Isabellanın dıyet gunlugu

Ürünün resmini paylaşır mısın bir bakayım? Bende de bir tane var kullanmaya çalışıyorum

ya ben de denemek istiyordum aslında benim gittiğim yerde G7 var baya acıdığını söylediler
ben bi de wonder a giriyorum o bile bana fazla geldi g7 daha çok acıtıyor dedikleri için vazgeçtim gibi ben de kollarım için istiyordum aslında hala da kararsızım

G7 yı bilmiyorum hiç ama G5 de acıtıyor bastırarak yapıyorlar morarıyor falan e olur o kadar yağları kırıyor.
Bende popoda ve basende yoğundu selülit bayağı azaldı tamamen bitti diyemem tabi hala var biraz ama eskisinden iyi diyebilirim.

Günaydın kızlarr

Günümüz güzel ve hayırlı olsun inşallah.
bu kremi araştırıyorum hemen :)
Günaydın kuzu.
Akşam Marilyni izlerken uyuya kalmışım.
Bugün devamını izlerim.
Ses kayıtlarında kendi sesi var ne kadar naif ve böyle korkuyor gibi konuşuyor .
Çok güzel kadınmış gerçekten ya

bende rollshape yapıyorum gittiğim yerde önce bodyshape sonra da onu yapıyorum selülitlerim gözle görülür azaldı ben bile şaşkınım bu kadar etki beklemiyordum açıkçası ama kilo derseniz fark göremiyorum yani çok az az gidiyor beslenmeye de dikkat ediyorum ama minik minik gidiyor sanki vücudum kasıyor kendini

Ben sadece G5 aldım ama uzmanım bir makina söyledi adını unuttum şimdi ikisi birlikte daha iyi sonuç alırsın dedi.
Şimdilik G5 i bitirip başka bir şey yaptırmam.
İlerde belki yaptırırım yaz geliyor zaten yaz bitsin bakıcam.
Çok su içmen gerek ve sağlıklı beslenme.ve spor.
Bunları yaparsan zaten böyle şeylere de gerek yok ama ben başladım artık bitince gitmeyeceğim.
Kuru fırça ve krem çok etkiliyor ama bunu rutin olarak her gğn yapmak lazım işte .
Kahve tüketimi az olmalı.
Tüm bunlar yapılırsa zaten selülitler gidiyor.
Benim kilo popo ve basende toplandığı için zaten selülite meğilli bir vücudum var .
Ufak tefek olsun o kadar takılmıyorum da fazlaydı benim.

g7 andulasyon body shape rollshape falan bikaç şey var başka bi yerde de wonder var ona girdim 8 seans almıştım bitince daha devam etmem artık
çünkü bunlar geçici çözümler hatta çözüm de değil sağlıklı beslenme ve sporu hayat tarzı haline getirmek istiyorum mesela bi gün arkadaşlarımla buluştum ya da ailemle güzel bi kahvaltı yapmak istiyorum diyelim vicdan azabı duymadan yapabileyim ama sonrasında dengeleyeyim çok kasarsam sonradan daha fena olur ben 4 5 yıl önce 10 kilo verdim sonra geri aldım malesef şu an daha fazlayım çalışıyorum ve gün içinde çok hareketsizim akşam da evde iş güç derken gün bitiyor kendime vakit ayıramadığım için içimdeki boşlukları yemekle doldurdum farkındayım evet zamanla oturtucam inşallah diyeyim. motivasyonum çabuk bozuluyor eskisi gibi değil biraz diyet biraz spor hemen verirdim ama şimdi öyle değil sanki yapıştı üstüme
ama beynime yerleştirmiycem bunu :)
kolaylıkla veriyor ideal sağlıklı bedenime ulaşıyorum :)

ya bu arada krem ve kuru fırçalamadan nasıl faydalandın her gün mü kullandın ben de araştırmaya başladım selülit benim de baya vardı ama bu makina iyi geldi valla ben de başka desteklerle devam ettirmek istiyorum

Evet tatlım her gün düzenli kullan ve kola kahve tüketme fazla.
Her gün bacaklarını popounu göbeğini fırçalayıp sonra kremini süreceksin.
Düzenli beslenmek ve uyku çok önemli metabolizma açısından .
Her zaman diyorum tartıya takılma.
Sağlıklı beslenmek çok önemli.
Protein ağırlıklı karbonhidrat az olmalı.
Ben hiç karbonhidrat tüketmeyin demiyorum ama mümkün olduğu kadar az olmalı .
Bence vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var.
Şeker çok önemli şekeri minumum tutmak gerek.
Kahve çay da şeker olmamalı hiç .
Tatlı vs yerken de çok dikkat etmek gerekir.
Ben hiç yemeyin demiyorum tabi arada ufak kaçamaklar olmalı ama mümkün olduğu derecede dengelenmeli.
Cheat daylar yapıyorum o gün istediğim bir şeyi tek öğün yiyeceğim ama fazkası değil.
Birde motivasyonunun düşmesine asla izin verme .
Bu motivasyon düşürücü şeyler çevren olabilir eşin dostun vs.
Negatif enerjiden uzak durmak gerek mümkün olduğu kadar bunu başarmak zor biliyorum.
Duygusal açlığa sebep oluyor vücut aslında aç değil ama atıyorum bir olay canını sıkıyor hoop bir hamburger yiyeyim oluyor biliyorum hepimiz yaşadık yaşıyoruz .
Spor yine çok önemli günlük yürüyüş yapabiliyorsan mutlaka yap.
Leslie vs de yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…