- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.258
- 128
- 35
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Evet güzel olurArkadaşlar aslında birbirimize sağlıklı kahvaltılık yada sağlıkli akşam yemekleri her evde bulunabilir malzemeli yemek ve yemek tarifleri verebiliriz bencehem sohbet için bahane olur hemde sağlıklı yemekleri yemeye birbirimizi yönlendirmiş heveslendirmis oluruz
Hayırlı olsun kuzu .Kızlar selülit masajından geldim bugün deneme seansıydı elle masaj yapıldı kayıt oldum 12 seans elle 12 seans g5 yapılacak seanslarımı belirledik haftada iki sefer birde göbeğim olduğu için hipoksi önerdi göbek yağları incelmesi için etkiliymiş ama tam bilmediğim için ona yazılmadım şimdilik. Akşamı meyve ile kapatıyorum
Teşekkürler inşallah canım birde bol su içmeliymişim az su az hareket beni mahvediyoHayırlı olsun kuzu .
Hipoksiyi duymamıştım .
Diyet artı spor artı G5 faydasını görürsün.
bacak popo egzersileri yap bunların yanında çok farkeder.
Bugün 4 video yaptım canım çıktı
Emi Wong var bide beginner videoları yapıyor onlarda güzel başlangıç için günde 15 dakika yapsan yine farkeder.Teşekkürler inşallah canım birde bol su içmeliymişim az su az hareket beni mahvediyo
Un yerine nohut koyabilirsin haslanmis olarakşehriyeli olarak var bir de şehriyesiz olarak.
bu akşam şehriyesiz olandan istiyorum.
tarifini vereyim canım hemen ;
Tencerede zeytinyağla 2 yemek kaşığı unu kavuruyoruz, ardından bir yemek kaşığı salça ,ardından rendelenmiş domatesleri koyuyoruz. ( bulyon tabletle daha lezzetli, oluyor ama zararlı diye çok koymamaya çalışıyorum )
sonra ihtiyaca kadar su ilave edip karıştır, kaynasın.
normalde tabağa koyduğunda sıcak şekilde üzerine kaşar da koyuluyor eriyor çok lezzetli oluyor da.
malum diyet olunca ondan kısarım
afiyet olsun
ben çok seviyorum bu çorbayı yaa.
KatiliyorumArkadaşlar aslında birbirimize sağlıklı kahvaltılık yada sağlıkli akşam yemekleri her evde bulunabilir malzemeli yemek ve yemek tarifleri verebiliriz bencehem sohbet için bahane olur hemde sağlıklı yemekleri yemeye birbirimizi yönlendirmiş heveslendirmis oluruz
Ben bu akşamki menüyü yarına kaydirdim ,yarın domates çorbası ve sinitzel yapıyoruz el birliğiyleYarın kesinlikle domates çorbası yapıyorumbugün yapamadım
Akşam menum burada bir arkadaş yazmış bana da fikir oldu menum; tavuk sinitzel dun aksam da tavuktu neyse olsun dun akşamki izgarasiydisalata yoğurt kızlar.
Egzersizimi yapamadım birazdan onu yapcam sonra suyumu tamamlicam bitki çayını da içerim tamamdır oh missağlıklı yemek fikirleri ve tarifler alırız o zaman
Bu şekilde hiç denememistim. İlk kez duyuyorum ama denerim elbetUn yerine nohut koyabilirsin haslanmis olarak
Dene bakalım kuzu ben bunu bilmiyorum.Eki Görüntüle 3248519
Bunu aldim selülit icin sizden özenip
Bende evde olmak istiyorum ama işteyimGünaydın kızlarrr
Ben baya yorgun uyandım bugün baş ağrısıyla, açılırım herhalde ilerleyen saatler de.
hava da yağmurlu , bugün evde olup uyumak istiyorummm
KahveCekirdegi7 bende cheat day gününü iple çekiyorum, kararlaştıralım hep birlikte
Valla bana uyarKızlar cheat day yapalım demiştik ya 28 Mayıs olsun mu seçim günü. Ben ayaklarımı uzatıp seçimi izlerken hamburgerimi ısıracağım günü hayal ediyorum şimdiden
ben cheese burger hayal ediyorum patates kızartması ileBende evde olmak istiyorum ama işteyim
Hava kapalı yağmurlu burda da ama ben böyle havaları seviyorum nedense
Cheat day yaparız Ben cips kola yaparım herakde en çok cipsi özledim
isabella arada bir yapmak lazım falan demişti periyodunu bilmiyorum ama vücudu şaşırtmak içinde iyi oluyormuş metabolizma hızlanıyormuşValla bana uyaro günü seçmek de çok yerinde bir karar Günaydın bu arada kızlar
Cheat day; istediğin şeyi çok abartmadan bir gün belirleyip o gün yenmesi galiba ilk kez duydum tahmin yürüttüm anlamına
Peki cheat day günümüz belli bir gün mu yoksa arada mi yapıyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?