bu nasıl bir zihniyettir ya? Gidip tedavi olun. Ve elin oğlunun başını yakmayın. Gariban adam umarım nasıl biri olduğunuzu anlarda kaçarak uzaklaşır. Utandım resmen aynı cinsten olduğumuz içinKuyruk sallayan bi kadına atlamakta tereddüt etmez diye düşünüyorum.
Hayır anlamadigim şey böyle düşünüyorsan nasıl sevgilisin bu adamla yani kuyruk sallayan atlayacak bir tipse bu nasıl bir çaresizlikBu nasıl bir zihniyettir ya? Gidip tedavi olun. Ve elin oğlunun başını yakmayın. Gariban adam umarım nasıl biri olduğunuzu anlarda kaçarak uzaklaşır. Utandım resmen aynı cinsten olduğumuz için
20 yıldır evliyim, eşim eve koşarak gelir resmen, neden biliyormusun? Onu bir kere bile bogmadim. Kendine güvenmeli insan herşeyden önce. Benden iyisini bulursa gitsin zatenHayır anlamadigim şey böyle düşünüyorsan nasıl sevgilisin bu adamla yani kuyruk sallayan atlayacak bir tipse bu nasıl bir çaresizlikutanç verici ve trajikomik
Yani gerçekten gitmek isteyen zaten gider kadında da boyle erkekte de böyle bu durum. Kimsenin seni aldatmasını ya da ayrılmasını engelleyemezsin ki. Konu kıskanmak da değil aslında sadece engelleyemezsin yapan herşeyi yapar. Yaşadık gorduk. Giden gitsin yapan yapsin mood20 yıldır evliyim, eşim eve koşarak gelir resmen, neden biliyormusun? Onu bir kere bile bogmadim. Kendine güvenmeli insan herşeyden önce. Benden iyisini bulursa gitsin zaten
Tatlım ben bu yorumlara inanmiyrum kıskanmakta haklisin şuan konumunuz ne yani evlilik düsünüyomusunuz nişan varmı. Ona göre yapiym yorumumuAynen. Iyi ki bisey dedik herkes saldırı moduna geçti. Anladik forumdaki kadınların kocaları cok düzgün ve onları aldatmiyor. Bu genel olarak duyduklarımız kimlerin kocaları acaba? Eminim onlar da benim kocam yapmaz diyen kadınların kocalaridir. Ben burda kadınları suçlamak amacıyla da bir şey yazmadım. Aldatirsa sadece kadin sucludur adam melektir de demedim. konuyu nerelere getirmişsiniz hayret ediyorum. Ayartırsa derken erkekler kadınlara göre bu konularda daha güçsüz. Kuyruk sallayan bi kadına atlamakta tereddüt etmez diye düşünüyorum. Burda iki taraf da karaktersiz bana gore. Ha sevgilim brad pitt değil tabiki. Ama kariyeri yuksek olan adama tipsiz de olsa atlayan kadınlar var. Yok mu? Ne kadar toz pembe hayatlarınız varmis ya. Size göre kadınlar da çok düzgün kocalarınız da. Kimse kimseyi aldatmıyor evet. Siz böyle inanmaya devam edin. Hayat size güzel valla. Doğruları söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis.
Aklıma Müge Anlı'nın, eşini kıskanan konuk kadına "senin kocanı kim napsın" demesi geldi.Bi kız ayartır mi yakinlasirlar mi diye kafada kuruyorum
Aaa özelden herkes mesajlasip anlasmisti konuya girip kiskanmiyoruz kiii yazalim diye. Hepsi danisikli dovus yani, kocasini evden cikarmayanlar burada nispet olsun diye boyle yorum yaziyor. Anlastik biz forumca. Tuh size haber vermemisler.Tatlım ben bu yorumlara inanmiyrum kıskanmakta haklisin şuan konumunuz ne yani evlilik düsünüyomusunuz nişan varmı. Ona göre yapiym yorumumu
Sevgilim özel sektörde büyük bir şirkette çalışıyor. Şirketi onu ayda 2 kere şehirdışına gönderiyor. Gittiğinde de otelde kalıyor. Her gittiğinde akşamları iş arkadaşlarıyla otelde yemek yiyip alkol falan alıyorlar. Kızlı erkekli birlikte vakit geçiriyorlar. Ben de ister istemez kıskanıyorum. Adama otel odasından dışarıya çıkma diyecek halim de yok. Sıkılır yani sonuçta. Kaldı ki ben desem ne olacak. Gizli saklı yine onlarla takılır. En azından açık açık söyluyor lobide buluştuk birer bira içeceğiz falan diyor ama çatlıyorum elimde değil. Evlenince de bu böyle olacak işi gereği. Sevgilime güvensem de sonuçta erkek milleti. Ortalik kötü. Bi kız ayartır mi yakinlasirlar mi diye kafada kuruyorum. Eşi bu şekilde otellerde kalanlar kıskanmıyor mu? Bu durumda tutumum nasıl olmalı?
Aynen. Iyi ki bisey dedik herkes saldırı moduna geçti. Anladik forumdaki kadınların kocaları cok düzgün ve onları aldatmiyor. Bu genel olarak duyduklarımız kimlerin kocaları acaba? Eminim onlar da benim kocam yapmaz diyen kadınların kocalaridir. Ben burda kadınları suçlamak amacıyla da bir şey yazmadım. Aldatirsa sadece kadin sucludur adam melektir de demedim. konuyu nerelere getirmişsiniz hayret ediyorum. Ayartırsa derken erkekler kadınlara göre bu konularda daha güçsüz. Kuyruk sallayan bi kadına atlamakta tereddüt etmez diye düşünüyorum. Burda iki taraf da karaktersiz bana gore. Ha sevgilim brad pitt değil tabiki. Ama kariyeri yuksek olan adama tipsiz de olsa atlayan kadınlar var. Yok mu? Ne kadar toz pembe hayatlarınız varmis ya. Size göre kadınlar da çok düzgün kocalarınız da. Kimse kimseyi aldatmıyor evet. Siz böyle inanmaya devam edin. Hayat size güzel valla. Doğruları söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis.
Yeminle yazdigin mesajda beni tek coşturan old but gold karikatürümyine aklima geldi yine yarildim
adama güvenin yok bu 1 .Sevgilim özel sektörde büyük bir şirkette çalışıyor. Şirketi onu ayda 2 kere şehirdışına gönderiyor. Gittiğinde de otelde kalıyor. Her gittiğinde akşamları iş arkadaşlarıyla otelde yemek yiyip alkol falan alıyorlar. Kızlı erkekli birlikte vakit geçiriyorlar. Ben de ister istemez kıskanıyorum. Adama otel odasından dışarıya çıkma diyecek halim de yok. Sıkılır yani sonuçta. Kaldı ki ben desem ne olacak. Gizli saklı yine onlarla takılır. En azından açık açık söyluyor lobide buluştuk birer bira içeceğiz falan diyor ama çatlıyorum elimde değil. Evlenince de bu böyle olacak işi gereği. Sevgilime güvensem de sonuçta erkek milleti. Ortalik kötü. Bi kız ayartır mi yakinlasirlar mi diye kafada kuruyorum. Eşi bu şekilde otellerde kalanlar kıskanmıyor mu? Bu durumda tutumum nasıl olmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?