Yok hicbisey bilmiyorSenin durumunu kesin gideceksin şeklinde mi biliyor?
Doğru diyorsunuz ya birakcam pesininisteyen gelsin istemeyene gitmemşöyle düşünüyorum:
konu sahibesi utangaçlık, çekingenlik ve toplumsal "kadınsın sen dur" düşüncelerine rağmen çabalıyor bu kişiden hoşlandığı için. karşı tarafta bir çaba göremiyoruz ama.
şunu biliyorum ki bir adam bir kadına ulaşmak istiyorsa herhangi bir engel tanımıyor.
Arkadaşlar ben bu işin peşini bırakmaya karar verdim biraz üzülsem de. Düşündüm ki olacağı varsa benim çabam karsi taraftan somut adım gördüğümde devreye girer bu şekilde değil. Çocuk değiliz artık şöyle oldu mu acaba demeyelim büyüyelim değil mi :) olmadi önümüzdeki maçlara bakarız
Kesinlikle öyle biz heyecanımıza yenik düşüyoruz oysa isteyen dağları delebiliyor ya gerek yok.Çok teşekkür ederim üzücü de olsa kabullenip yola devam etmeliUmut etmek çok güzel bir şeydir. Umudun uzaması ise eziyet ve hatta eziyetten beter.
Benim de benzer bir durumum oldu yıllar önce konu da açmıştım. Boyumun ölçüsünü aldım ve şöyle düşündüm ben bir kadın olarak imkanlarımı zorluyor ve hatta gururumu kıracak şeyleri bile göze alabiliyorken, bulunduğumuz ortamda cinsiyeti gereği daha geniş bir hareket alanı olan adam neden adım atmıyor. Anladım ki lüzum görmemiş.
Size ait olan size gelir. Serbest bırakın hisleri varsa kimse tutamaz zaten.
Kesinlikle öyle biz heyecanımıza yenik düşüyoruz oysa isteyen dağları delebiliyor ya gerek yok.Çok teşekkür ederim üzücü de olsa kabullenip yola devam etmeli
Ben de öyle düşünüyorum olana bakmak.lazim olmayanda yoktur hayir :)Üzülmeyin olanda da olmayanda da hayır vardır. Benim platoniğim evlendi bir süre sonra, duyduğuma göre içinden canavar çıkmış evlendikten sonra. Çok şükür diyorum şimdi. Ulaşılamaz göründüğü için çok abartıyoruz gözümüzde.
direkt gidip konuşacak cesaretin yok.. olmamalı da bence. zamana yaymaktan başka çözüm göremedim benİş yerinde ilk gördüğüm andan itibaren dikkatimi çeken biri var. İkimiz ayri birimlerdeyiz fazla beraber olmuyoruz ara ara görüyorum sadece.Haliyle bir muhabbet ortamamiz da pek olmuyor. Ama arada karşılaştığımızda birbirimize mi bilmiyorum ben bakarken onunla göz göze geliyoruz ve ikimiz de çekmiyoruz gözlerimizi. Bazen giriş çıkışlarda yan yana denk geliyoruz ama benolsun bakamıyorum konusamiyorum utanıyorum çok. Biraz dada istiyorum ki o kendisi gelsin ben bir sey yapmayayim. Ama acaba onda bir seyler var mi yok mu nasıl anlarim, ve nasıl bir yol izlemek gerek?
Tüm konuya hakimmisiniz bilmiyorum :) sabahları gunaydinlasiyoruz o kadar. Denk gelmemiz bu kadar.yanindaki kizla samimi oldum is yerinden bi amca oglu icin beni sordurmuş işte kiz bana benimkini değil bunu haber etmeye geldi v.s cok keyfim yok ya pesini birakmaya karar verdim. Muhtemelen cok da umrunda degilim..:/Konu sahibi yeni gelişmeler var mı :)
Al bak az önce de arabayla giderken bakarak geçti ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten.Tüm konuya hakimmisiniz bilmiyorum :) sabahları gunaydinlasiyoruz o kadar. Denk gelmemiz bu kadar.yanindaki kizla samimi oldum is yerinden bi amca oglu icin beni sordurmuş işte kiz bana benimkini değil bunu haber etmeye geldi v.s cok keyfim yok ya pesini birakmaya karar verdim. Muhtemelen cok da umrunda degilim..:/
Aslında artık bakışma faslını geçip eğer cidden bir hoşlanma durumu varsa harekete geçmeli o bakışlar umut veriyor ama icraat olmalı artık birde aynı iş yerinde böyle hoşlantı durumları biraz iyi biraz kötü oluyor ya :) şöyle ki üst kuruldan biri azarlar mı o da buna şahit olur mu gibisindenAl bak az önce de arabayla giderken bakarak geçti ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten.
Ay kötü olmuş ya siz ne düşünüyorsunuz karşı taraf neyle geliyor bir iftar programı vardı sanırım iftara gelmeyecekti noldu iftar oldu muTüm konuya hakimmisiniz bilmiyorum :) sabahları gunaydinlasiyoruz o kadar. Denk gelmemiz bu kadar.yanindaki kizla samimi oldum is yerinden bi amca oglu icin beni sordurmuş işte kiz bana benimkini değil bunu haber etmeye geldi v.s cok keyfim yok ya pesini birakmaya karar verdim. Muhtemelen cok da umrunda degilim..:/
Yok iftara uzaktan kimse gelmiyor ben de dahil. Ama ben gelen olsaydi gelirdim. Bu aksam iftardaAy kötü olmuş ya siz ne düşünüyorsunuz karşı taraf neyle geliyor bir iftar programı vardı sanırım iftara gelmeyecekti noldu iftar oldu mu
Aynen ben de öyle davrancam kendim olup normal davrancam geçicem napimİlk adımı erkek atmalı olayi kapandı bence ya. Gozgoze gelince gülümseyip selam verin karşılaşınca günaydın/ iyi akşamlar deyin. Arkadaşça mi yoksa flortoz mu olduğunuzu düşünsün dursun.
Aslında artık bakışma faslını geçip eğer cidden bir hoşlanma durumu varsa harekete geçmeli o bakışlar umut veriyor ama icraat olmalı artık birde aynı iş yerinde böyle hoşlantı durumları biraz iyi biraz kötü oluyor ya :) şöyle ki üst kuruldan biri azarlar mı o da buna şahit olur mu gibisinden
Görmemişim.evet iste ben dede bıraktım bisey yapmiyorum hiç. Kendisi isterse çabalasın istemezse bakmasingam-zede bu mesajımı gördünüz mü bilmiyorum :)
Akışa bırakın zamana yayın olacağı varsa olur eğer konuşmak isterse konuşun ama siz konuşmak için çabaya girmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?