Is yerinde mobbing

Bu arada Doçent olmak için tez yazmak yetmiyor. 360 yayın puanı, 70 küsur dil puanı, bilmem ne kadar atıf, bilmem ne kadar proje, bilmem ne kadar hakemlik, bir o kadar bilimsel faaliyet gerekiyor .

Akademisyenlerin tek işi derse girmek değil.

Gerçi konu akademisyen mi öğretmen mi de değil.

Herkese iyi günler..

Kadın mobbing konusunda yakınıyor . Neyse ne . Konu sahibinin derdi belli de asıl öğretmenlere laf atanların derdi ne ?

+1
Ben de adayım, madem rahatsızsınız, kazanın buyrun gelin bizim bölüme

siz yüksek lisans yaptınız mı? yaptıysanız tezin nasıl yazıldığını bilmeniz gerekirdi

işinize gücünüze baksanıza.. milletten size ne. gereğinden fazla kimseye yardım etmeyin. ayrıca kesinlikle devleti falan sömürmüyorsunuz. hakkınızı haklı bir şekilde kullanmışsınız. isteyen istediği gibi konuşsun. ne diye muhattap olıyorsunuz ki? sallamayın. tabii ki işinize devam edin. yarın öbürgün izinlerinizi kullanıp kadronuzdan edebilirler sizi.

benim anlamadığım. doğum yaptınız işe başladınız. iş başladıktan sonra nasıl ücretsiz izine ayrılabiliyorsunuz. ücretli izinler bittikten hemen sonra ücretsiz izine ayrılmıyor muyduk. kafam karıştı .

karar değiştirirseniz bilmem ama iki ay tatilde ücret alıp daha sonra dur ben ücretsiz izin alıyorum derseniz olmaz. haziranda ücretsiz izin almalıydınız...

benimde bebeğim olursa bende 2 yıl ücretsiz izin alacağım. raporlarla hem ücretimi alıp hem evde bebeğimle ilgilenmeden paşa paşa para almadan ilgileneceğim bebeğimle...o konu çok farklı..

bu arada çokta fazla mobbing yok. her kurumda böle gariplikler oluyor maalesef. sadece susmayın yeter.

Her meslek kendine gore zordur arkadaslar, neden buralara geldi konu? Ogretmen de akademisyen de degerlidir, iki meslekte de kotuler vardir. Birbirinizi kirmayin lutfen, kimse kimsenin emegine cop falan demesin, yazik ya insanlar buyuk zorluklarla bi yere geliyorlar. Ulkemizde bin kat zor bi yerlere gelmek. Sistemi elestirmek lazim birbirimizi degil.

Canım madem ruhen bozuk başlayacaksın,hiç başlama bence
Okuldaki huzursuzluk insanın evine de yansıyor
Valla çalışınca kimse madalya takmıyor
Evde bebişinle izin al kafan rahat olsun

meb izin yönergesinde; (2) Doğum yapan memura doğum sonrası analık izni süresinin bitiminden, eşi doğum yapan memura ise doğum tarihinden itibaren olmak üzere, istekleri üzerine yirmidört aya kadar toptan veya kısım kısım aylıksız izin verilir. Aylıksız izin süresinin bitimine bir aydan daha az bir süre kalanlara bu kapsamda aylıksız izin verilmez

yasal hakkınız ise alırsınız kimse bir şey diyemez. etik olup olmaması ayrı konu

Okul tadilatına sen niye gidiyorsun usta başı mısın sen

Bugün benim aklıma da o geldi. Tersliyecegim dedim. Yapamadim yine. Karsimda annemin gun arkadaşı gibi kadınlar. Nasıl tersleyeyim ya. Böyle böyle düşüne düşüne bu hale geldim
öyle valla hocam bizdede var öyle bi hoca 15 yaş büyük benden. çocuk gibi uğraşıyo benle. ne diyim ki susuyorum Allah ıslah etsin diyorum büyüğe saygı ne yapalım :)

Size anca kici kirik demek kalir sinav hazırla nobet tut toplanti sonra 3 ay tatil. Valla bos konuşuyorsunuz

Söylediklerini ne tüm akademisyenler için ne de tüm öğretmenler için geçerli değildir. Su an kul hakkına giriyorsunuz farkında değilsiniz.
Kul hakki mi? Bir değiller bu kadar? Ne zoruna gidiyo bu insanlarin Hayrola? ??? Bi doktorla bi ogretmen bir mi? Akademisyenle ogretmen bir olamazz!! Kesinlikle bir olmaaaaz! Ben akademisyen oldum ancak bakanliga atandim ve suan cok rahatim proflarjn agiz kokusunu cekmicem tez kabul ettirme derdine girmicem artik.

Öncelikle ortaya bi laf atıp devleti sömürdüğünüzü düşünenler anlaşılan o ki savunacak nokta bulamamışlar devamında...kuyu taş misali..Ayrıca kendi şartlarını iyileştirmek adına çaba vermektense , edinilmiş haklara çamur atmak da neyin nesi..hayır kaç kez haklarını aramış acaba bu insanlar.
Ben de ilk atandigim sene yas ortalamasi yuksek bi okulda calismistim ama sansima daha acik fikirli insanlardi..Bu durumda gorevlendirme sansiniz varsa deneyin derim ya da asgari ders alarak maas karsiligi calisabilirsiniz boylece cocugunuza da daha fazla vakit ayirabilirsiniz...

ha bu arada o teyzelere söyle bi zahmet de devleti gerçekten sömürenlere car car etsinler...birisi bir yerlerde hak aramaya kalktığında "aman bize bulaşmayın" diye kuyruğu sıkıştırıp sıvışırlar...12 yıldır bu meslekteyim, 5 yıldır kız meslekteyim hepsinin aklından geçen herşeyi bilirim....

burdaki klavye şövalyeleri için de aynı şeyi söyleyeceğim.....devleti sömürmek nasıl olur yıllardır yakınen izliyoruz

Hala aynı fikirdeyim çok rahat akademisyen olan da var zor olan da var nasıl ki onları bir tutamazssak öğretmenleri de bir tutamayiz lütfen kendinizi ispatlamak için yormayin kendinizi bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…