- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.673
- 158
Bakın yanlış anladığınız bir nokta var.Lütfen sorum dışında yorum yapmayın. Gidin yeni başlık filan acın. Öğretmenlik çok kolay meslek ama çok dert yanıyorlar deyin.
devletins size verdiği bi hak bu siz bunu yasa dısı yollarla yapmıosunuz ki.. o okuldaki fosilleşmiş dinozorlan asıl devleti sömürüo gitsinler emekli olsunlar yerlerinde bekleyen bir sürü insan var atama bekleyen.. ayrıca çoçuğunun hayatı bakımı söz konusu kullanabildğin kadar kullan ve okuldaki o dinozorlara da ortalğı fazla verme sesini çıkar biraz...Siz meseleyi anlamadiniz galiba ben çalışmak için başladım ise. Yani devam etme niyetiyle. Kayınvalidem gelecek diye. Sorun olan kısımda milletin hakkım olanı yapmama tavrı.
Tabi tabi haziranda yani okullarin tatile girdigi ay ise basla 3 ay yata yata maas al sonbaharda okullar derse baslayinca ucretsiz izne gec sonra DEVLETI SOMURMUYORUM
Çok mu düşündünüz bu yorum için Allah aşkına. Genel olarak akademisyenlik kendini geliştirmek için çok daha müsait bu kabul de, bu genellemeyi nasıl böyle rahatlıkla yapabiliyorsunuz? Üniversitede akademisyenin girdiği sınıflarda en büyük şansı önüne daha ilköğretimden itibaren iyi yetiştirilmiş, araştırmayı seven, gerekli altyapıya sahip öğrencilerin gelmelisidir. Bu da iyi öğretmenlerle sağlanır.Aslaaa bi akademisyen ogretmenle bir tutulamaz akademisyenler kendini gelistirir ogretmenler körelir..... !!!!
Aslaaa bi akademisyen ogretmenle bir tutulamaz akademisyenler kendini gelistirir ogretmenler körelir..... !!!!
İyi de konuda en başından beri öğretmenlerin hakları kötü, yönetmelik çok sıkıntılı bizi hamile hamile çalıştırıyorlar, ay iznim de çok az devlet bize bakmıyor tadında bir cümle geçmiyor ki. Konu sahibi sadece mevcut hAklarından yararlanma konusunda taviz verdiği, onlara göre daha fazla çalıştığı ve zaman zaman iş yüklerini üstlendiği halde iş arkadaşları tarafından eleştirildiğinden bahsediyor.İçeriği bahane etmeye gerek yok. Az kanaat! İşçilerin haklarını savunmaya sıra gelince herkesin ağzında hak, adalet, eşitlik...
Ortada adaletsizlik varsa konuşulur. Bu sadece öğretmenlik için geçerli değil.
Bu meslek gurubu sürekli şikayet halinde olduğu için insanların dikkatini çekiyor. Gıcık oldu millet!
Tabi tabi haziranda yani okullarin tatile girdigi ay ise basla 3 ay yata yata maas al sonbaharda okullar derse baslayinca ucretsiz izne gec sonra DEVLETI SOMURMUYORUM
Yooo...İyi de konuda en başından beri öğretmenlerin hakları kötü, yönetmelik çok sıkıntılı bizi hamile hamile çalıştırıyorlar, ay iznim de çok az devlet bize bakmıyor tadında bir cümle geçmiyor ki. Konu sahibi sadece mevcut hAklarından yararlanma konusunda taviz verdiği, onlara göre daha fazla çalıştığı ve zaman zaman iş yüklerini üstlendiği halde iş arkadaşları tarafından eleştirildiğinden bahsediyor.
Bunun neresinde meslek haklarından, tatilden vs. şikayet algılıyorsunuz da gıcık oluyorsunuz anlamıyorum.
Onu da geçtim, öğretmenlerin daha iyi haklara sahip olmalarının, çalışan haklarında bir parça gelişmiş ülke standartı yakalayabilmelerinin sebebi biraz da örgütlenme ve taleplerini duyurmadaki başarıları. Yıllık izne dahi çıkamayıp kanaat etmeyi onurluca ve takdire değer buluyor olabilirsiniz ama Çok takdire değer bir durum değil aslında, özellikle sizi alakasız yerlerde patlamaya hazır bir bomba haline getirmişse bu durum.
Yooo...
Çoğu benim gibi düşünüyor. Hepsi adına konuşuyorum.
Kendini geliştiren öğretmenler vardır elbette. Ama kabul edin cidden rahat meslek. Konu sahibi akademisyenler öğleden sonra çıkıyorlar yazmış. El insaf ya...
Çoğunuz bir ömür yarım gün çalışıyor. Bırakın bu insanlarda işleri varsa erken çıksınlar. Analiz zamanı 22:00 de çıktığımı biliyorum. Kimse fazla mesai yazmıyor.
İşini iyi yapmayan insanlar her kurumda var. Katılıyorum size.Kıçı kırık bir tez yazıp ben doktorum doçentim akademisyenim diye ortalıkta vik vik gezen , diplomayı alıp kapağı attım zihniyetli insanlarda var. Türkiye de yazılan çoğu teze bakın çöp niteliğinde. Sizinki genelleme ise benimki de genelleme.
Bilemiyorum. Ben ilkokulda 10 tane öğretmen değiştirdim. Hepside yasal haklarını kullanıyorlardı sözüm ona.Bu kadının hakkıysa kullanır . Madem size verilen hak bu öğretmenlere laf atmayın . Meslek seçerken artısını eksisini görüyorsun şimdine değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?