- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.258
- 128
- 35
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Evet canım vucudu şaşırtmak gerek arada.isabella arada bir yapmak lazım falan demişti periyodunu bilmiyorum ama vücudu şaşırtmak içinde iyi oluyormuş metabolizma hızlanıyormuş
Peki bunu hangi sıklıkta yapacağızEvet canım vucudu şaşırtmak gerek arada.
Ama tek bir öğün tabi .
Cheat day diye herşeyi yerim bugün gibi değil.
Atıyorum bir hamburger yada pizza artık ne canın istiyorsa .
Bu şimdilik ayda bir olsun .Peki bunu hangi sıklıkta yapacağız
Bende çok seviyorum isabellacımBende evde olmak istiyorum ama işteyim
Hava kapalı yağmurlu burda da ama ben böyle havaları seviyorum nedense
Cheat day yaparız Ben cips kola yaparım herakde en çok cipsi özledim
Ben pizza istiyorum , patates kızartması aynı şekilde :)ben cheese burger hayal ediyorum patates kızartması ile
Ben bu vücudu öyle bir şaşırtacağım ki o gün , O beni çok şaşırttıisabella arada bir yapmak lazım falan demişti periyodunu bilmiyorum ama vücudu şaşırtmak içinde iyi oluyormuş metabolizma hızlanıyormuş
Ay afiyet olsun çok güzel göründü gözüme bu şimdiBugünkü kahvaltım.
Ben erken yapmak zorunda kalıyorum kızlar daha geç yapmak daha iyi olur.
İşlerim yoğun oluyor öğlen saatlerinde o yüzden yapamıyorum ben .
Yulaf lapası kayısılı .
Ben Manisadayım canım.Çalışan arkadaşlar ne iş yapiyosunuz ? Ayrıca kolay gelsin bide hangi sehirden katılıyorsunuz ben Samsun'dan
Kuzu sütle pişirdim yulafı .Ay afiyet olsun çok güzel göründü gözüme bu şimdibunu bende deneyeyim üstündekiler hindistan cevizi galiba.
Afiyet olsun kuzuuBugünkü kahvaltım.
Ben erken yapmak zorunda kalıyorum kızlar daha geç yapmak daha iyi olur.
İşlerim yoğun oluyor öğlen saatlerinde o yüzden yapamıyorum ben .
Yulaf lapası kayısılı .
Bridgerton Queen Charlotte u izliyorum sende seversin tavsiye ederimBen bu vücudu öyle bir şaşırtacağım ki o gün , O beni çok şaşırttı
Aa evet ben bunu duymuştum. ponçik dizilerden değil mi ? :))Bridgerton Queen Charlotte u izliyorum sende seversin tavsiye ederim
Downtown Abbey i bitirip buna geç kuzu.
Ben ilk 2 sezonu izledim.
Bu yeni sezon değil ayrı bir mini dizi yapmışlar.
Çok güzel ama dizi bayılıyorum buna
Ben evdeyken çok mutluyum tam bir ev kuşuyum.Bende çok seviyorum isabellacım
Miss gibi hava ya, evde olacaksın böyle havalarda iş, miş yapmayacaksın.
Dizi yada sevdiğin şeyleri izleyeceksin. Ama işte ne yapacaksın hayaler ev, hayatlar iş
Ben en çok nutellayı özledim şuan ilk aklıma gelen o oldu. yarım kovanoz yiyeceğim
Aynı şekilde , hem gezmeyi çok seviyorum , hem de evde vakit geçirmeyi.Ben evdeyken çok mutluyum tam bir ev kuşuyum.
Gezmeyi de severim tabi seyahat etmeyi ama evinde yeri ayrı oluyor.
Sabah kalkıp sporumu yapıp duşumu alıp şöyle güzel bir kahvaltı arkasından kahvem ve dizi keyfi ah ah çok güzel olurdu
Marilyn i bitirdim .En çok Arthur Miller la olan hikayesine üzüldüm.Kadının güzelliğini ününü temiz kalbini kullanmış hepsi .
Sadece sevgiyi arayan küçük bir kızmış .
Çok etkilendim hikayesinden .
Gencecik yaşta ölüm .
Erkekler gerçekten çok acımasız .
Hayır calismiyorum evlenmeden önce bir fiil bende çalışıyordum isim vardiyaliydi benim eşim de vardiyalı calisiyor işi biraktim o yüzden ve evlendikten sonra da kısa bir süre çalıştım çocuklar oldu ilk oglumdan sonra az daha calistim sonra da ikinci oğlum oldu bıraktım şuan evdeyim ilerisi ne gösterir bilmiyotum bakalımBen Manisadayım canım.
organize sanayi açısından baya büyük burası biliyorsunuzdur.
vinç üretimi yapan küçük bir fabrikada ön muhasebe , sekreter olarak çalışıyorum.
Buranın bel kemiğiyim öyle söyleyim. ben yıllık izine ayrıldığımda falan burası karman ,çorman oluyor :))
5 yılımı dolduracağım haziran ayında burada.
işimden çok memnunum, seviyorum.
Samsun güzeldir ama ya , çalışıyor musun ?
Ben öldürüldüğünü düşünüyorum.Aynı şekilde , hem gezmeyi çok seviyorum , hem de evde vakit geçirmeyi.
tam tamına bir denge var hayatımda.
20 li yaşlarımda tabi gezme kısmı ağır basardı daha çok. Şimdilerde bireysellikten daha çok keyif alıyorum.
mutlu oluyorum, bana iyi geliyor.
Marilyn evet çok kötü durumlara maruz bırakılmış.
Hiç mutlu olamamış, hep başarısızlıkla sonuçlanmış.
belgeselin sonunda gazetecinin yorumu, ben öldürüldüğüne dair kesin net bir delil bulamadım gibi bir şeyler diyor.
belgesel başladığından beri öldürüldüğü üzerine durup , fbı , cia falan her şey dillendirilip, sonra o yorumu yapması da ilginç olan kısım oldu bana göre.
Bence ölümü hala muallakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?