İş yerinde sevmediğim kişi...

kadın kimseyle konuşmuyor,diyorsunuz sırf bu sebeple burnunda kıl aldırmıyor demişsiniz.bu haksız yakıştırma bana göre..babası üst mevkide olduğu için belki de kimseyle samimi olam istemiyrodur..ya da belki karakteri böyledir..
neticede orası işyeri kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda..belirli mesafede konuşmalar yeterli.
siz enden takıldınız bu kadına bu kadar anlamadım.patroununuz da konuşma yağtığına göre ,bir olay mı yaşadınız?

Evet aynen sen demezsen asla demez. Sen sormazsan asla sormaz. İnsan da bir yere kadar yani.

Hayır hiç bir olay yaşamadım ama babasının konumundan dolayı patronumda bir yalakalık içerisinde. Resmen onu her yerde bozuyor ama ses çıkarmıyor.

Hayır hiç bir olay yaşamadım ama babasının konumundan dolayı patronumda bir yalakalık içerisinde. Resmen onu her yerde bozuyor ama ses çıkarmıyor.
o zaman sorun nedir? işyerinde her türlü insan mevcut.hepsini birden sevmek anlaşmak zorunda değilsiniz ki..siz sadace kadına gıcık oluyosunuz o kadar.kavga gürültü yok,saygısızlık yok..o zaman sorun da yok..buraya konu açacak kadar sıktyıysa sizi,sizde kadınla ilgli takıntı var gibi geliyor bana..

Bir işyerinde küslük olmaz onu başta diyeyim bunun dışında haz etmiyosan günaydın iyiakşamlar gün içerisindede ayşe yada fatma hanım bu raporlar şu bu olacak dersiniz profosyenel anlamda olur biter akşam kapıdan çıktığınız andan itibaren tanımayabilirsin görüşmeyebilirsin ama bu şekilde yaparak sadece ortamda gerginlik yaratıp kendinizide üzmüş olursunuz.

Patrona kadar iş gittiyse, sen kaybetmek üzeresin haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…