- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Bende istiyorum balkan turu özellikler hirvatistan cok güzelmis bizde arkadaslarla fransa turuna gidecegiz 7 haziranda 5 gün gezilecek cotadazur monako ve nizzeHepsine gidicez bakalım trenle falan zor olycak ama ne yapalım.
Ben zaten araba kullanamıyorum arkadasom kullanıyor ama bilemedim bakıcaz artık
Evet Mostara gidip 1 gün orda kalıcaz en son Saray Bosna ordan dönüş.
Ay bakalım heyecanlıyım güzel geçer umarım .
Aaa güney Fransa çok güzel.Bende istiyorum balkan turu özellikler hirvatistan cok güzelmis bizde arkadaslarla fransa turuna gidecegiz 7 haziranda 5 gün gezilecek cotadazur monako ve nizze
Ilk defa gidecezAaa güney Fransa çok güzel.
Cannes da kalmıştım ben ama çevresini de gezdim.
Gerçekten çok güzel ah ah keşke yine gitsem.
Cannes da yaşasaydım keşke .pazara gidiyordum orda sabahlarıorganik meyveler sebzeler o kadar güzeldi ki.
Nice de çok güzel daha büyük küçük bir Paris orası .
Denizi taşlı ama pek kumsal yok.
Cannes da var ama
Küçücük bir yer ama özellikle eski şehir bölümü var böyle yerli halkın yaşadığı .
Bide zenginlerin takıldığı bölümleri var
Büyük oteller falan .
Nice havalimanı küçük ama helikopter uçak kiralanan bir alan var
Taksi tutar gibi tutuyorlar birileri demek ki
Teşekkür ederimAfiyet olsun canımKızlar bişey sorucam şnitzeli Pankoyla kendim yapıyorum, umarım kalorili değildir
Evet var ama nereden başlayacağımı bilmiyorum sayfama kimse bak kimse satın almaz yada bu çok uzun zaman alır gibi korkularım varEğitici eğitimleri veriyordum bir firmada, benim ki biraz hobimi işe çevirmek oldu, el işini çocukluğumdan beri çok severim, resim yapmak dikiş dikmek..
senin de mi benzer bir düşüncen var? Yada hali hazırda işe dönüşturmek istediğin bir hobin?
Günaydın canımGünaydın kızlarrr
GünaydınlarrrGünaydın canım
birde orda bol yürüyüş yapmaktı hedefim ama bu havayla nasıl olacak bakalım.bende mantarlı omlet yapacaıım kahvaltı için. hafta sonu arkadaşlarla ağva planımız vardı ama hava çok kötüledi birden yağışlı gösteriyor biraz tadım kaçık. ordada diyeti bozmayacağım ama. akşam balık salata yiyeceğim kahvaltısındada peynir yumurta yerim.
Mantarlı omlet çok seviyorumbende mantarlı omlet yapacaıım kahvaltı için. hafta sonu arkadaşlarla ağva planımız vardı ama hava çok kötüledi birden yağışlı gösteriyor biraz tadım kaçık. ordada diyeti bozmayacağım ama. akşam balık salata yiyeceğim kahvaltısındada peynir yumurta yerim.
Bizimde birileri gelicek bekliyorum .Günaydın kızlarrYoğun başladım bugün ya.
Dün ne güzel patronlarım yoktu
Tam evde olmalık havaBizimde birileri gelicek bekliyorum .
Hava da çok yağmurlu
Orda nasıl?
İstanbulu sel götürüyor valla
Evet yaaa valla evde olsam keşke .Tam evde olmalık hava
Burada da çok kapalı kuzu, yağdı yağacak gibi, ama yağmadı henüz.
Zaten istanbulda hava nasıl olursa, bizde de aynı olur hiç şaşmaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?