İş yerinde birinden hoşlanıyorum :/

En azından sosyal medyadan falan eklemeliydi diye düşünüyorum

hayırlısı olsun
ama ilgisi olsa en azından bir şekilde adım atar yanındaki kızla konuşurken kaynaşmaya çalışır vs
benim işyerindeki erkek arkadaşlarım beğendikleri biri olunca ben o kızla konuşurken araya girerler lafa karışırlar
bir şekilde mesela :) böyle bir ortam da olmadı mı?

neyse bize de yazın gelişme olunca

Bunu yazmistim kacirmis olmalısınız ben konusurken araya girdi sohbetimiz oldu v.s diye baya baya konusmustuk o gün

Öncelikle yakınlığını hissettir onda bir şey varsa sana adım atar zaten. Mesela ben iş yerinden birinden hoşlanıyordum sürekli gördüğüm yerde bir bahane ile konusmaya çalışıyordum. Ya da bişiler istemeye gidiyordum odasına. Onun da gönlü varmış. O şekilde kendiliğinden gelişti.

Bunu yazmistim kacirmis olmalısınız ben konusurken araya girdi sohbetimiz oldu v.s diye baya baya konusmustuk o gün
aaaaa görmemişim teşekkürler cevap için

o kızı eklediniz mi sosyal medyadan eklemediyseniz kızı şimdi de eklemeyin amca oğlu muhabbeti var ya yanlış anlayabilir
siz ne dediniz cevap olarak amcaoğlu muhabbetine

Yok eklemedim. Amcaoglu dedigim is yerinde bi amca var onun oğlu yani kizin amcaoglu değil

Arkadaşlar simdi tum konunun üstüne ben bıraktım ya ama baktığını görüyorum o zaman kafamimi cevireyim napayım? Yine oldu az önce duramadim ben de baktım ama bakmasa mıydım?

Arkadaşlar simdi tum konunun üstüne ben bıraktım ya ama baktığını görüyorum o zaman kafamimi cevireyim napayım? Yine oldu az önce duramadim ben de baktım ama bakmasa mıydım?
E baktığını görüyorsan kibarca gülümse önündeki işi yapmaya devam et. Başka ne yapılabilir ki?

Sonuçta imkansız aşk değil ki istiyorsa bir adım atar, bakış bakış nereye kadar?

Yok yahu daha kizlarla eklesmedik o nasil eklesin
Eklesin ya :) hoşlanıyorsa bir elle tutulur adım atsın öyle mıy mıy bakmakla olmaz ki :) bir çevreme bakıyorum çoğu erkek hoşlandığı kızı etkilemek için neler yapıyor çoğu da bakmadan öteye geçmiyor bu sadece bakıp adım atmayanların aklında başka biri mi var yoksa öylesine bir bakma mı anlam veremiyorum
konu sahibi ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı olsun sen sakın istek falan atma olursa olur olmazsa da kendi kaybeder yeni gelişme olursa haberdar et bizi ama

Arkadaslar hicbir sey olmadi hicbir sey. Demek ki olmayinca olmuyor gecmis olsun

Konuşma fırsatınız olmadı mı ?

cok cok az konusma firsatimiz oluyor o da genel gecer konular denk gelemiyoruz o ds denk, gelmeye cabalamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…