- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #1.821
Yok aşko bugün değil pazar günü. bugün olsa ben durur muyum instadaAşko bugün doğum günün mü.
Musmutlu yılların olsun hayatının en güzel yılı olsun bu yılll
Ben hala dışarıdayim ,alışveriş için dolanıyorum.yemekte yiyemedim.Akşam yemeği yendi .
Mercimek çorbası ve ton Balıklı salata
Sınavlarında başarılar dilerim kuzu, inşallah çok güzel geçerBen geldim normal salata cig köfte patlican salatasi bir poaca biraz patates salatasi yedim cekirdek vardi cay filan tatli ve pastayi yemedim 5500 adim attim .yarin acik lise sinavlarim var gelince yazarim pazarda sinavlar var sonrasi yeni dönem
Günaydın güzellerimGünaydın güzellikler,
aşırı yağmur var burada , sel götürüyor ortalığı.
iyi hafta sonları
Afiyet olsun kuzu, bende kahvemi içiyorum.Günaydın güzellerim
Burası da yağmurlu dün gece şimşekler çaktı valla korkunçtu.
Yağmurlu bir cumartesine uyandık.
Bende filtre kahvemi içiyorum şu an .
Leslie yapicam ardından kalça bacak çalışıcam.
Sonra kahvaltı.
Güzel bir hafta sonu olsun
Kuzum ya keşke cumartesi tatil olsa senin de.Afiyet olsun kuzu, bende kahvemi içiyorum.
çok karanlık bugün.
işe gelinir mi şimdi bu havada ama kalktık geldik işte
Evet keşkee tatil olsa ama değil maalesefKuzum ya keşke cumartesi tatil olsa senin de.
Cumartesi çalışmak çok zor eskiden bende çalışıyordum .
Yarım gün değil mi
Evet zaten yarım gün olsa bile gün bitiyor .Evet keşkee tatil olsa ama değil maalesef
çok gereksiz bir şey gerçekten, yarım gün olsa ne olur , olmasa ne olur.
hayır sanki atomu parçalıyoruz burada.
patronların tutumu bu , illa yarım gün de olsa çalışılsın. tatil olsa iş kaybı gözüyle bakıyorlar olaya.
13:30 da bitiyor kuzum, eve gelene kadar 14:30 u buluyor.
gün gitti :))
Aynen balım yapacak bir şey yok mecburiyet.Evet zaten yarım gün olsa bile gün bitiyor .
Zor oluyor ya biliyorum bi ara bende öyle çalışıyordum kuzum ne yaparsun mecbursun işte
Evet kuzum iş ortamın rahatsa sıkıntı yok aslında iş ortamı huzuru en önemlisi.Aynen balım yapacak bir şey yok mecburiyet.
alıştım zaten 5 yıl oldu
allahtan tam gün değil, kötünün iyisi :)
Bedenine sağlık kuzum :)Kızlar sporu yaptım biraz canımı çıkardım artık iyi oldu
Leslie yaptım önce power walk hareketliydi bayağı.
Sonra kalça bacak squatlar vs .
Sıkı çalıştım evde olunca işte güzel oluyor
Şimdi duş alıp kahvaltı hazırlığına girişicem
Avakodulu yumurtalı tost. himm, ilk kez öğrendim sayende şuan da güzeldir eminimEvet kuzum iş ortamın rahatsa sıkıntı yok aslında iş ortamı huzuru en önemlisi.
Bende kahvaltımı yaptım avakadolu yumurtalı tost.
Domates salatalık biber vs
Yeşil çay
Evet kuzu çok güzel oluyor avakoduyu ezip çırpılmış yumurta yapıyorum kızarmış buğday ekmeği üzerineAvakodulu yumurtalı tost. himm, ilk kez öğrendim sayende şuan da güzeldir eminim
Ben öğlen yemeği için köfte yiyeceğim ekmek yok.
ama akşam için yemek var biraz kaçamak olur gibi :))
Yess beybisiEvet kuzu çok güzel oluyor avakoduyu ezip çırpılmış yumurta yapıyorum kızarmış buğday ekmeği üzerine
Bu hafta doğum günü haftan senin olur o kadar
Afiyetler olsun kuzumAna yemek öncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?