Isabellanın dıyet gunlugu

Aman artık erkeklerde nazlı kararsız valla .
Erkekler kadın gibi oldu nerdeyse

İspanyol paça çok severim :))
Bende akşam ne yiyeceğimi düşünüyorum, Şuan da açım.
Ya bugün erken acıktım sanki yaa off

Sekerlerim gün yogun geciyo ama aksam gelince yazarim simdi dügüne gidiyoruz hic bozmadim yürüyüş ve spor yapildi dügünde yemek neyse kendime uyarlarim artik
İyi eğlenceler şekerim
Valla ben iş yerindekilerle meşhur bir yer var burada köfteci oraya geldik ,planda yoktu ama zorladılar.
Birazcık yesem bir şey olmazz dimii

Kızlar yeni geldim eve yemek yoktu .
Bu saate kaldım bende menemen yaptım.
Sağlıksız bir şey yiyip bozmak istemedim .
Menemen biraz beyaz peynir 3-4 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği yiyorum
En güzelini yapmışsın kuzu. Yediklerin hafif şeyler zararı yok.
Seans nasıl geçti ?

En güzelini yapmışsın kuzu. Yediklerin hafif şeyler zararı yok.
Seans nasıl geçti ?
İyiydi de çok geçe verdiler randevuyu eve gel birşeyler hazırla ye derken yoruldum
Spor da yapamadım
Artık yarın sabah yaparım erken kalkıp.
İyi geceler kızlar

Iyi geceler
Kahvalti saat 8 de 1 muz
Saat 12 de yarim börek peynirli cay domates
Saat 3 sütlü kahve 2 kuru kayisi
Saat 7 :tavuklu corba üc cigköfte salata bikac dilim ananas kavun bikac tane üzüm
Yemekde güvec pilav vardi yemedim et cok yagliydi
Spor :8000 adim 20 dakika workout
Su :1,5 litre

Günaydın kuzularrr
Bugün benim biraz karışık bir gün tüm rutinim bozuldu maalesef.
Sabah sporumu yapamadım .
Ekmek peynir birşeyler aceleyle yedim çıkmam gerek evden dışarda işlerim var arkadasımda kalıcam bide orda da sağlıklı bir şeyler yerim dikkat edicem.

Günaydın kızlar dun gelemedim çok yoğundum ama diyete devam. Akşamüstü pikniğe gittik orada sağlıksız yediğim tek şey ev yapımı bir küçük kare dilim pizzaydi geri yediklerim klasik piknik yiyecekleri.

Kahvatimi henüz yapmadım bugün malum 19 Mayıs büyük oglumun da okulu yok öğleden sonra 19 Mayıs kutlamalarina gitcez hava da bozuk gibi. Uçak gösterilerini izlemeye gidicez inşallah bakalım hava daha kotulesmezse. Akşam geç olsa da gelirim görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…