- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.258
- 128
- 35
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Chloe abla bayapı zor evet .Kızlar chloe ting yapan yapabilen var mı baya zor görünüyor
Evett çok naif, ürkek, masumGünaydın kuzu.
Akşam Marilyni izlerken uyuya kalmışım.
Bugün devamını izlerim.
Ses kayıtlarında kendi sesi var ne kadar naif ve böyle korkuyor gibi konuşuyor .
Çok güzel kadınmış gerçekten ya
Valla çok güzel gidiyorsun bence.Günaydın Günaydın kizlar
Dün pek gelenedim ama bozmadim sekersiz devam
Dün kahvaltim 2 yumurtadan omlet bir dilim ekmek 3 zeytin salatalik beyaz peynir yesilcay
Ara sütlü kahve kuru kayisi
Aksam :sehriye corbasi ispanak yemegi yogurt iki kasik eriste
Incir uyutmasi yedim bi kücük kase spor yapmadim dün
Su hem normal hem salatalik li su ictim
Moral bozmuyoruz tatlım daha yeni başladık zaten.Kızlarr, bugün sabah yataktan kalktığımda aklıma tartılmak geldi, tartıldım.
ben çok uzundır tartılmıyordum çünkü.
63 kiloyum aynıDüşmemiş
hiç bu kiloya çıkmamıştım hayatımda.
Devam, egzersizi daha da artıracağım, biraz relax davrandım.
leslie çook istiyorum akşam yorgun oluyorum ama ama sabah yapabilsem çok iyi olacak duşumu alır çıkarım ne güzel kendime hedef koyayım haftada dört gün yapmak için burda da yapan arkadaşlar var galiba birbirimize destek olururz belkim :)Evet tatlım her gün düzenli kullan ve kola kahve tüketme fazla.
Her gün bacaklarını popounu göbeğini fırçalayıp sonra kremini süreceksin.
Düzenli beslenmek ve uyku çok önemli metabolizma açısından .
Her zaman diyorum tartıya takılma.
Sağlıklı beslenmek çok önemli.
Protein ağırlıklı karbonhidrat az olmalı.
Ben hiç karbonhidrat tüketmeyin demiyorum ama mümkün olduğu kadar az olmalı .
Bence vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var.
Şeker çok önemli şekeri minumum tutmak gerek.
Kahve çay da şeker olmamalı hiç .
Tatlı vs yerken de çok dikkat etmek gerekir.
Ben hiç yemeyin demiyorum tabi arada ufak kaçamaklar olmalı ama mümkün olduğu derecede dengelenmeli.
Cheat daylar yapıyorum o gün istediğim bir şeyi tek öğün yiyeceğim ama fazkası değil.
Birde motivasyonunun düşmesine asla izin verme .
Bu motivasyon düşürücü şeyler çevren olabilir eşin dostun vs.
Negatif enerjiden uzak durmak gerek mümkün olduğu kadar bunu başarmak zor biliyorum.
Duygusal açlığa sebep oluyor vücut aslında aç değil ama atıyorum bir olay canını sıkıyor hoop bir hamburger yiyeyim oluyor biliyorum hepimiz yaşadık yaşıyoruz .
Spor yine çok önemli günlük yürüyüş yapabiliyorsan mutlaka yap.
Leslie vs de yapabilirsin.
Evet yapıyoruz. zaten leslie çok tatlı bir kadın enerjisini sende çok seversin bence :))leslie çook istiyorum akşam yorgun oluyorum ama ama sabah yapabilsem çok iyi olacak duşumu alır çıkarım ne güzel kendime hedef koyayım haftada dört gün yapmak için burda da yapan arkadaşlar var galiba birbirimize destek olururz belkim :)
Evet kuzum , modumu düşürmüyorum hiç, sizler varsınızMoral bozmuyoruz tatlım daha yeni başladık zaten.
Yolumuz uzun .
Arada oynar kilolar ödem vs oluyor bide fazla su içiyoruz ya onunda etkisi olabiliyor tartıda.
Emin ol ki vermişsindir .
Yağlar gitsin zaten kastan gitmesin.
Bende 63 leri görmüştüm sonra başladım zaten.
Hatta 64 falandım bir ara .
Egzersizi arttır aynen .
düzenli olmamakla birlikte bikaç sefer yapmışlığım var benim ufaklık var onu yatırmaya gittikten sonra benim enerji düşüyor güne de erken başlıyorum biraz da ondan sanırımEvet yapıyoruz. zaten leslie çok tatlı bir kadın enerjisini sende çok seversin bence :))
sabah yaparsan seni biraz yorabilir. ben yaptıktan sonra yoruluyorum o yüzden benim için en iyisi aksamdan sonra , hatta yatmama yakın oluyor.
ama sen nasıl istersen o şekilde yapabilirsin
Çocuk olunca çok haklısın, hayatın ona endeksli , ne güzel allah bağışlasındüzenli olmamakla birlikte bikaç sefer yapmışlığım var benim ufaklık var onu yatırmaya gittikten sonra benim enerji düşüyor güne de erken başlıyorum biraz da ondan sanırım
o zaman leslie yarışması yapalım :)
Halledicez kuzu emin ol no panik .Evet kuzum , modumu düşürmüyorum hiç, sizler varsınız
açken 63 çıktığıma göre , tokken 64.5 falan benim şuan kilom. Aman allahım, bu ben değilim
halledeceğim ama.
3, 4 kilo vereyim diye başladım da , 5, 6 kiloya çıkmam gerekiyor gibi.
sağlık olsun
Ne zaman müsait olursan yapmaya çalış canım.leslie çook istiyorum akşam yorgun oluyorum ama ama sabah yapabilsem çok iyi olacak duşumu alır çıkarım ne güzel kendime hedef koyayım haftada dört gün yapmak için burda da yapan arkadaşlar var galiba birbirimize destek olururz belkim :)
Bakalım inşş memnun kalırsın canım .Akşamada kıymalı bi kuru fasülye pişireceğim yanındada yoğurt yerim sonrada şu g5 masajına gideceğim çıkınca yorumlarımı yaparım
İncir uyutmasını nasıl yapıyorsun canım?Günaydın Günaydın kizlar
Dün pek gelenedim ama bozmadim sekersiz devam
Dün kahvaltim 2 yumurtadan omlet bir dilim ekmek 3 zeytin salatalik beyaz peynir yesilcay
Ara sütlü kahve kuru kayisi
Aksam :sehriye corbasi ispanak yemegi yogurt iki kasik eriste
Incir uyutmasi yedim bi kücük kase spor yapmadim dün
Su hem normal hem salatalik li su ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?