- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenince başka şehre mi gideceksiniz? Böyle bir durum yoksa onlara ne? Stajını başlat, kariyer planlarını evlilik için erteleme. Ne olacağı belli olmaz.
Eee zaten öyle bı şansım olsa ederim. Sevgilim başka bı şehirde burada olsak sorun etmezdim ki :)
e nerede yaşayacağınız belli değil mi?
her iki türlü de sormuş olabilirler,
eğer daha önceden biri evlenip tazminatını aldıysa canları yanmıştır ve böyle bir durum istemiyorlardır
yada yanlarından evlilik sebebi ile ayrılmayacak sağlam bir çalışan istiyorlardır. Eğer samimi iç içe değilseniz söylemenize gerek yok, söz değilde nişan zamanı açıklarsınız durumu.
Şu an yaşadığım şehirde yaşamayacagiz. Erkek arkadaşımın olduğu şehire gideceğim
Söz ve nişan bir arada olacak sanırım. :)))))
ne alaka canim-- nasil arkadan is cevirir gibi...
patrona ne sizin eeeeeeeeeen özelinizden?
sözlenmek zaten cokda vahim bir durum degil...
lütfen bukadar özelinizi acmayin is yerlerinde...
düsün söz/nisan atildi... tek tek gidip ben nisan atdim diye aciklamami yapicaksin?
o zaman işyeri ile ileriye dönük plan yapmayın ve durumu bildirin.
Aynen eski işyerimde bana da sormuşlardı. Evli kadın çalışanların verimliliği düşük oluyor demişlerdi açıkça. Bir kez de bir inşaat şirketine başvurmuştum, bir önceki personelin neden işten ayrıldığını sordum, her akşam saat 6 da kocası almaya geldiği için çıkarmak zorunda kaldık dediler. Şimdi ki işyerim rahat olduğu için hamileliğimde sorun olmuyor ama mesela çalıştığım birçok yerde hamile iş arkadaşlarımın işten çıkarıldığına bizzat şahit oldum defalarca. Hatta yazık bi hamile arkadaşıma mobbing uygulanıyordu, yanında sigara içiyolardı, rahatsızlığını dile getirince de biz dışarı çıkamayız sen şöyle bi dışarı çık dolaş dediler. Kendisine 1-2 işinde yardım ettim ve uyarı aldım, herkes kendi işini yapsın lütfen dendi bana. Doğum izninden geri dönemedi çıkışını yaptılar. Bunları yapanlar genellikle KADIN iş arkadaşlarımdı malesef. Özel sektör çok acımasız.
biliyorsunuz evlilik nedeniyle istifa eden bir kadin isyerinden tazminat alabiliyor, bu sebeple sormus olabilirler veya sadece sohbet olsun diye de sormus olabilirler,
sizin iliskileriniz nasil? Calismaya devam edecek misiniz bu is yerinde?
Ama düşününce daha 1,5-2 yıl daha buradayım. Şimdi senem de olmadı diye tazminat vermemek için kovarlar diye cekiniyorum. (Tazminat vs sorun değil o zamana kadar yeni iş bulmak sorun)
1,5-2 sene sonra mı evleneceksiniz?