Is yerinde mobbing

Tabi tabi haziranda yani okullarin tatile girdigi ay ise basla 3 ay yata yata maas al sonbaharda okullar derse baslayinca ucretsiz izne gec sonra DEVLETI SOMURMUYORUM

Tam tersi, tanıdık bi hastaneden heyet raporu alıp çotur çotur maaş da alabilirdi istediği kadar.. Böyleleri var seelerce heyet raporuyla idare eden..

Ha bu arada, ortada da mobbing yok. Mobbing dediğin, canı sıkıldığında soruşturma açarak olur. Resmi olmayan şeylerle pek mobbing olmaz yani

Based on a true story..

dogumdan sonra ilk 6 ay normal maas aliniyor,sonraki donemde devlet yardimi basliyor.her cocuk icin devletin odedigi mutfak ve bakim masrafi var,anne ve cocugun giderlerini gani gani aylik karsilayabiliyor insan..

İlk 4 ay değil mi ? Ben öyle biliyorum,yeni mi değişti kanun? İlk 6 ay ücretli izinli mi sayılınıyor?

tartışmayın, cımbız sesi duyuyorum derinlerden en iyisi yazılımcı olmak diyorum ve konuyu kapatıyorum, yazılımcılar toplanın halaya duruyoruz tey tey tey

ortada bir mobbing yok konu sahibi.. ha ısrarla olduğunu söylüyorsanız ispatlayın eğer kanunda varsa gereken yapılır.. (YAPILMADI)

Seviyeye bak! Hayretler içerisindeyim. Koşarak uzaklaşıyorum...

Bu kadar tepkiyi şunun için aldın bence: Kamu sektöründe diğer bakanlıklara bağlı çalışan kadınlar da hamile halleriyle işe gidiyor, 5 dakika geç geldiklerinde haklarında tutanak tutulup soruşturma açılıyor ve teslim etmek zorunda oldukları işleri var. İzin yazdırmalarına idareleri izin vermediği sürece yazdıramıyorlar. Yani idareciler "banane çalış"1 dediğinde çalışmak zorundalar. Öğretmenleri (ben değilim) çalışma şartları bu yönden çok iyi. Gerçekten çok iyi kıskanılacak şekilde hem de.

Yakın zamanda doğum yapan arkadaşım doğum izni bitiminide hakkı olan 30 günlük yıllık iznini yazdıramadı. İdaresi açık açık "yazdırırsan iftira atar soruşturma açtırır yakarım başını" dedi. Kimse işini kabetmek istemeyeceği için de haliyle çalışmak zorunda kaldı ve süt izni hakkı olduğu halde "eleman yok" (ki kendi departmanında 8 kişi çalışıyor) sebebiyle süt iznine gerek olmadığına karar verildi.

Türkiye'de gerçekten kadınlar çok zor şartlarda çalışıyor ve bende bu güruha üzülerek katılıyorum ki; öğretmenlerin çalışma şartları bu durumlar göz önüne alındığında "mükemmel"

Gelelim sorunuza. Evet heyet raporu ile çatır çatır maaş yerdimniz kimse de gık demezdi. Yememeyi tercih etmişsiniz. Devleti sömürmüyorsunuz ama "hamile halinizle" bişeylere koşturmanız fedakarlık değil. Çünkü bunu yapan tonlarca kadın var ve gık diyemiyorlar soruşturma yeriz korkusuyla.

Bir diğeri konu; yaşadığınız mobbing değil. Mesajlarımda kendimi fazla tekrar ettim özür dilerim ama ; mobbing böyle ufak şeylerle olmaz. Sadece iş arkadaşlarınızla pek anlaşamamışsınız bu kadar. Normal bir süreç.

Son olarak; arkadaşlar baya baya agresifleşmiş sağolsunlar ama öğrenci olduklarını belirtmişler. Umarım çok güzel yerlere atanırlar ve ben ve benim gibi kadınlarımızın yaşadıkları sorunların hiçbirini yaşamazlar.

Her taş yerinde ağır arkadaşlar.

ücretsiz izinde maaş ödeniyor mu özel sektörde ücretsiz izinli olduğun dönem maaş ödenmiyor ve kıdem hakedişi hesaplanırken o süre düşülüyor. Eğer ücretsiz izinde maaş ödenmiyorsa bunun neresi sömürü

İlk 4 ay değil mi ? Ben öyle biliyorum,yeni mi değişti kanun? İlk 6 ay ücretli izinli mi sayılınıyor?

ilk 6 ay sayiliyor,7. ayda kullanilmayan izinlerin parasi toplu halde yatiyor.
yani bizim sirket bu sekilde yapti,kanun degisti mi bilmiyorum,o kadar uzun suredir yasamiyorum burda

Puhahahahahh

O saydığınız şeyleri akademisyenler değil sanatçılar yapmalı.
"tit" nedir Allah aşkına

Bu arada bu konuda gördük ki hani ay öğretmenler ne çok ağlıyor yea diyorlar ya yok tam tersiymis.ama biz çok çalışıyoruz tatilimiz çok az diye ağlayıp bunun suçlusunu öğretmen topluluğu olarak gören çok değişik mantık anlayışında olan şahıslar var.

tatilinizin ve izninizin az olmasının sebebi öğretmenler değil ve onlar 2 ay tatil yapıp çoğu yarım gün çalışıyor diye haksızliklara susacak da değiller.

derdiniz nedir çozemiyorum artık.

Sen pek genelleme istersen canım ya, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca komik duruma düşüyorsun.
Ayrıca kaç tez inceledin, hangi alanda inceledin?

ve bunlarda eğitimciyiz diyorlar

devlet verdi size bu hakkı siz kendinizi biliyorsanız boşverin

artık o örtmenlerin son kullanma tarihi geçti ondan böyleler

bakanımızında geçti de duymuyor bizi illede meb illede meb diyor yahu

ayrıca öğretmenliğe laf atanlar size gıcık oluyorum

(uslübu bozuk öğretmen )

Ogretmenler nasil peki?? Oss ye yonelik bi soru götürse öğrenci honk diye bakıyorlar yata yata para kazanan topluluksunuz

Sanki onların tatillerinden kirpip bize verdiler arkadaş tavra bakarsan. Ne tuhaf ya, öğretmenin ö harfini ansak forumda saldırı başlıyor. Ne bu düşmanlık? İmha mi edelim kendimizi, iki ay tatilimiz var diye. Tatil var diye tüm sorunlar bitiyor mu? Dile getiremez mıyız, susalim tatil var diye o halde? Maaşına kadar takmışlar, goren de beş bin falan alıyor sanacak.
Biri de tutmuş ovunecek başka meziyetin yok mu deyip hakaret etmiş, bana bak hakaretten şikayet ederdim ama neyse birincisi konu öğretmenlikle alakalı ben de adayı olduguma gore neyden bahsedecektim? Kasapların sorunundan mi? Ve evet ovunulecek bir meziyettir öğretmenlik, sadece meslek değil yaşam şeklidir. Ben bu bölüme bir bayana gore en uygun meslek olduğu icin değil bu iş için yaratıldığını düşündüğüm için bile isteye aşkla geldim. Buna laf edemezsin sen, o konumda değilsin.
Bu arada öğretmen düşmanı arkadaş, sana ne oluyor ya? Ben şimdi ikinci okulumu okuyorum sana öyle akademisyenlerden bahsederim ki buradaki begenmedigin hocalarimi mumla yaratır. Terbiyeli ol biraz, hakarete hakkın yok. Yoksa az sonra mune gelip gösterir neyin ne olduğunu.

QUOTE="lovelygirl_, post: 42450553, member: 694777"]Size anca kici kirik demek kalir sinav hazırla nobet tut toplanti sonra 3 ay tatil. Valla bos konuşuyorsunuz

İki tez yaz da ttuvalet kağıdı niyetine kullanayım zira burdan belli seviyen. ha bir de bende göz kırpan smiley koyayım da laf soktuğum belli olsun akademisyen olduğunu alnına da yaz istersen . Madem öğretmenleri hakir görüyosun .[/QUOTE]
Senin seviyen anca burda cirkinlesmek sen kendi kisiligini wc kagidi yapta sil guzelim bu kadar edersin .

mesajlarınız okumadım ancak son mesajınıza binaen akademisyenmisiniz nerde ne üzerine tez yazdınız ?

bunun zor bir süreç olduğunu biliyorum hanımefendi. benim tepkim akademisyenler kendini geliştirir öğretmenler körelir diyen arkadaşa . öğretmenlikte olduğu gibi bu meslekte de iyileri ve kötüleri var .

sorum o değildi. siz kıytırık dediğiniz bir tez yazdınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…