İŞ YERİNDEKİ ABLA

artık herkes bireysel olmak istediği için böyle şeyler fazla geliyor
Konu sahibi bireysel kadin bencil bence. Uc kurus yol parasi icin bu kizin imkanini kullaniyor.

Benim is yerindede stajer vardi bi kac defa getirdim evine onu.. asla para istemedim zaten ogrenci diye.. haricinde ben teklif ederdim zaten gel gotureyim diye. Her gun olsa bende istemezdim heleki bu sekilde biriyse

bu bir arabada böyle değil aslında, arkadaşlarla çıkarız biri yemek ısmarlar biri tatlıyı ısmarlar biri kahveyi.. biri yazmış bencil olma diye benim arabasız geldiğim zamanlarda kimseye yolunuzun üstü beni alın demiyorum belki istemezler diye dolmuşa binip paşa paşa geliyorum..

insanlar yaşamadığı için anlamıyorlar. Senin akşam cektiğini ben sabah 8bucuk aksam 6ya kadar çekiyordum. tanımadığım insanların isimleri,sorunlar,gelmiş ve geçmişlerni dinleyerek 8 ay geçirdim. sen boşver gerçekten doğru olanı istiyorsun.

Şu servis işleri yüzünden araba sahibi oldum.
birkaç defa bende yardımcı oldum arkadaşlarıma
ama fazlasını yapamam.
evim işe yakın zaten.

kadın sağına bakıp araba geliyor gelmiyor demekten aciz ya :) o arada bile anlatıyor

Araba sizin karar sizin baskalarina şoförlük yapmak zorunda degilsiniz götürmeyin

bence bencillik değil. arada bir kırk yılın başı olur bırakırsın tamam ama her gün her gün biriyle gidersem ben verirdim. benim kardeşim arkadaşının arabasıyla haftanın bazı günleri okula gitti. kıza nasılsa sen gidiyorsun ben gelsemde aynı benzini yakıyorsun demedi. arada benzin aldı. bu işler tartıya konmadı elbette. iki gün geldin günde şu kadar yaktık falan ama az çok biir şeyler koydu

İşyerinde abla size bunları anlatacak zamanı nerden buluyor ya da siz...Ben abladan gelen çayı bile zor alıyorum bazen müşterilere cevap yetiştirmekten, işten kafamı kaldıramıyorum...

Arabanıza alıp almamak size kalmış tabiki. ama istemeden alırsanız sonradan karşılık bekleyecek gibi geldiniz bana, bence hiç almayın baştan neyse öyle gidin.

Ama bu konu sayesinde cidden silkindim ve kendime geldim, meğer insanlar düşünebiliyormuş benim hiç aklıma gelmiyordu insanlar çağırınca giderdim, eşleri oluyor diye çekiniyordum bir kaç kez gitmedim ama eşleri de ısrarla çağırdı defalarca öyle gittim yani.

Maddi durumu kötü değilse gerek yok görev gibi her gün beraber gelip gitmeye.

Haftada bir iki beraber gidebiliriz , genelde eve gitmiyorum , ancak beraber gittiğimizde sohbet etmesek iyi olur. Benim dikkatim çabuk dağılıyor trafikte " gibi bir konuşma yapsanız :)

yemekler de bir araya geliyoruz ve dediğim gibi çıkışlar da.. bakın diyorsunuz ki ısrarla çağırıyorlar eşim geldiği zaman ben veya eşim bişey demeden eve mi gidiyorsunuz deyip kendisi gelir..

Ben sizi anlıyorum.
İnsan istiyor ki iş yerinde bütün gün kafa patlatmış, mesai bitmiş bir huzurla evine gitmek istiyor. Baska dert dinleyemeyecek kadar yorgun olabiliyor.. sanırım bende nezaketen benzin parama ortak olmasını istemesini isterdim ( kabul etmezdim o ayrı) ama böyle söylerse daha iyi hissederdim..
Maddi açıdan sıkıntı yaşıyor götürmeniz sevaptır..
Ama yok kattiyen istemiyorum derseniz baska bir güzergahta spora kursa vs yazıldım diyebilirsiniz..

yemekler de bir araya geliyoruz ve dediğim gibi çıkışlar da.. bakın diyorsunuz ki ısrarla çağırıyorlar eşim geldiği zaman ben veya eşim bişey demeden eve mi gidiyorsunuz deyip kendisi gelir..

Hmmm kendisi yüzsüzmüş sanki biraz...yok ben asla beni bırakın demem. Bazen çok geç çıkıyoruz, samimi arkadaştan rica ediyorum zaten yol üstü, çünkü toplu taşıma olmuyor vs.

Arkadaş hatta benim çağırmamı bekleme lütfen falan diyor ama ben çekiniyorum, bakıyorum hadi çıkalım diye geliyor yanıma...Sohbet ederek gidiyoruz ama ilk lafı ben açmıyorum malum herkes yorgun, trafik yoğun falan...

Geçen çıktım mesela, yarım saat bekledim dolmuşlar dolu geçti hep. Baktım bizim güvenlik abi bağırıyor karşıdan green gel seni dolmuş durağına bırakayım dedi, bir başka abi de gelecekti nasıl sevindim. Ama beni bırak diyemezdim sanırım teklif etmeseydi:)

Valla ben öyle bir iyilik yaptım.taksi gibi mi bekletti.bir kere sağol Allah razı olsun demedi.zamanla benim görevim gibi hissetmeye başladı.üstelik yalandan da olsa ufak bir para teklif edebilirdi ki ben zaten kabul etmezdim.ama nezaket sonuçta.sonra bana bebek görmeye geldi eli boş gelmiş.hediyesinde değilim ama bu kadin seni 1 sene ücretsiz getirip goturmus bir çorap alaydin ya

Yolunuz üstüyse götürün ne benzini be parası?
Ama kafam kaldırmıyo diyosanız söyleyin açıkça ben dolmuşta milletin sesini çekmiyim diye arabayla geliyorum geze geze gidiyorum abla sen dolmuşla git diyin

Nolur anlatma artik su yuzsuze ayar ver gel onu anlat :)

O zaman siz uzulun
Olur mu boyle.
Terbiyesizlik yapin demiyorum ama boyle olmaz. Cok zor. Neyse idare edebiliyosaniz sikinti yok:)
Bu olay 4 sene önce oldu.ama şimdiki aklım olsa böyle yapmazdım.pişmanım koni sahibi pişman olmasın.hep iyi niyet ama insanlara deymiyor.

Bu olay 4 sene önce oldu.ama şimdiki aklım olsa böyle yapmazdım.pişmanım koni sahibi pişman olmasın.hep iyi niyet ama insanlara deymiyor.
Ay suan koptum :)) ben sizi konu sahibisiniz saniyorum oyle yorum yapiyorum hic de niklere bakmak aklima gelmez. :))))))))
K bakmayin nolur .

Arkadaşlar yakıt parası istememeniz lazım demiş ama ben buna katılmıyorum. Dolmuşun keşmekeşliğini çekmiyor ayakta dolmuş da beklemiyor dur kalk da uğraşmıyor oohh hususi araba ile dönüyor ve ücret ödemiyor yani bir fayda sağlıyorsa maliyetine de katlanması sizi bıktırmaması ve enayi yerine koyuyormuş gibi hissettirmemesi lazım, x canım bugün benzini ben ödeyeyim diyip 50, 50 bir şekilde ödemesi gerekiyor. Ama bu durum olayı süreklileştirir, eğer kadını istemiyorsanız ki ben istemezdim car car vır vır dır dur, açıkça söylerdim abla artık ben bırakamayacağım seni iş çıkışı işlerim oluyor veya kursa yazıldım kusuruma bakma der geçerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…