Is yerinde mobbing

Burada sadece
+1
Ben de adayım, madem rahatsızsınız, kazanın buyrun gelin bizim bölüme

Övünecek başka bir meziyetiniz yok herhalde.
İnsanların rahatsızlıkları var ise ki gördüğüm kadarı ile öğretmenlerin öğretmenlerden daha çok rahatsızlıkları var.
Burada kendi düşüncelerini dile getiriyorlar.
Ama bu bu kadar küçük basitce cümlelerle savunacak birşey olmamalı.

NOT:Burada şu mezunuyum şurada çalışıyorum havalarına girmeyeceğim ama istenirse seve seve anlatırım.

Malesef 3 yılım dolmadığı için tayin isteyemiyorum. Dolar dolmaz isteyeceğim...

Hocam ben de ogretmenim. Yönetmeliği iyi bilin. Ve sorun çıkardıklarında yönetmelikle cevap verin. Ve çok muhattap almayın. Asla iyilik yapmayın. Çalışın kasima kadar ya da daha fazla. Açıklama yapmayın bu insanlara. Bırakın bu hakkiniz. Sizin ders saatiniz dolmadigi halde dersibizi sizin rizaniz olmadan kimseye veremezler. Bu hatadır. Ayrıca kaçıncı yılıniz? Deneyimsizim diye sakin dusunmeyin. İlk yıl bana da bazi durumlarda ustume gelmişti idare yönetmelikle cevap verdim. Hatta çok üstüme gelirlerse bakanlığa gidecegimi bildirdi. Bir daha ugrasmadilar.

QUOTE="lovelygirl_, post: 42450553, member: 694777"]Size anca kici kirik demek kalir sinav hazırla nobet tut toplanti sonra 3 ay tatil. Valla bos konuşuyorsunuz[/QUOTE]

İki tez yaz da ttuvalet kağıdı niyetine kullanayım zira burdan belli seviyen. ha bir de bende göz kırpan smiley koyayım da laf soktuğum belli olsun akademisyen olduğunu alnına da yaz istersen . Madem öğretmenleri hakir görüyosun .

siz yüksek lisans yaptınız mı? yaptıysanız tezin nasıl yazıldığını bilmeniz gerekirdi

bunun zor bir süreç olduğunu biliyorum hanımefendi. benim tepkim akademisyenler kendini geliştirir öğretmenler körelir diyen arkadaşa . öğretmenlikte olduğu gibi bu meslekte de iyileri ve kötüleri var .

Size anca kici kirik demek kalir sinav hazırla nobet tut toplanti sonra 3 ay tatil. Valla bos konuşuyorsunuz

3 ay tatilciler de gelmiş

öğretmenlerin tatili 2 aydır 3 ay değil hala bilmeyenler varmış ilginç.

ayrıca tatil öğretmenler dinlensin diye değil öğrenciler yazın okula gidemeyecegi,verimli olamayacağı için var.bunu anlamak zor olmasa gerek değil mi?

ben sizin için üzüldüm çünkü bilmediğiniz bir alanda ahkam kesecek kadar bilgisizsiniz.yazık ama...

İşte aradığım tarzda cevaplardan. Tesekkur ediyorum.

Size anca kici kirik demek kalir sinav hazırla nobet tut toplanti sonra 3 ay tatil. Valla bos konuşuyorsunuz

iki tez yazın da tuvalet kağıdı niyetine kullanayım . sizden çıkacak olan da ancak o seviye de olur . şu an okuduğum okuldaki hocalarıma saygım sonsuz . ama sizin gibi genelgeçercilere tahammül edemiyorum . ha hatırlamışken şuraya göz kırpan smiley koyayım da laf soktuğum belli olsun

Sözüm meclisten dışarı genellemiyorum ama çevrenden medyadan gördüklerimize göre part time gibi çalışıp standartların üstünde maaş alıp senenin yarısı tatil yapıp ağlayan başka bir meslek grubu yoktur sanırım.

Neyse konunuza gelecek olursak mobbing görmedim ben muhatap olmazsınız olur biter.Şunu da merak ettim neden okulların kapanacağı ay işe başladınız? bu ders programını alt üst etmez mi?Sonuçta dediğiniz gibi siz topluma bireyler yetiştiriyorsunuz kafanıza göre böyle ay hesaplaması yapmanız çok masum gelmedi bana

Canım ya seni öyle iyi anlıyorumki evrimini tamamlamamış insanlar her yerde benim çalıştığım yerde de var. Mesela geçenlerde bir müşterimiz bana iş teklifinde bulunmak için 2 kez çalıştığım yere gelmiş bana haber vermediler. Kadın bana 3. Gelişinde ulalabildi. Birde işten çıkayım diye bir taraflarını yırtarlar böylelerini anlamak zor. Okula şimdi mi gitsen sonra mı konusunda yorum yapamıycam ama gidersende takmıyormuş gibi görün onlar seninle uğraşıyorlar ya sende uğraş biraz. Bunu yaparken onlar gibi olma sadece başından savmak için diş göster.

sanırım bu arkadaşın hayatında en büyük başarısı sanırım 'akademisyen' olmakmış . ha bir de göz kırpan smiley koyarak laf soktuğunu sanıyor

sanırım bu arkadaşın hayatında en büyük başarısı sanırım 'akademisyen' olmakmış . ha bir de göz kırpan smiley koyarak laf soktuğunu sanıyor
tabii ben bilemem hayatta ne meziyetleri var ancak kk nin %80 i akademisyenim diyor ancak şöyle bir bakınca bu oran %20 gibi geliyor bana.

tabii ben bilemem hayatta ne meziyetleri var ancak kk nin %80 i akademisyenim diyor ancak şöyle bir bakınca bu oran %20 gibi geliyor bana.

böyle körü körüne genelleme yapabilen bir insanın bilim adamı ve ya akademisyen olabileceğine inanmak istemiyorum .

Allah sizi ve Çocuğunuzu iyi öğretmenlerle karşılaştırsın inşallah. Bu yazdığınıza dönüp özür dilemek zorunda kalmazsınız umarım.
Tehdit mi ediyosun beni sen aklinca? istiyosan kotu ogretmen ol devlet babanin ciftligi mi sandin baslattiririm sorusturmayi gorursun kotu davranmayi. Benim odedigim vergiyle maas alip isini bile iyi yapmayip bi de benim yavruma kotu davranacaksin? Yok ya

Alintilarin hepsine de cevap vermiyorum konuya yorum yapin polemik yaratmayin benim muhatabim konu sahibi siz degilsiniz

Son düzenleme:

diğer çalışanlar da bir sürü kişiyle uğraşıyor. öğretmenlerin de savunması olarak biz veliyle öğrenciyle ugraşıyoruz demesi de komik. uğraşacaksınız işiniz bu yani.

neyse ben konu sahibinin tarafındayım da sadece öğretmenlerin de çok zor bi iş yapıyomuş gibi işlerini büyütmelerini ve diğerlerine göre daha fazla hakları olması gerektiğini söylemelerinden hoşlanmıyorum. devlet size bu hakkı vermiş çok iyi yapmış keşke bütün çalışanlar aynı haklara sahip olsa diyeceğinize ayrıcalıklı olmak doğru birşeymiş gibi savunuyorsunuz. burda yanlış olan öğretmenlerin izinin çok olması değil, diğerlerinin sosyal haklarının çok az olması. keşke siz de nispet yapar gibi değil anlayışla karşılar gibi davransanız bu kadar da tepki almazsınız. arada bu kadar uçurum olduğunda şikayetler kıskançlıklar çok normal insanın doğası bu bu kadar da alnganlık yapmanın alemi yok

çalışma arkadaslarınızla anlasamıyorsunuz ama ben bu konuda mobbıng görmedım acıkçası.

ben kendi mezun olduğum lise de görevliyim. yaşım öğrencilere yakın olduğu için daha rahat anlaşıyorum...

erkek öğretmenlerimle(kendi eski öğretmenlerim) çok iyi anlaşıyorum. fakat beni tanıyan bayan öğretmenler bir hoş olmuş!

yeni atanan diğer öğretmenlerle daha iyi anlaşıyorum bende.

demek ki her yer de aynı sorun

Aslaaa bi akademisyen ogretmenle bir tutulamaz akademisyenler kendini gelistirir ogretmenler körelir..... !!!!
Türkiye deki akedemisyenlerin hepsi kendini gelistiriyor zaten ilim irfan bilim teknik içinde yüzüyoruz....

Dogru durust orijinal sinema filmimiz, dizimiz, hatta çocuk şarkımız yok, aman da akademisyenler kendini geliştirirmis, göbek olarak gelistiriyorlar... bak o doğru...
İntihal davalari almış başını gitmis... Koca koca proflar titlerinden olmuş, daha neyi savunuyorsaniz.....
(Genelleme öyle yapılmaz böyle yapilir, nasıl güzel mi)

Rahatsiz oldugunuz nedir arkadaslar, saldirmaktansa bunlari dile getirin..Nefret soylemiyle ogretmenligi kotulemek neden ? ustelik hakaret ederek! tehditler havada ucusuyo sorusturmaymis biseymis... Derdiniz ogretmenleri sevmiyorumdan ote gitmiyor farkinda misiniz. Uzun tatiller olmasi mi derdiniz ..? e ogretmenlerin tatili olmadi diyelim siz rahat bi nefes mi alicaksiniz, ' oh onlarda da yok bende de olmasa olur ' diye...Ya da diger haklari olmasa , fesatliginiz sona mi erecek.. Her meslekte oldugu gibi isini iyi yapan insanlar da var , kotu yapan da.. Lutfen meslegi karalamak gibi bi cabaya girismeyin , heralde boyle bi duruma da mudahale edilir diye dusunuyorum, cunku bu fikir belirtmekten ziyade hakaret boyutunda artik..

Off ne çok kıskanç cekemez fesat bulasigi insan var allahım.

Öğretmenlerin 2 ay tatili oluyor 3 ay değil. Ayrıca yıllık izinleri yok. Mazeret ıznı var mı emin değilim.

Memurların 10 yılı geçince 1 ay izin iki gün yol 10 gün mazeret ıznı var.mazeret devam ediyorsa bir on gün daha alırsın gelecek senenin yıllık izinden düşer.

Ee siz neyin hesabını yapıyorsunuz anlamadım ki.

Öğretmenin 60 gün. Memurun hemen hemen 50 gün.

10 gün için ne fesatlandiniz ya. Ayrıca öğretmen de değilim.

Devlet hak vermiş kullanılmayacak mi...haricten gazel...

Kıskançlık fesatlik çok kötü ya. Allah düşürmesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…