- Konu Sahibi Isabella_7
-
Günaydın beybi :))Günaydın sekerler
Evli ve çocuklu kadınlar için çalışmak inanılmaz zor hak veriyorum valla.Hayır calismiyorum evlenmeden önce bir fiil bende çalışıyordum isim vardiyaliydi benim eşim de vardiyalı calisiyor işi biraktim o yüzden ve evlendikten sonra da kısa bir süre çalıştım çocuklar oldu ilk oglumdan sonra az daha calistim sonra da ikinci oğlum oldu bıraktım şuan evdeyim ilerisi ne gösterir bilmiyotum bakalım
Bende öldürüldüğüne daha yatkınım.Ben öldürüldüğünü düşünüyorum.
Evet Marilyn in pıskolojık sorunları zaten varmış e nasıl olmasın.
Annesi zaten hasta baba ortada yok .
Çocukluğu orda burda geçiyor.
Erken yaşta evleniyor.
Bir şekilde Hollywood a kapağı atıyor ama orda da hep kullanılıyor.
Sürekli yetersiz hissetiriliyor hep aptal sarışın rolleri bir seks objesi haline getiriliyor.
Hayatına giren erkekler hep Marilyn Monroe ile evleniyor o karekterin altında yatan dramı acıyı görmek istemiyor.
İstiyorlar ki Marilyn onları hep eğlendirsin bunu bulamayınca da sıkılıyorlar
Ona şiddet gösteren o sporcu kocasıyla ölümünden yakın zaman öncesinde görüşmeye başlamış tekrardan.
Bence o adam sevmiş Marilyni.
Yani evet şiddet göstermiş çok karşıyım kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama kötünin iyisi diyelim.
Güzelim kadını el birliğiyle mahvetmişler.
Bridget Bardot röportajında izlemiştim Marilyn i gördüğünde çok naif korkak ürkek olağanüstü güzel bir kadındı diyor.
Ben asla onun gibi olamam vs o güzellikte diyordu.
Adamı tehdit etmiştirler .
Marilyn konuşacaktı büyük ihtimalle Keneddy ler de susturdu .
Marilyn son zamanlarda beyaz sarayı arayıp başkanın eşiyle konuşuyormuş takıntı yapmış adamı.
Çok ağrıma gitmiş yaşadıkları.
Gerçekten çok trajik bir hayat hikayesi
İzledim ama beğenmedim filmi çok saçma sahneleri vardı .Bende öldürüldüğüne daha yatkınım.
Neflixte blonde diye bir filmi daha çıkmıştı marilyn monroenin hayatı üzerine, İzledin mi bilmiyorum.
ama ben o filmi eksik buldum, Marilyne övgü gibi değil de, hakaret gibi bir şey olmuş.
Üstelik 3 saat. Sıkılmıyorsun izlettiriyor zaten. Temel de konu güzel ama eksik.
İşte o filmde senin de bahsettiğin o sporcu kocasının dayak olayını falan işlemişler.
hani meşhur bir resmi var ya, beyaz elbiseli havalandırma üzerinde etekleri uçuşan o sebepten şiddet görmüş maalesef.
bende şiddete karşıyımdır asla ve katıyım bu mevzu da. Ama o dönemin şartları vs. olmuş bu durum çok üzücü
her bakımdan çok güzel , saf kalpli masum ve zeki bir kadındı.
Bridget Bardotta çok güzeldir ama marilyn başka.
ben çok beğeniyorum resimleri olsun , sözleri olsun hayranlık duyuyorum bir kadın olarak.
parfümümüz bile aynı , Chanel kullanırmış :)
Ayy kayısı cıkmıs mı ne güzelBugünkü kahvaltım.
Ben erken yapmak zorunda kalıyorum kızlar daha geç yapmak daha iyi olur.
İşlerim yoğun oluyor öğlen saatlerinde o yüzden yapamıyorum ben .
Yulaf lapası kayısılı .
Aksama bende sinitzel salata yapacagım domates corbası da mı yapsamBen bu akşamki menüyü yarına kaydirdim ,yarın domates çorbası ve sinitzel yapıyoruz el birliğiyle
Katılıyorum..İzledim ama beğenmedim filmi çok saçma sahneleri vardı .
Marilyn in hayatıyla ilgili şöyle güzel bir film yapamadılar.
Bu kadar filmlere konu olucak hayatı varken saçmalıyorlar bence.
Belgeseli beğendim çok iyiydi .
Marilyn in oynadığı o filmi izlemiştim .
İkonik sahne kocasını sinirlendirmiş.
Aslında Marilyn in sinemayı bırakıp ev hanımı olmasını istiyormuş o adam .
Bence Marilyn in ünü şanı şöhreti için evlenmemiş o adam .
O filmde bana dokunan tek şey Marilyn in babasından aldığı zannettiği o not.
Babasıyla kavuşacağına inanması .
Baba niye hiç ortaya çıkmamış acaba .
Herseye rağmen babasını affetmeye de hazırmış gerçi belki gizlice görüşmüştür basından gizli.
Hayatıyla ilgili eminim bilmediğimiz çok şey var.
Bende bendeeeeAksama bende sinitzel salata yapacagım domates corbası da mı yapsam
Çıkmış çok severimAyy kayısı cıkmıs mı ne güzelafiyet olsunnn
Herkesin canı domates çorbası çektiAksama bende sinitzel salata yapacagım domates corbası da mı yapsam
Ruhu şad olsun gittiği yerde mutludur umarım çünkü bu dünyada hiç mutlu olamamış.Katılıyorum..
Filmin başında annesi beni çok ürküttü ya nedense bilmiyorum.
sonuna kadar babasını bekledi, o notlarla hayata tutundu, en son kandırıldığını anladığında çok kötüydü
karşısına çıkan her adamda babasını aradı , sığındı.
işte bir insanın çoçukluğu yaralıysa , hayata 2,0 geride başlıyor oluşunun en iyi örneği bu kadın.
bu foruma üye olduğumdan beri hep profil resmim onun resmiydi sonra değiştirdim :)
Ruhu şad olsun.
Çalışan arkadaşlar ne iş yapiyosunuz ? Ayrıca kolay gelsin bide hangi sehirden katılıyorsunuz ben Samsun'dan
Umarım.Ruhu şad olsun gittiği yerde mutludur umarım çünkü bu dünyada hiç mutlu olamamış.
İşte şan şöhret güzellik bazen mutluluk getirmiyor .
Benimde yastığım çantam tişörtlerim var Marilyn in.
Bridget Bardot u da çok beğenirdim tabi oda çok güzeldi ama kötü yaşlandı kadın.
Bizim Ajdaya benziyor.Ajdayı ona benzetirlermiş ilk çıktığı zamanlarda
Ajda hala Ajda ama diyorum ya dünyada yok onun gibi kadın .
Bugün bizi iş yerinin menüsünde taze fasülye varHerkesin canı domates çorbası çekti
Bende dün yaptım ama hazır yaptım üşendim yapmaya
Ama tabiki imkanı olan kendisi yapsın daha sağlıklı.
Hazır paketli gıdalar sağlıksız koruyucu vs oluyor içlerinde.
Bugün de taze fasulye yiyecem sanırım yanında ne yapsam bilemedim eve bi geçsem ah ah daha saatler var
Ahh ne güzell.İstanbul dayım ben, beyaz yakalılıgı bırakıp hobisini işe çevirenlerdenim, 7 senedir evdeki atölyemde üretip yurtiçi-yurtdışı satıyorum
Ben botoks yaptırdım kuzu .Umarım.
Ajda pekkan da bizim ikonumuz, estetik falan evet ama kadının sahnedeki görüntüsü harika.
zaten göz önünde olan insanlar estetik yaptırmak zorunda gibi ya , bir yerden sonra yaşlanmayı durduramıyorsun.
ben hiç düşünmedim şimdiye dek ama ileriki yaşlarımı gerçekten bilemiyorum botoks belki
Deniyorum bunu bide tugce irtemin selülit icin spor unu yaptim yürüyüs yaptim kahvalti yaptim yemek mas fasulyesini yemek olarak yapacagimDene bakalım kuzu ben bunu bilmiyorum.
Beğenirsen bizde alalım
Ben kölndeyim almanyada isim 2 saat sabah gidiyorum bide disardan okuyorum acik liseyiÇalışan arkadaşlar ne iş yapiyosunuz ? Ayrıca kolay gelsin bide hangi sehirden katılıyorsunuz ben Samsun'dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?