- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.258
- 128
- 35
- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #1.781
Böyle tam kızartma değildi kuzum teflon da az yağda yaptı annem.Kızartma masum değil evet ama lezzetli de.
çoçuklar duymasın da haluk'un dediği gibi bütün sağlıklı şeyler lezzetsiz
bende buralardayım, taşınma mevzusu var zaten evde işler var.
bir yere gidemeyeceğim
Günaydın, yürüyüşün keyifli olsun :)
Ahh çok severim, hele ki patates kızartmasıBöyle tam kızartma değildi kuzum teflon da az yağda yaptı annem.
Patlıcan biber yoğurtlu yedim .
Patates yoktuAhh çok severim, hele ki patates kızartması
Patates yoktu
Ay akşam ne yesem valla bilemedim.
Ton Balıklı mı yapsam
Bende kiraz yedim şimdi.Bugün benimde menüm de net bir şe yok.
henüz annemle konuşamadım.
mantarlı yulaflı , omletmi yesek ?
BakKahveCekirdegi7 yapmış, görünce aklıma girdi benim de
Bu partiler zaten bizi yavaşlatıyor.selam kızlar,
şimdi yaptım kahvaltımı mantarlı omlet peynir salatalık domates 1 dilim chia tohumlu ekmek. dün akşam yaza merhaba partimiz vardı. ordada hafif mezelerden yedim akşam yemeğide püreli et yedim. biraz meyveyle günü kapadım. bu akşam nohutu bitirirm evdeki yoğurtla.
Aynen. en olmadı kepekli tost uygundur :))Bende kiraz yedim şimdi.
Çorba içicem ben kuzum sanırım birşey yiyesim yok pek akşama .
Kahve soda falan idare ederim artık.
Çok acıkırsam kepekli tost bugünde böyle olsun artık
Aynen kuzum.Aynen. en olmadı kepekli tost uygundur :))
Çalışırken evde olmak fikri çook güzell , ama sürekli evde olunca da işsiz olma fikri kötüAynen kuzum.
Valla ev keyfi oldu artık yarın iş var.
Evde otursam hep ne kadar güzel olurdu ya
Valla şöyle bir kaç sene çalışmasam yada evden çalışılacak rahat bir iş bulsam ne güzel olur yaÇalışırken evde olmak fikri çook güzell , ama sürekli evde olunca da işsiz olma fikri kötü
insanoğlu işte, sahip olduğunu değil, olamadığını arzular
Valla doğum gününde yemezsen oda bi tuhaf kaçar ye kuzu dikkatli ye abartmadan şimdiden iyiki doğdunBu partiler zaten bizi yavaşlatıyor.
bu hafta da benim doğum günüm var, bende o gün biraz tırtıklayacağım ödüllendirmem lazım kendimi
Pandemi dönemi bu açıdan iyi olmuştu bak, ama bir daha olmasın tabi allah korusun.Valla şöyle bir kaç sene çalışmasam yada evden çalışılacak rahat bir iş bulsam ne güzel olur ya
Çok teşekkür ederim kuzuValla doğum gününde yemezsen oda bi tuhaf kaçar ye kuzu dikkatli ye abartmadan şimdiden iyiki doğdun
Afiyet olsun kuzum patates fazla yeme:)Kızlar çok yoruldum bugün ,işlerim biraz fazlaydi.
fatura işi vs.
Biraz dinlenmem gerek ,yemek yiyeceğim birazdan.
Menüm ,kuru fasulye ,semiz otu yemeği, ve patates kızartması
Daha bugün patates kızartmasıni andım yahu ☺
Yürüyüşe gidip geldim kuzum. Ama bittim ,off acayip yoruldum.Kızlar ne habersiniz herkesin işi var galiba.
İyi gecelerrr yarın görüşürüz
Canim aksam domates corbasi salata 4 köfte yedim biberli yogurdumu yedim yatiyorum birazdanKızlar ne habersiniz herkesin işi var galiba.
İyi gecelerrr yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?