- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.258
- 128
- 35
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Tatlım bu kremi kullan mutlaka iyi geliyor yakıyor ama çok iyi bide kuru fırça edin.Selülit benimde var kremi bende arastirayim bakalim
Evet bunu duymustum ama yapmadim hic deneyim bunuda teşekkür ederimTatlım bu kremi kullan mutlaka iyi geliyor yakıyor ama çok iyi bide kuru fırça edin.
Düzenli yaparsan farkı görürsün.
Bide kızlar duşta soğuk su tutun vücuda diri tutuyor zaten havalar sıcak artık .
Kış yaz yapanlar var ben kışın yapamıyorum ama yazın en azından yaparım
Inciri 15 adet sicak suda islatiyoruz kuru inciri tabi kücük kücük dogruyoruz 5 bardak sütü isitip icine inciri koyup mikserliyoruz iyice eziliyo taslara bosaltip yogurt mayalar gibi kapatiyoruz üstünü 3 saate hazir .puding gibi oluyo hem sekersiz ben tarcin ekiyorum yerkenİncir uyutmasını nasıl yapıyorsun canım?
Bunu yapıcam bende severim böyle fit tarifleriInciri 15 adet sicak suda islatiyoruz kuru inciri tabi kücük kücük dogruyoruz 5 bardak sütü isitip icine inciri koyup mikserliyoruz iyice eziliyo taslara bosaltip yogurt mayalar gibi kapatiyoruz üstünü 3 saate hazir .puding gibi oluyo hem sekersiz ben tarcin ekiyorum yerken
Aynen, halledeceğiz kuzum inanıyorum zaten ben.Halledicez kuzu emin ol no panik .
Önemli olan sağlıklı vermek ve yağdan gitmesi .
Benimde 4-5 kilo hedefim.
Kilo düşük olunca daha zor veriliyor zaman istiyor biraz.
Sürekli tartılma bir hafta ara ver tartıya en azından.
Bendeki bu
Eki Görüntüle 3248104
HoşgeldinMerhaba kızlar
Döndüm
bugun normal kahvaltı yaptım 2 yumurtalı omlet peynir zeytin salata biraz da fıstık ezmesi
Hoşgeldin
Dün moralsizim demiştin, bugünün dünden daha güzel olsun :)
Aynen tartılma 1 hafta ver kendine.Aynen, halledeceğiz kuzum inanıyorum zaten ben.
en az 1 hafta tartılmayacağım şimdi. görmek istemiyorum o tartıyı
Sendeki nasıl ,ismini paylaşabilir misin ?
Etkisi var diyorlar ben henüz üç kere yaptım bakalım
Benimki bu. Birkaç gündür bendeydi ama emziriyodum kullanmaya cesaret edemedim emzirmeden kestim oğlumu ve daha ikinci kullandım bugün. Etkisini gördün mü derseniz sanki biraz iştah kapatıyor şu iciriyor gibi de.Tadini ben sevdim sevmeyenler olmus sabah aç karnına iciliyor zamanla anlaşılır bakalimSendeki nasıl ,ismini paylaşabilir misin ?
Hepsi yakıyor kuzu yağların kırılması için o.Yakmayan sıkılastırıcı krem öneriniz varsa alırımkuru fırca sonrası için
ay kızlar bu nedirBenimki bu. Birkaç gündür bendeydi ama emziriyodum kullanmaya cesaret edemedim emzirmeden kestim oğlumu ve daha ikinci kullandım bugün. Etkisini gördün mü derseniz sanki biraz iştah kapatıyor şu iciriyor gibi de.Tadini ben sevdim sevmeyenler olmus sabah aç karnına iciliyor zamanla anlaşılır bakalim
Evet ben her yaz bunu benimsemeye çalışıyordum aslında istikrarlı olamayınca kilo artışı olarak geri döndü.Aynen tartılma 1 hafta ver kendine.
Hatta 10 gün falan ben öyle yapıyorum.
Yeni başladık zaten kuzu yol uzun ..
Zaten bu diyet değil sağlıklı beslenme.
Hayat tarzımız olmalı bu rutin .
bu çay galiba değil mi ?Benimki bu. Birkaç gündür bendeydi ama emziriyodum kullanmaya cesaret edemedim emzirmeden kestim oğlumu ve daha ikinci kullandım bugün. Etkisini gördün mü derseniz sanki biraz iştah kapatıyor şu iciriyor gibi de.Tadini ben sevdim sevmeyenler olmus sabah aç karnına iciliyor zamanla anlaşılır bakalim
Ya kızlar burda arkacasimizin sorduğu sıkılaştırıcı selülit kremiymis ben de yanlislikla kafa dalgın gitmişim detox çayını atmışımay kızlar bu nedir
Kuzum sende tahıllı ekmek ye .Evet ben her yaz bunu benimsemeye çalışıyordum aslında istikrarlı olamayınca kilo artışı olarak geri döndü.
ama bu defa zor olsa da, yaşam tarzı haline getireceğim. beyaz ekmek zararlı ama işte bu namussuz da çok lezzetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?