Konu acali 5 dk olmus daha hemen yanit bekliyorsunuz hayret yaNiye umursamadiniz yaa
Ben de baktım kimse yorum yapmamış, bari ufak da olsa bir şeyler yazayım konu sahibi üzülmesin.Konu acali 5 dk olmus daha hemen yanit bekliyorsunuz hayret ya
Adamin medeni durumunu biliyor musunuz?
Bepbekar kızlar ....seni de artik sevgilimle suraya gittik buraya gittik derken duyalim demişler konusuyorlardi ordan biliyorum. Hem bekar hem ilişkisizKonu acali 5 dk olmus daha hemen yanit bekliyorsunuz hayret ya
Adamin medeni durumunu biliyor musunuz?
Ay ne bileyim hemen gelir sandim cevaplar :)Bepbekar kızlar ....seni de artik sevgilimle suraya gittik buraya gittik derken duyalim demişler konusuyorlardi ordan biliyorum. Hem bekar hem ilişkisiz
Yok bunu öğrendim zaten.tertemiz ama ortak ortami nasil olusturacagimi bilmiyorum herkes evli isyerinde hemen hemen oyle pek bekarlarla ortak bi organizasyon olur mu bilmiyorumOrtak bir ortam oluşturmaya çalışsanız belki nişanlıdir sevgilisi vardır evlide olabilir. İlk önce bunu öğrenin bence.
Doğru söylüyorsunuz zaten yurusuyunde bile bi özgüven var fark ediliyor o. Ben de bisey yapamiyorum zaten benlik değil haklisiniz ona birakmak lazim isterse adim atar bi şekilde .(umarim istersizin yapacağınız bir şey yok ki.bakışmışsınız daha fazla ne yapabilirsiniz. kendi isterse gelir tanışır. sizin adınızı bölümünüzü her şeyi öğrenir. o yapamıyor ben yapayım demeyin. çünkü karakterini tanımıyorsunuz. erkek isterse her şey yapar. sizden çok etkilendi ise gelir tanışır zaten. bekleyin. temiz düzgün giyinin zarif davranmaya devam edin. birkaç hafta içinde gelmiyorsa gelmek istemediği içindir aklında başka biri vardır,boş boş bakıyordur sevgilisi vardır vs. bir de ilk görüşte çok etkileyici gelen adamlar konusunda şunu düşünürüm ben. bir tek bana çekici gelmiş olamaz. başka kadınların da ilgisini çekmiştir. flört işlerinde utangaç kalamaz çünkü liseden beri kızların radarındadır. o yüzden gerçekten hayatında biri olup olmadığından emin olmalısınız.
Bir süre pek kimseyle paylaşmam zaten ve olursa da ciddi olur diye düşündüm tabii taniyip bakmak lazımİşyerinde ikili ilişkiler dedikoduya çok müsait. Yani gizli saklı yaşayayım derseniz bile birileri dışarıda gördü mü sizi tüm işyerine yayılır ilişkiniz. Çok zor ve riskli bir denge gibi geliyor. İyi zamanda kötü zamanda bu dengeyi kurabilir misiniz? Bunu kendiniz için tartın lütfen
Yok bunu öğrendim zaten.tertemiz ama ortak ortami nasil olusturacagimi bilmiyorum herkes evli isyerinde hemen hemen oyle pek bekarlarla ortak bi organizasyon olur mu bilmiyorum
Ben bunlari yapamam bir sekilde yanyana gelince konusamiyorumben olsam medeni durumu müsaitse bir şekilde tesadüfi şekilde tanışmaya çalışır sonra muhabbete başlar arkadaş olurdum.
sosyal fobiniz mi var? yoksa heyecanlanıyor musunuz? yani benim için basit olduğu için böyle dedim. konuşamazsanız nasıl tanışacaksınız ki? Onun size gelip sizle tanışması gerekir yoksa platonik aşk olarak kalır.Ben bunlari yapamam bir sekilde yanyana gelince konusamiyorum
Aa bu cok.mantıklı ben yeni geldim o yüzden biraz gozlemlemem gerek. Bu arada kendi biriminde en yakını olan kişi(kadın/evli) bana seyi sormustu bir adayim var mi evlilik v.s icin diye. Acaba kisisel bi merak mıydı yaa keske kisisel olmasaHer iş yerinde herkesle kanka olan bir tip vardır. Bu arkadaşlar herkesi aynı ortamda toplanıp güzel organizasyon yaparlar. Bu arkadaşı bulun. Bu sayede sizde beyefendi ile tanisirsiniz.
Sosyal medya hesaplarını kontrol ettiniz mi? Herkese açık konumunda ise biraz takip edin. Belki iş ortamında özel hayatını saklıyor olabilir.İş yerinde ilk gördüğüm andan itibaren dikkatimi çeken biri var. İkimiz ayri birimlerdeyiz fazla beraber olmuyoruz ara ara görüyorum sadece.Haliyle bir muhabbet ortamamiz da pek olmuyor. Ama arada karşılaştığımızda birbirimize mi bilmiyorum ben bakarken onunla göz göze geliyoruz ve ikimiz de çekmiyoruz gözlerimizi. Bazen giriş çıkışlarda yan yana denk geliyoruz ama benolsun bakamıyorum konusamiyorum utanıyorum çok. Biraz dada istiyorum ki o kendisi gelsin ben bir sey yapmayayim. Ama acaba onda bir seyler var mi yok mu nasıl anlarim, ve nasıl bir yol izlemek gerek?
Sosyal fobim yok ama erkeklerle biraz mesafeliyim hemen sohbete dalamiyorum biraz muhabbetin kendiliginden gelismesi gerekiyor. Bunda ise normalde ben konuşurum guler guldururum ama kaçıyorum konusamayipsosyal fobiniz mi var? yoksa heyecanlanıyor musunuz? yani benim için basit olduğu için böyle dedim. konuşamazsanız nasıl tanışacaksınız ki? Onun size gelip sizle tanışması gerekir yoksa platonik aşk olarak kalır.
Kesin diyemem ama herkesin bildiği kadarıyla yok birisi. Öyle bi konusu geçmişti duymuştum. Ama ben gidemem yapimda yok cok utaniyorum onun yanindaSosyal medya hesaplarını kontrol ettiniz mi? Herkese açık konumunda ise biraz takip edin. Belki iş ortamında özel hayatını saklıyor olabilir.
Kesin hayatında kimse yok diyorsan git konuş ne kaybedersin ki
Şirketin ortak dinlenme alanı var mı? Tek bulduğun anda git selam ver normal arkadaş gibi.
Not geçeyim hayatımda ilk kez birisine adım attım, üniversite zamanında, yemek kahve aklına ne gelirse karşısına tesadüf ayağına çıkıyordum. Şu anda evliyiz, sende cesaret et bir şey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?