İş yerinde birinden hoşlanıyorum :/

şöyle düşünüyorum:
konu sahibesi utangaçlık, çekingenlik ve toplumsal "kadınsın sen dur" düşüncelerine rağmen çabalıyor bu kişiden hoşlandığı için. karşı tarafta bir çaba göremiyoruz ama.
şunu biliyorum ki bir adam bir kadına ulaşmak istiyorsa herhangi bir engel tanımıyor.

Doğru diyorsunuz ya birakcam pesininisteyen gelsin istemeyene gitmem

Arkadaşlar ben bu işin peşini bırakmaya karar verdim biraz üzülsem de. Düşündüm ki olacağı varsa benim çabam karsi taraftan somut adım gördüğümde devreye girer bu şekilde değil. Çocuk değiliz artık şöyle oldu mu acaba demeyelim büyüyelim değil mi :) olmadi önümüzdeki maçlara bakarız

Umut etmek çok güzel bir şeydir. Umudun uzaması ise eziyet ve hatta eziyetten beter.
Benim de benzer bir durumum oldu yıllar önce konu da açmıştım. Boyumun ölçüsünü aldım ve şöyle düşündüm ben bir kadın olarak imkanlarımı zorluyor ve hatta gururumu kıracak şeyleri bile göze alabiliyorken, bulunduğumuz ortamda cinsiyeti gereği daha geniş bir hareket alanı olan adam neden adım atmıyor. Anladım ki lüzum görmemiş.

Size ait olan size gelir. Serbest bırakın hisleri varsa kimse tutamaz zaten.

Kesinlikle öyle biz heyecanımıza yenik düşüyoruz oysa isteyen dağları delebiliyor ya gerek yok.Çok teşekkür ederim üzücü de olsa kabullenip yola devam etmeli

Kesinlikle öyle biz heyecanımıza yenik düşüyoruz oysa isteyen dağları delebiliyor ya gerek yok.Çok teşekkür ederim üzücü de olsa kabullenip yola devam etmeli

Üzülmeyin olanda da olmayanda da hayır vardır. Benim platoniğim evlendi bir süre sonra, duyduğuma göre içinden canavar çıkmış evlendikten sonra. Çok şükür diyorum şimdi. Ulaşılamaz göründüğü için çok abartıyoruz gözümüzde.

Ben de öyle düşünüyorum olana bakmak.lazim olmayanda yoktur hayir :)

Yanindaki arkadaşıyla sohbet ediyordum ya, o kız bugun bana bi amca oglunu söylemiş onu demeye geldi Allahim saka gibi ben ne icin samimiyet kuruyorum bana ne geliyo neyse görsün diğer beyefendi yok satiyorum yokkk

direkt gidip konuşacak cesaretin yok.. olmamalı da bence. zamana yaymaktan başka çözüm göremedim ben

Konu sahibi yeni gelişmeler var mı :)
Tüm konuya hakimmisiniz bilmiyorum :) sabahları gunaydinlasiyoruz o kadar. Denk gelmemiz bu kadar.yanindaki kizla samimi oldum is yerinden bi amca oglu icin beni sordurmuş işte kiz bana benimkini değil bunu haber etmeye geldi v.s cok keyfim yok ya pesini birakmaya karar verdim. Muhtemelen cok da umrunda degilim..:/

Al bak az önce de arabayla giderken bakarak geçti ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten.

Al bak az önce de arabayla giderken bakarak geçti ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten.
Aslında artık bakışma faslını geçip eğer cidden bir hoşlanma durumu varsa harekete geçmeli o bakışlar umut veriyor ama icraat olmalı artık birde aynı iş yerinde böyle hoşlantı durumları biraz iyi biraz kötü oluyor ya :) şöyle ki üst kuruldan biri azarlar mı o da buna şahit olur mu gibisinden

Ay kötü olmuş ya siz ne düşünüyorsunuz karşı taraf neyle geliyor bir iftar programı vardı sanırım iftara gelmeyecekti noldu iftar oldu mu

İlk adımı erkek atmalı olayi kapandı bence ya. Gozgoze gelince gülümseyip selam verin karşılaşınca günaydın/ iyi akşamlar deyin. Arkadaşça mi yoksa flortoz mu olduğunuzu düşünsün dursun.

gam-zede bu mesajımı gördünüz mü bilmiyorum :)
Akışa bırakın zamana yayın olacağı varsa olur eğer konuşmak isterse konuşun ama siz konuşmak için çabaya girmeyin

gam-zede bu mesajımı gördünüz mü bilmiyorum :)
Akışa bırakın zamana yayın olacağı varsa olur eğer konuşmak isterse konuşun ama siz konuşmak için çabaya girmeyin
Görmemişim.evet iste ben dede bıraktım bisey yapmiyorum hiç. Kendisi isterse çabalasın istemezse bakmasin fark etmeyecek artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…