- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.258
- 128
- 35
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Yaaa ne güzelBenim babamın antika dükkanı var, vintage objelere korkunc bir ilgi var, kıyafetlere neden olmasın hele ki istanbulda , istanbulda her ürünün bir alıcısı vardır
Benelüx turunda köln’e ugramıstık bizi de Dom katedraline götürmüşlerdi, keşke daha detaylı ve uzun gezebilseymişiz ozaman dolar 3 liraydıKatedral vardı kocaman ürkünçlü
Köln de kalmadım geçerken uğramıştık .
Merkezi şöyle bir gezdik ama çok gezme fırsatım olmadı .
Avrupa şehirlerini genel anlamda beğenirim zaten mimarisi dokusu korunmuş bozulmamış burdakı gibi çarpık bir kentleşme yok beton yığını değil.
Evet kaldırıyor kuzu .Botoks kaşları kaldırıyor mu kızlar? Benim kaşlarımın uçları aşagı meyilli, şeklini değiştirip botoks yaptırmak istiyorum aslında
Evet yaa bir zamanlar öyleydi ah ah .Benelüx turunda köln’e ugramıstık bizi de Dom katedraline götürmüşlerdi, keşke daha detaylı ve uzun gezebilseymişiz ozaman dolar 3 liraydı
Tabiki de bakmak isterim, hemen takibe alıyorum :))Kil hamurundan el yapımı kalıpsız figürler yapıyorum, bebek hediyelikleri, pasta dekorları, kartvizitlikler araba dekorları..vs liste uzun :) instagram ve Etsy üzerinden satış yapıyorum instgrmda sayfamın adı @miapoye , bakmak isterseniz :)
uzak olmasan ilk müşterilerinden biri ben olabilirdim.Yaaa ne güzelbayılıyorum antikaya.
Evin her yerini antikalarla donatırdım herakde ama ailemle yaşıyorum
Aslında İstanbul'da var alıcısı bu tarz butikler var .ben alışveriş yapıyorum bir yerden 50 lerden kalan bir elbise almıştım
Ama tabi Avrupa'da ki gibi değil orda yoğun bir merak var.
Kargoyla göndeririz canım ne var ondauzak olmasan ilk müşterilerinden biri ben olabilirdim.
Burada pek yok, izmir de var tabi de elimin altında hemen ha deyince ulaşabileceğim yerde değiller.
Gelemiyorsam kargoyla alırım tabi :))Kargoyla göndeririz canım ne var onda
Online satış da yapardım zaten ah ah hayaller hayatlar zaten vintage giyinirdim bende
İstanbul'da var da genelde 80 ler 90 lardan kalma parçaları satıyorlar.
Ben şöyle 50 ler 40 lar hadi 60 lar olsun o dönemi seviyorum.
Tabi o parçalar çok pahalıdır azdır zaten.
Resmini atarım elbisenin o elbiseyi tadilata götürücem ama eteğinde bir sorun vardı .Gelemiyorsam kargoyla alırım tabi :))
İsabellacım birbirimize çok benziyoruz
abest kaçmasa bende o yılların hayranı olduğumdan öyle giyineceğim, ama günümüz de olamıyor.
yani en azından manisa da olamıyor diyim, kendi açımdan :)
Sen istanbuldasın giyebilirsin aslında.
Hafif dokunuşlar esintiler yapılabilir. Saç, aksesuar vs. falan..
Bu arada elbiseyi şuan çok merak ediyorum :))
Evet görmek istiyorum o elbiseyi :)Resmini atarım elbisenin o elbiseyi tadilata götürücem ama eteğinde bir sorun vardı .
Evet kuzu çok benziyoruz bende şaşırdım valla bu kadar olur
Evet bende 40 lar gibi böyle uzun kabarık etekler vs saç da öyle ama işte olmuyor
Evet çok hayırlı oldu bu buluşmaEvet görmek istiyorum o elbiseyi :)
Demek ki enerjilerimiz birbirini çekip burada buluşturulmuşuz, dünya enerjiyle dönüyor deniliyor ya
gerçekten doğru bence, evrensel çekim yasası.
Arkadaşlığımızdan bende çok memnunum.
iyi ki, varsınız hepiniz
Canım yurtdışına satış yapmayı nasıl başardın ne kadar süred doldu bu seni nasıl keşfettilerKil hamurundan el yapımı kalıpsız figürler yapıyorum, bebek hediyelikleri, pasta dekorları, kartvizitlikler araba dekorları..vs liste uzun :) instagram ve Etsy üzerinden satış yapıyorum instgrmda sayfamın adı @miapoye , bakmak isterseniz :)
Bu fikir nerden geldi aklına nasıl tutturdun birde başta baya bir bütçe ayırdın mı bu iş için sermayen var mıydıKil hamurundan el yapımı kalıpsız figürler yapıyorum, bebek hediyelikleri, pasta dekorları, kartvizitlikler araba dekorları..vs liste uzun :) instagram ve Etsy üzerinden satış yapıyorum instgrmda sayfamın adı @miapoye , bakmak isterseniz :)
Afiyerler olsun kuzu şifa olsunYaptım ama çok geç kaldım bugün
Tabiki de bakmak isterim, hemen takibe alıyorum :))
en sevdiğim şeylerden biri bu tarz yerleri gezmek, incelemek .
Teşekkür ederim şekerimAfiyerler olsun kuzu şifa olsun
Bende bugün 1 kol antrenmanı 1 karın 1 de bacak yaptım 10 ar dakka .
Sporum bu kadar bugün.
Leslie ye halim kalmadı artık yarın bir Leslie çakıcam 3 mile .
Kardiyolo lazım biraz.
Afiyet olsun ,şifa olsunAkşam yemekte bir kaşık bulgur pilavı ve kuru fasülye yanında yoğurt yedim bir de şimdi çay yanında küçük bir kurabiye yedim damla çikolatalı regl olduğum için duramadım maalesef günü bitirdim başka birşey atmam bugün ağzıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?