Isabellanın dıyet gunlugu

Cumartesi tartılıyoruz.
Tartı da çok önemli değil bence .
Sağlıklı beslenirsen zaten sonuçları göreceksin.
Tartıya fazla takılma haftada 1 tartıl yeter hatta 2 haftada 1
Hedefin kaç kilo ?

Benim boyum 1.60 seker orucunda karbonhidratta sinirli beyaz unlu mamuller onlarin hepsinede bayiliyodum ben artik daha saglikli beslenmeye karar verdim

Hosgeldiniz aktif burasi kac kilosunuz ne kadar vermek istiyosunuz
Merhaba size cevap yazdım mi farketmedim siteyi uzun süredir kullanmadığım için unutmuşum dikkatimden kaçmış olabilir kilom geçtiğimiz çarşamba tartildim 68.800 gibiydi hedef kilom 59-60 olsa yeterli. 1.61 boyundayım 1 mayıstan beri yediklerime dikkat ediyorum aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum yarışmadaki tüm arkadaşlara başarılar dilerim

Cumartesi tartılıyoruz.
Tartı da çok önemli değil bence .
Sağlıklı beslenirsen zaten sonuçları göreceksin.
Tartıya fazla takılma haftada 1 tartıl yeter hatta 2 haftada 1
Hedefin kaç kilo ?
Hedefim 59-60 olabilmek. O halde bende herkes aynı gün tartiliyorsa bende çoğunluğa uyayim haftaya cumartesi tartilayim sizi yakalamis olurum. Benim düşüncem haftada bir tartilip gaza gelmek verdigimi gördükçe isteğim artar daha önce de öyle olmuştu

Cumartesi sabahı aç karnına tartıl sende bizde öyle yapıyoruz
Tabi tartıl da çok sık tartılınca ödem şişkinlik olunca rakam fazla çıkıyor demorolize olunabiliyor.
İki öğün yapıyoruz sabah kahvaltısı var .
Ve akşam yemeği.
Ara öğünler var benim kahve soda meyve hurma kuru kayısı vs vs .
Kararlı ve azimli olursan hedefine ulaşırsın canım zor değil

Merhabalar, ben de diyetteyimm. Hedefim 7.5 kilo vermek. Bayadır uğraşıyorum ama veremiyorum burayı okuyarak motve oldum biraz daha dikkat edeceğim yediklerime :))
Hoşgeldin canım bize katıl
Burda motivasyon tam
Her gün yediklerimizi yaptığımız sporları bildirim yapıyoruz.
Cumartesi günü de tartı günü.

Bir porsiyon yiyebilirsin bence canım.
Arada olur o kadar
Tatlı isteği geldi internetten baktım glütensiz şekersiz ürünler var ama güvenip alamadım. Kakaolu muz topları yaptım şimdi öyle bastıracağım

Eklentiler

• 364C5615-FFF8-4456-850A-3439725464CC.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 23
Tatlı isteği geldi internetten baktım glütensiz şekersiz ürünler var ama güvenip alamadım. Kakaolu muz topları yaptım şimdi öyle bastıracağım
Daha iyi yapmışsın canım.
Benim bir tatlı tarifim var.
Paylaşıcam yapınca onu .
Bende diyet bisküvi yedim biraz önce tatlı çekti canım benimde

Iyi akşamlar
Kajvalti saat 10 eynir biber domates kizartmasi salatalik yogurtlu köz biber cilek ve kivi cay 1 dilim ekmek
Ara :dibek kahvesi
Suyun icine nane limon salatalik koymustum ondan ictim bayagi
Sütlü kahve bikac ceviz
1 dilim ekmege sabahtan kalan haslanmis yumurtayi koydum
Aksam ;dünden kalan lahna böregi sabahdan kalan yogurtlu köz biber
Aksam cayi
Spor :20 dakika beginner Workout 20 dakika ev bisikleti
Su :2 litre olmustur bugün

Kızlar bende akşam yemeğinde mercimek çorbası mevsim salatası kuru fasulye yedim şimdi bitki çayını yapcam günlük su miktarini tamamlarım az kaldı bide bugün 20 dklik egzersiz yaptım sekersiz türk kahvesi de içmiştim günü bu şekil kapatiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…