Isabellanın dıyet gunlugu

Selülit benimde var kremi bende arastirayim bakalim
Tatlım bu kremi kullan mutlaka iyi geliyor yakıyor ama çok iyi bide kuru fırça edin.
Düzenli yaparsan farkı görürsün.
Bide kızlar duşta soğuk su tutun vücuda diri tutuyor zaten havalar sıcak artık .
Kış yaz yapanlar var ben kışın yapamıyorum ama yazın en azından yaparım

Evet bunu duymustum ama yapmadim hic deneyim bunuda teşekkür ederim

İncir uyutmasını nasıl yapıyorsun canım?
Inciri 15 adet sicak suda islatiyoruz kuru inciri tabi kücük kücük dogruyoruz 5 bardak sütü isitip icine inciri koyup mikserliyoruz iyice eziliyo taslara bosaltip yogurt mayalar gibi kapatiyoruz üstünü 3 saate hazir .puding gibi oluyo hem sekersiz ben tarcin ekiyorum yerken

Bunu yapıcam bende severim böyle fit tarifleri

Aynen, halledeceğiz kuzum inanıyorum zaten ben.
en az 1 hafta tartılmayacağım şimdi. görmek istemiyorum o tartıyı

Aynen, halledeceğiz kuzum inanıyorum zaten ben.
en az 1 hafta tartılmayacağım şimdi. görmek istemiyorum o tartıyı
Aynen tartılma 1 hafta ver kendine.
Hatta 10 gün falan ben öyle yapıyorum.
Yeni başladık zaten kuzu yol uzun ..
Zaten bu diyet değil sağlıklı beslenme.
Hayat tarzımız olmalı bu rutin .

Sendeki nasıl ,ismini paylaşabilir misin ?
Etkisi var diyorlar ben henüz üç kere yaptım bakalım

Sendeki nasıl ,ismini paylaşabilir misin ?
Benimki bu. Birkaç gündür bendeydi ama emziriyodum kullanmaya cesaret edemedim emzirmeden kestim oğlumu ve daha ikinci kullandım bugün. Etkisini gördün mü derseniz sanki biraz iştah kapatıyor şu iciriyor gibi de.Tadini ben sevdim sevmeyenler olmus sabah aç karnına iciliyor zamanla anlaşılır bakalim

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-16-13-48-16-544_trendyol.com.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 30
ay kızlar bu nedir

Aynen tartılma 1 hafta ver kendine.
Hatta 10 gün falan ben öyle yapıyorum.
Yeni başladık zaten kuzu yol uzun ..
Zaten bu diyet değil sağlıklı beslenme.
Hayat tarzımız olmalı bu rutin .
Evet ben her yaz bunu benimsemeye çalışıyordum aslında istikrarlı olamayınca kilo artışı olarak geri döndü.
ama bu defa zor olsa da, yaşam tarzı haline getireceğim. beyaz ekmek zararlı ama işte bu namussuz da çok lezzetli

bu çay galiba değil mi ?

ay kızlar bu nedir
Ya kızlar burda arkacasimizin sorduğu sıkılaştırıcı selülit kremiymis ben de yanlislikla kafa dalgın gitmişim detox çayını atmışım bunu ben ikimci kez bugün içtim detox çayı gibi içinde sinemaki gözü korkutsa da diğer bitkiler bana masum gibi geldi deniyorum şuan bakalım yorumları güzel. Tabi bunun yanında diyete de devam ediyorum asıl arkadasimizinda sorduğu selülit sıkılaştırıcı kremin resmini atıyorum buna da yeni basladim sayılır çok yakıyor emilimi çok güzel etkisini zamanla anlicam ama ilk izlenim olarak iyi diyebilirim bunun etkisi mi yoksa diyet+ egzersiz+selülit sıkılaştırıcı krem mi etkili oldu yoksa hepsi mi etkili oldu bilmem ama inceldim fark ediliyor baya

Kuzum sende tahıllı ekmek ye .
1-2 dilim günde .
Ekmeğe dayanamıyorsan.
Ben bu kiloyu beyaz ekmekle aldım hiç dikkat etmiyordum uzun yıllardır yemezdim ama son 1 senede özellikle yiyordum beyaz ekmek .
Gerçekten aldırıyor yani.
Ben bazen tam buğday bazen wasa yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…