Isabellanın dıyet gunlugu

Evet güzel olur

Hayırlı olsun kuzu .
Hipoksiyi duymamıştım .
Diyet artı spor artı G5 faydasını görürsün.
bacak popo egzersileri yap bunların yanında çok farkeder.
Bugün 4 video yaptım canım çıktı

Hayırlı olsun kuzu .
Hipoksiyi duymamıştım .
Diyet artı spor artı G5 faydasını görürsün.
bacak popo egzersileri yap bunların yanında çok farkeder.
Bugün 4 video yaptım canım çıktı
Teşekkürler inşallah canım birde bol su içmeliymişim az su az hareket beni mahvediyo

Teşekkürler inşallah canım birde bol su içmeliymişim az su az hareket beni mahvediyo
Emi Wong var bide beginner videoları yapıyor onlarda güzel başlangıç için günde 15 dakika yapsan yine farkeder.
Aynen su çok önemli yağı kırıyor o alet suyla atıyorsun fazla yağı vücudundaki

Un yerine nohut koyabilirsin haslanmis olarak

Katiliyorum

Yarın kesinlikle domates çorbası yapıyorum bugün yapamadım
Akşam menum burada bir arkadaş yazmış bana da fikir oldu menum; tavuk sinitzel dun aksam da tavuktu neyse olsun dun akşamki izgarasiydi salata yoğurt kızlar.
Egzersizimi yapamadım birazdan onu yapcam sonra suyumu tamamlicam bitki çayını da içerim tamamdır oh mis sağlıklı yemek fikirleri ve tarifler alırız o zaman

Iyi geceler kizlar
Kahvalti :2 dilim ekmek biri pastirmali biri küflü peynirli sütlü kahve 3 kuru kayisi
Tekrar sütlü kahve incir uyutmasi
Öglen saat 3 :yufkali köfte semiotu yogurtlamasi
Aksam termomix tanitimina gittik misafirlige yapilanlarin tadina baktim brokoli salatasi yedim
Spor:5000 adim 20 dakika beginner Workout
Su :2 litreye yakin

Ben bu akşamki menüyü yarına kaydirdim ,yarın domates çorbası ve sinitzel yapıyoruz el birliğiyle

Günaydın kızlarrr
Erkenden uyumuşum dün .
Herkes için verimli geçmiş dün sporlar yapılmış
Bende 4 tane video yaptım duş aldım sonra uyumuşum.
Günümüz güzel verimli geçsin

Bende evde olmak istiyorum ama işteyim
Hava kapalı yağmurlu burda da ama ben böyle havaları seviyorum nedense
Cheat day yaparız Ben cips kola yaparım herakde en çok cipsi özledim

Kızlar cheat day yapalım demiştik ya 28 Mayıs olsun mu seçim günü. Ben ayaklarımı uzatıp seçimi izlerken hamburgerimi ısıracağım günü hayal ediyorum şimdiden
Valla bana uyar o günü seçmek de çok yerinde bir karar Günaydın bu arada kızlar

Cheat day; istediğin şeyi çok abartmadan bir gün belirleyip o gün yenmesi galiba ilk kez duydum tahmin yürüttüm anlamına
Peki cheat day günümüz belli bir gün mu yoksa arada mi yapıyoruz?

isabella arada bir yapmak lazım falan demişti periyodunu bilmiyorum ama vücudu şaşırtmak içinde iyi oluyormuş metabolizma hızlanıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…