- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.072
- 83
- 31
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Ben tartıldom ama 1 hafta tartı yok bana.Kızlar bu arada haftasonu tartıldınız mı kilo verebilmiş misiniz benim evde tartım yoktu o yüzden başlarken tartışamadım haftasonu aldım tartıyı bu haftasonu bakacağım
Dowton abbey'i bitireyim, ona da bi başlarım :)Kızlar Netflix te Terzi diye bir dizi var beğendim değişik bir konusu var .
Tavsiye ediyorum
Bende limon slkiyorumBende unutuyorum sabahları sirke koymaya suya yarın unutmayayım iyi hatırlattın kuzum
ben tartılamadım ya. fırsatım olmadı ama hala bir değişiklik hissetmiyorum kendimde.Kızlar bu arada haftasonu tartıldınız mı kilo verebilmiş misiniz benim evde tartım yoktu o yüzden başlarken tartışamadım haftasonu aldım tartıyı bu haftasonu bakacağım
Ödemdir mutlaka yada adetin yakinsa o zamanda fazla cikiyoBen tartıldom ama 1 hafta tartı yok bana.
Dün çıktım sanki artmış gibi moralim bozuldu.
Cumartesi vermiştim 1 günde artmış.
O yüzden tartışmak 1 hafta artık.
Cumartesi sabahı tartılırız aç karnına
şişlik olabilir bence., Kilo alımı değildir sanmıyorum.Ben tartıldom ama 1 hafta tartı yok bana.
Dün çıktım sanki artmış gibi moralim bozuldu.
Cumartesi vermiştim 1 günde artmış.
O yüzden tartışmak 1 hafta artık.
Cumartesi sabahı tartılırız aç karnına
Pes etmek yok daha cok basindayiz söyle düsün bir günde almadikki birgün de verelimben tartılamadım ya. fırsatım olmadı ama hala bir değişiklik hissetmiyorum kendimde.
Netflix ten gitmiş Dowton.Dowton abbey'i bitireyim, ona da bi başlarım :)
Yok düşürmem ama dün öyle bir geldiler.şişlik olabilir bence., Kilo alımı değildir sanmıyorum.
düşürme modu :)
Benim böyle bir 10 gün kala falan şişlik oluyor niyeyse regl den önce.Ödemdir mutlaka yada adetin yakinsa o zamanda fazla cikiyo
yok pes etmeyeceğim :) Ama geçen yaz başında da ben yine böyle bir rejime girmiştim tatil öncesi hazırlık yaptım.Pes etmek yok daha cok basindayiz söyle düsün bir günde almadikki birgün de verelim
İyi gidiyoruz bence. cumartesi günleri tartı günümüz :))Yok düşürmem ama dün öyle bir geldiler.
İyiyim tam gaz motivasyonla başladım haftaya.
Eve gidip sporumu da yapıcam.
1 hafta tartı yok zaten.
Bakalım CMT sabahına kadar bekliyorum .
Bu hafta yoga da koyuyorum programıma.
En azından 1 gün yoga yapıcam kendini sevme konulu yoga videoları var YouTube da.
Bence hepimiz yapalım bu hafta 1 gün de olsa .
Meditasyon da çok önemli ruha bedene çok iyi geliyor.
Dowton neflixten gitmiş evet, ben bunu amazon primedan izliyorum.Netflix ten gitmiş Dowton.
Ben ordan izliyordum 4 sezon izlemiştim.
Aynen sonra bir bakıyorsun gitmiş kilolaryok pes etmeyeceğim :) Ama geçen yaz başında da ben yine böyle bir rejime girmiştim tatil öncesi hazırlık yaptım.
her gün tartılıyordum, her gün de aynı çıktı çok uzun bir süre.
bu sefer kafayı takmaya başladım sinir oluyordum çünkü haliyle.
sonra tartılmayı bi bıraktım, yürüyüşe de ağırlık verdim kilom 2,3 kilo düşmeye başladı.
evet düşmesi zaman alıyor ama düşecek.
Evett bu haftalık mottomuz buAynen sonra bir bakıyorsun gitmiş kilolar
Hedefimize ulaşacağız bırakmıyoruz asla
Bu haftanın motivasyon cümlesi KENDİNE İNAN .
İnanırsan başarırsın çünkü.
Kendimizi seviyoruz değer veriyoruz sağlıklı yiyecekler yiyoruz bedenimize güzel bakıyoruz
6 poğaça. waoww oh my godSabah 6 poğaça ve 2 bardak çay içtim gızlarr şuan vicdan azabı duyuyorum
benim akşama dünden kalan kanatlarım var yanına bi salata yapar yoğurt çıkarıtırmBende bakıcam artık eve bi geçeyim.
Bu hafta güzel geçsin hepimiz için
Ara öğünlerde de dikkat edicem.
Ara öğün yapmayınca birşeyler atıyorum ağzıma rastgele o yüzden önemli bence .
Şöyle evime gitsem ah ah yani işte bunaldım
takip ettiğin bir video varsa bende yapabilirim aynısınıYok düşürmem ama dün öyle bir geldiler.
İyiyim tam gaz motivasyonla başladım haftaya.
Eve gidip sporumu da yapıcam.
1 hafta tartı yok zaten.
Bakalım CMT sabahına kadar bekliyorum .
Bu hafta yoga da koyuyorum programıma.
En azından 1 gün yoga yapıcam kendini sevme konulu yoga videoları var YouTube da.
Bence hepimiz yapalım bu hafta 1 gün de olsa .
Meditasyon da çok önemli ruha bedene çok iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?