- 21 Şubat 2011
- 874
- 597
- 323
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Evet kaldırıyor kuzu .
Kaşını yaptırırsan daha güzel durur.
Böyle çekik duruyor .
Ben yaptırdım kaşımı ama beğenmedim kısa oldu ben daha uzun kavisli bir şey istemiştim.
Uzman çok önemli yaptıracağınız yeri çok iyi araştırın kızlar.
Bide bi ton para vermiştim iyi bir yer diye .
Aynen öyle iyi ki olduEvet çok hayırlı oldu bu buluşma
İyi ki açmışım bu topiği .
Birbirmize motivasyon veriyoruz yararlı bilgiler paylaşıyoruz çok güzel
Ben iki gün yazar çıkardım topikten belki diyetten de vazgeçerdim.
Ama artık yok vazgeçmek .
Topiğimiz hep böyle canlı olsun herkes güzel güzel kilolar versin daha mutlu daha fit daha sağlıklı olsunnn
Yaaa ne güzelbayılıyorum antikaya.
Evin her yerini antikalarla donatırdım herakde ama ailemle yaşıyorum
Aslında İstanbul'da var alıcısı bu tarz butikler var .ben alışveriş yapıyorum bir yerden 50 lerden kalan bir elbise almıştım
Ama tabi Avrupa'da ki gibi değil orda yoğun bir merak var.
Evet yaa bir zamanlar öyleydi ah ah .
Ben uzun zamandır çıkmıyorım yurtdışına.
Bu yaz arkadasımla balkanlara gidiyoruz Euro değil para birimi ama yine de tabi uçmuştur herşey.
Canım yurtdışına satış yapmayı nasıl başardın ne kadar süred doldu bu seni nasıl keşfettiler
Bende bakayım ona.Minalya Gğzellik gurusunun fotolarını beğeniyorum birde Luvapigments bakalım yaptırabilirim insallah ya
İlk defa gıdıcem bakalım zaten memleketim ana vatanımHangi ülkeye? Balkanları çok seviyorum hazır vizesizken çok iyi düşünmüşsünüz, yeme içme konaklama buraya göre uygun oluyor emin ol
Bu fikir nerden geldi aklına nasıl tutturdun birde başta baya bir bütçe ayırdın mı bu iş için sermayen var mıydı
Ayyy cok guzel anılarım canlandı, hepsine gitme fırsatım oldu sormak istediğin birsey olursa mutlaka yazİlk defa gıdıcem bakalım zaten memleketim ana vatanım
Annem Piriştina lı ama oraya gidemicem heralde.
Önce Belgrad ordan Karadağ Montenegro ya deniz varmış bir kaç gün orda takılıp Saraybosna da geçicez ordan da dönücez.
Ama yollar kötüymüş tren varmış Belgrad dan Karadağ a ama 11 saat falan sürüyormuş o sıkıntı olucak bu gezide .
Bakalım neler yaşıyacaz 2 kız gidiyoruz valla umarım güvenlidir artık Allah'a emanet gidecez.
Bunlarda Türkleri pek sevmez ya ne bilim bi tedirgin oluyorum .Ayyy cok guzel anılarım canlandı, hepsine gitme fırsatım oldu sormak istediğin birsey olursa mutlaka yazMontenegroya aşık olmustum adriyatikte yüzeceksin harika, biz hep araba kiralama ve tren kullandık hiç korkma, yollar balkan engebesine sahip evet ama güvenlikten yana korkun olmasın, hele ki sınır geçişlerinde hiç zorlanmamıstık
Yaptım ama çok geç kaldım bugün
Bunlarda Türkleri pek sevmez ya ne bilim bi tedirgin oluyorum .
Sorun çıkarmıyorsalar güzel o zaman.
Kuzu araba kiralamaya bütçemiz yetmez keşke kiralayabilsek.
Budva varmış bide orası nasıl acaba .
Suyu soğuktur değil mi öyle tahmin ediyorum.
daha önce ne iş yapıyordunkendi kendine yapıyordum önceleri sonra bebek hediyelikleri yapabileceğim fikri geldi aklıma, eşe dosta yaptım bir süre, sonra instagram actım ve reklam bütcesi olusturdum yavas yavas takipci ve siparişlerim artmaya basladı, 2 senenin sonunda düzenli gelir olusunca mevcut işimi bıraktım, bütce ayırdım tabii ki ben işten ayrılırken anlasmalı ayrıldım tazminatımı alabildim onu sermaye yaptım yüklü malzeme alıp atolyemi tamamladım
Hepsine gidicez bakalım trenle falan zor olycak ama ne yapalım.Hiç öyle bir durumla karşılaşmadım belgrad için endişeliydim sadece, sırplaringilizce bilmiyorlar, hiç hemde. Arac kiralama burdaki gibi degil biz cok uyguna kiralamıstık direk havalimanından.
Biz ekimde gitmiştik ve yüzmüştük kasımda dahi giriyormus yerli halkı.
saraybosnaya gitmişken Mostarı görmeni çok isterim, Montenegro da Budva ve Kotor’u
Belgrad’a gitmişken de Novi Sad’ıBu şehirler yakın mesafede hep
daha önce ne iş yapıyordun
Hepsine gidicez bakalım trenle falan zor olycak ama ne yapalım.
Ben zaten araba kullanamıyorum arkadasom kullanıyor ama bilemedim bakıcaz artık
Evet Mostara gidip 1 gün orda kalıcaz en son Saray Bosna ordan dönüş.
Ay bakalım heyecanlıyım güzel geçer umarım .
Teşekkür ederim kuzu.Rotanız harika çok güzel gecsin insallah
Cok güzeller ellerine saglik baktim hemen bol kazanclar silerimKil hamurundan el yapımı kalıpsız figürler yapıyorum, bebek hediyelikleri, pasta dekorları, kartvizitlikler araba dekorları..vs liste uzun :) instagram ve Etsy üzerinden satış yapıyorum instgrmda sayfamın adı @miapoye , bakmak isterseniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?