Isabellanın dıyet gunlugu

Minalya Gğzellik gurusunun fotolarını beğeniyorum birde Luvapigments bakalım yaptırabilirim insallah ya

Aynen öyle iyi ki oldu
İnşallahhh. Çok aminn

Ben de çok severim retro objeleri mobilyaları özellikle

Evet yaa bir zamanlar öyleydi ah ah .
Ben uzun zamandır çıkmıyorım yurtdışına.
Bu yaz arkadasımla balkanlara gidiyoruz Euro değil para birimi ama yine de tabi uçmuştur herşey.

Hangi ülkeye? Balkanları çok seviyorum hazır vizesizken çok iyi düşünmüşsünüz, yeme içme konaklama buraya göre uygun oluyor emin ol

Canım yurtdışına satış yapmayı nasıl başardın ne kadar süred doldu bu seni nasıl keşfettiler

Canım Etsy diye bir site var, sadece el işi ürünlerinin satıldıgı, ağırlıklı Amerika pazarı, 3 senedir ordan yurtdısına satıs yapıyorum, Türkiyeden cok satıs yapan var, el işi olması tek şart, dropshipping yada hazır ürün satmak yasak

Minalya Gğzellik gurusunun fotolarını beğeniyorum birde Luvapigments bakalım yaptırabilirim insallah ya
Bende bakayım ona.
Benim kaşlarım kısaydı seyrek ve şekilsizdi.
Daha beter kısa oldu şimdi sinirden ağlamıştum yolasım gelmişti yani ilk yaptırdığımda hiç beğenmedim.
Rötuşa gittim ne var çok güzel falan dendi
Bir daha asla oraya gitmem.
Anadolu yakasında bir yer ve çok ünlü.
Yapan uzman belki kötüydü ama güzellik merkezi de hiç ilgilenmedi.
Bende farklı bir yer arıyorum ama şu an hala kaşımda boya var az da olsa çünkü hiçbir şey kalmadı daha 1 sene dolmadan.
Normalde 2 sene nerdeyse gidiyor .
Tekrar yaptırıcam ama şu yaz geçsin artık Ekim Kasım gibi tekrar yaptırırım.
Silme işlemi uygulanıyor aslında ama istemiyorum.

Hangi ülkeye? Balkanları çok seviyorum hazır vizesizken çok iyi düşünmüşsünüz, yeme içme konaklama buraya göre uygun oluyor emin ol
İlk defa gıdıcem bakalım zaten memleketim ana vatanım
Annem Piriştina lı ama oraya gidemicem heralde.
Önce Belgrad ordan Karadağ Montenegro ya deniz varmış bir kaç gün orda takılıp Saraybosna da geçicez ordan da dönücez.
Ama yollar kötüymüş tren varmış Belgrad dan Karadağ a ama 11 saat falan sürüyormuş o sıkıntı olucak bu gezide .
Bakalım neler yaşıyacaz 2 kız gidiyoruz valla umarım güvenlidir artık Allah'a emanet gidecez.

Bu fikir nerden geldi aklına nasıl tutturdun birde başta baya bir bütçe ayırdın mı bu iş için sermayen var mıydı

kendi kendine yapıyordum önceleri sonra bebek hediyelikleri yapabileceğim fikri geldi aklıma, eşe dosta yaptım bir süre, sonra instagram actım ve reklam bütcesi olusturdum yavas yavas takipci ve siparişlerim artmaya basladı, 2 senenin sonunda düzenli gelir olusunca mevcut işimi bıraktım, bütce ayırdım tabii ki ben işten ayrılırken anlasmalı ayrıldım tazminatımı alabildim onu sermaye yaptım yüklü malzeme alıp atolyemi tamamladım

Ayyy cok guzel anılarım canlandı, hepsine gitme fırsatım oldu sormak istediğin birsey olursa mutlaka yaz Montenegroya aşık olmustum adriyatikte yüzeceksin harika, biz hep araba kiralama ve tren kullandık hiç korkma, yollar balkan engebesine sahip evet ama güvenlikten yana korkun olmasın, hele ki sınır geçişlerinde hiç zorlanmamıstık

Bunlarda Türkleri pek sevmez ya ne bilim bi tedirgin oluyorum .
Sorun çıkarmıyorsalar güzel o zaman.
Kuzu araba kiralamaya bütçemiz yetmez keşke kiralayabilsek.
Budva varmış bide orası nasıl acaba .
Suyu soğuktur değil mi öyle tahmin ediyorum.

Hiç öyle bir durumla karşılaşmadım belgrad için endişeliydim sadece, sırplar ingilizce bilmiyorlar, hiç hemde. Arac kiralama burdaki gibi degil biz cok uyguna kiralamıstık direk havalimanından.
Biz ekimde gitmiştik ve yüzmüştük kasımda dahi giriyormus yerli halkı.

saraybosnaya gitmişken Mostarı görmeni çok isterim, Montenegro da Budva ve Kotor’u
Belgrad’a gitmişken de Novi Sad’ı Bu şehirler yakın mesafede hep

daha önce ne iş yapıyordun

Iyi akşamlar
Kahvalti:saat 6 bucuk sütlü kahve bikac badem ve ceviz
Saat 10 :2 dilim ekmek biri fistik ezmeli biri küflü peynirli yesilcay
Sütlü kahve 2 kuru kayisi
Öglen saat 4 :mas fasulye yemegi yogurtlu köz biber
Aksam saat yedi :1 tabak mas fasulye yemegi
Cay
Su :1 bucuk litre
Spor: 6500 adim 20 dakika Workout 8 dakika selülit icin hareketler

Hepsine gidicez bakalım trenle falan zor olycak ama ne yapalım.
Ben zaten araba kullanamıyorum arkadasom kullanıyor ama bilemedim bakıcaz artık
Evet Mostara gidip 1 gün orda kalıcaz en son Saray Bosna ordan dönüş.
Ay bakalım heyecanlıyım güzel geçer umarım .

Rotanız harika çok güzel gecsin insallah

Rotanız harika çok güzel gecsin insallah
Teşekkür ederim kuzu.
Bakalım kiloları vereyim tatil için temmuzda gidiyorum
Seviyorum seyahati ya güzel oluyor yeni yerler görmek o tarafa hiç gitmemiştim şimdi kısmet olursa gidicez.
Annemde kıyameti kopardı Sırplardan korkuyor oda sanıyor hala eskisi gibi oralar .
Diyorum savaş falan yok anlamıyor
7 yaşında gelmiş Türkiyeye gel sende diyorum köyüne götürelim seni asla gelmem diyor öyle bir korkmuşlar ki yani göresi bile yok
Akrabalar var ama işte onlar Priştina da.
Bu bölgelerde kimse yok artık başımızın çaresine bakıcaz

Cok güzeller ellerine saglik baktim hemen bol kazanclar silerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…