Isabellanın dıyet gunlugu

Bende istiyorum balkan turu özellikler hirvatistan cok güzelmis bizde arkadaslarla fransa turuna gidecegiz 7 haziranda 5 gün gezilecek cotadazur monako ve nizze

Bende istiyorum balkan turu özellikler hirvatistan cok güzelmis bizde arkadaslarla fransa turuna gidecegiz 7 haziranda 5 gün gezilecek cotadazur monako ve nizze
Aaa güney Fransa çok güzel.
Cannes da kalmıştım ben ama çevresini de gezdim.
Gerçekten çok güzel ah ah keşke yine gitsem.
Cannes da yaşasaydım keşke .pazara gidiyordum orda sabahları organik meyveler sebzeler o kadar güzeldi ki.
Nice de çok güzel daha büyük küçük bir Paris orası .
Denizi taşlı ama pek kumsal yok.
Cannes da var ama
Küçücük bir yer ama özellikle eski şehir bölümü var böyle yerli halkın yaşadığı .
Bide zenginlerin takıldığı bölümleri var
Büyük oteller falan .
Nice havalimanı küçük ama helikopter uçak kiralanan bir alan var
Taksi tutar gibi tutuyorlar birileri demek ki

Ilk defa gidecez

Kızlar ya geç oldu ama bugün günümün hemen hemen hepsi dışarda geçti ama diyeti bozmadım yemek işi evdekilere yemek ayarladım kendime az nohutlu mevsim salata yedim ve üstüne doymayinca az yogurlu misli yedim bitki cayimi da içtim suyum da bitmek üzere amma velakin egzersizimi bugün de yapamadım yahu yorulmusum belki yaparım belki yapamayabilirim bakalım ufaklığı uyiturken yatakta yorulduğumu farkettim

Evet var ama nereden başlayacağımı bilmiyorum sayfama kimse bak kimse satın almaz yada bu çok uzun zaman alır gibi korkularım var

Ben erken yaptım kızlar kahvaltımı işlerim yoğun bugün denetlemeye gelenler olucak.
2 wasa krem peynir sürdüm üstüne acılı ezme.
4-5 zeytin.
Domates salatalık
Ve yeşil çay bugün yoğun bir gün böyle oldu bakalım.
Akşamda lazer var akşam yemeği de geçe kalıcak .

bende mantarlı omlet yapacaıım kahvaltı için. hafta sonu arkadaşlarla ağva planımız vardı ama hava çok kötüledi birden yağışlı gösteriyor biraz tadım kaçık. ordada diyeti bozmayacağım ama. akşam balık salata yiyeceğim kahvaltısındada peynir yumurta yerim.

birde orda bol yürüyüş yapmaktı hedefim ama bu havayla nasıl olacak bakalım.

Mantarlı omlet çok seviyorum
Bide böyle uzun saplı mantarlar var onlarla da güzel oluyor adını unuttum .
Canım çekti bakıyım markette bulabilir miyim her yerde yok onlar .
Yaparsın kuzu .
Bende cuma günü plan yaptım arkadasıma gıdıcem ama bozmayacam diyeti sağlıklı bir şeyler yerim .
Dışarda olsak da mümkün olduğunca bozmamak gerek

Tam evde olmalık hava
Burada da çok kapalı kuzu, yağdı yağacak gibi, ama yağmadı henüz.
Zaten istanbulda hava nasıl olursa, bizde de aynı olur hiç şaşmaz :))
Evet yaaa valla evde olsam keşke .
Öyle alalacele yaptım kahvaltımı kahvemi bile içtim
Yapar orda da burda valla şakır şakır yağıyor .
Gün geçmek bilmiyor evime bi gitsem .
Akşamda lazer randevum var onu beklıcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…