- Konu Sahibi Isabella_7
-
Ya şu selülit kremini bende mi bı denesem ?Şu selülit kremi dehşet yakıyor kızlar üçüncü günüm bugün fırçalama ve krem
Bende başlıyorum şimdiLeslie 2 mil yaptım şimdi
Etkisi var diyorlar ben henüz üç kere yaptım bakalımYa şu selülit kremini bende mi bı denesem ?
Siz konuşurken ilgimi çekiyor.
Nasıl, tavsiye eder misin ? Yani gerçekten etkisi var mı ?
Evet adını alalım ?Etkisi var diyorlar ben henüz üç kere yaptım bakalım
Sendeki nasıl ,ismini paylaşabilir misin ?Ürünün resmini paylaşır mısın bir bakayım? Bende de bir tane var kullanmaya çalışıyorum
Bunu bende kullandım çok işe yarıyor şimdi farklı bir krem aldım ama buna yine dönerim.Bendeki bu
Eki Görüntüle 3248104
ya ben de denemek istiyordum aslında benim gittiğim yerde G7 var baya acıdığını söyledilerValla morarma oluyor söyleyeyim ama geçiyor.
Tenin hassassa morarır korkma ama geçiyor .
Bende şu an morluk var mesela son seansta bayağı yüklendi benim uzman .
Bol su içicen e zaten diyetteyiz içiyoruz.
Dene bakalım inşş memnun kalırsın canımcım
G7 yı bilmiyorum hiç ama G5 de acıtıyor bastırarak yapıyorlar morarıyor falan e olur o kadar yağları kırıyor.ya ben de denemek istiyordum aslında benim gittiğim yerde G7 var baya acıdığını söylediler
ben bi de wonder a giriyorum o bile bana fazla geldi g7 daha çok acıtıyor dedikleri için vazgeçtim gibi ben de kollarım için istiyordum aslında hala da kararsızım
Günaydın kuzu.Günaydın kızlarr
Günümüz güzel ve hayırlı olsun inşallah.
bu kremi araştırıyorum hemen :)
bende rollshape yapıyorum gittiğim yerde önce bodyshape sonra da onu yapıyorum selülitlerim gözle görülür azaldı ben bile şaşkınım bu kadar etki beklemiyordum açıkçası ama kilo derseniz fark göremiyorum yani çok az az gidiyor beslenmeye de dikkat ediyorum ama minik minik gidiyor sanki vücudum kasıyor kendiniG7 yı bilmiyorum hiç ama G5 de acıtıyor bastırarak yapıyorlar morarıyor falan e olur o kadar yağları kırıyor.
Bende popoda ve basende yoğundu selülit bayağı azaldı tamamen bitti diyemem tabi hala var biraz ama eskisinden iyi diyebilirim.
Ben sadece G5 aldım ama uzmanım bir makina söyledi adını unuttum şimdi ikisi birlikte daha iyi sonuç alırsın dedi.bende rollshape yapıyorum gittiğim yerde önce bodyshape sonra da onu yapıyorum selülitlerim gözle görülür azaldı ben bile şaşkınım bu kadar etki beklemiyordum açıkçası ama kilo derseniz fark göremiyorum yani çok az az gidiyor beslenmeye de dikkat ediyorum ama minik minik gidiyor sanki vücudum kasıyor kendini
g7 andulasyon body shape rollshape falan bikaç şey var başka bi yerde de wonder var ona girdim 8 seans almıştım bitince daha devam etmem artıkBen sadece G5 aldım ama uzmanım bir makina söyledi adını unuttum şimdi ikisi birlikte daha iyi sonuç alırsın dedi.
Şimdilik G5 i bitirip başka bir şey yaptırmam.
İlerde belki yaptırırım yaz geliyor zaten yaz bitsin bakıcam.
Çok su içmen gerek ve sağlıklı beslenme.ve spor.
Bunları yaparsan zaten böyle şeylere de gerek yok ama ben başladım artık bitince gitmeyeceğim.
Kuru fırça ve krem çok etkiliyor ama bunu rutin olarak her gğn yapmak lazım işte .
Kahve tüketimi az olmalı.
Tüm bunlar yapılırsa zaten selülitler gidiyor.
Benim kilo popo ve basende toplandığı için zaten selülite meğilli bir vücudum var .
Ufak tefek olsun o kadar takılmıyorum da fazlaydı benim.
ya bu arada krem ve kuru fırçalamadan nasıl faydalandın her gün mü kullandın ben de araştırmaya başladım selülit benim de baya vardı ama bu makina iyi geldi valla ben de başka desteklerle devam ettirmek istiyorumBen sadece G5 aldım ama uzmanım bir makina söyledi adını unuttum şimdi ikisi birlikte daha iyi sonuç alırsın dedi.
Şimdilik G5 i bitirip başka bir şey yaptırmam.
İlerde belki yaptırırım yaz geliyor zaten yaz bitsin bakıcam.
Çok su içmen gerek ve sağlıklı beslenme.ve spor.
Bunları yaparsan zaten böyle şeylere de gerek yok ama ben başladım artık bitince gitmeyeceğim.
Kuru fırça ve krem çok etkiliyor ama bunu rutin olarak her gğn yapmak lazım işte .
Kahve tüketimi az olmalı.
Tüm bunlar yapılırsa zaten selülitler gidiyor.
Benim kilo popo ve basende toplandığı için zaten selülite meğilli bir vücudum var .
Ufak tefek olsun o kadar takılmıyorum da fazlaydı benim.
Evet tatlım her gün düzenli kullan ve kola kahve tüketme fazla.ya bu arada krem ve kuru fırçalamadan nasıl faydalandın her gün mü kullandın ben de araştırmaya başladım selülit benim de baya vardı ama bu makina iyi geldi valla ben de başka desteklerle devam ettirmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?