Merhaba arkadaşlar ben bir giyim mağazasında çalışıyorul haftada 15 saat kısmi part time deniyor buna normal part timelar var onlar 20 saat çalışıyor en az çalışan personel benis haliyle onlar kadar da tecrübem yok orada ama sanki beni ezmek istiyorlar ya da bana mı öyle geliyor bilemiyorum özellikle bu akşam ki olaydan sonra farkına vardım reyonları toplarken o 20 saat çalışanlardan biri seri ol biraz 10da çıkalım dedi ben de çabuk tarafından bitirmek için işi özenmedim pek reyonlara ama o kadar da kötü değildi reyonlar oradaki diğer 20 saat çalışanlardan biri o toplamamış burayı demiş bana seri ol diyene geldi reyonu beraber topladık anlattı da biraz bana şöyle olur böyle olur diye sana öğretmek haddime değil ama diğer kız böyle dedi o yüzden sana laf gelmesin diye dedi hem acele ettiriyorlar hem de orası olmamış diyorlar sinirlendim zaten duygusal da bir insanım ağlamak bile geldi içimden akşamcı olmak çok zor bu işte reyonları toplamadan çıkamıyoruz ben normalde de pek akşamcı olmuyorum zaten bazen oluyorum ilk defa böyle birşey geldi başıma üzüldüm yani rahatsız daha doğrusu bu iş böyle beni üniversite mezunuyum 4 yıllık ama kendi alanımla ilgili iş bulamayınca mecbur oldum burada çalışmaya ayrıca işin terfisi de var mağaza müdürlüğüne kadar uzanabilecek bir süreç var önümde üniversite mezunu olmam büyük avantaj sağlayacak bana böyle bir düşüncenin içindeyim işte belki de ben abartıyorum şu anda hayatımın hassas bir dönemindeyim çokta zorluklar çektim özellikle bu yaz o yüzden mi hassasım bilemiyorum yorumlarınız önemli benim için