İşe geri döner miydiniz?

Benimki maşallah rahat bi bebek. Çalışırken uyuyamıyordum şimdi uzunca uyuyabiliyoruz. Gaz sorunu da yaşamadık. Birlikte güzel vakit geçiriyoruz o yüzden bunalmadım.
Yalnız ben bunu yazarken aşırı huysuz kendi kendime nazar mı değdirdim bilmiyorum bugün zor geçecek gibi

Annenin nazarı değiyor evet, inancınız varsa Nas Felak okuyun, İnşirah da dinleyebilirsiniz.

Asıl yazmam gerekeni yazmadan göndermişim. Fark etmedim

Ayrıca yarım günmüş çalışılabilir. Ama biraz da gamsız olmanız gerek, iş stresi sorun olmasın. Stresli anne stresli bebek oluyor. Sanırım Şimdiden karar vermeniz gerekiyor, yazın rahat idare esebilir misiniz? Seminer vs…

Zaten bir aya falan izni bitirip döneceğim. Sonrasında okul açılırken ya tekrar izne ayrılacağım ya devam edeceğim.
Stres konusu çok sıkıntı. Okulum berbat. Öğrenci profili kötü, inanılmaz disiplinsiz. Gerçekten gamsız olmak gerekiyor.

Babanız babalıgını yapıyor Allah ondan razı olsun

Isıne 8-12 şartlarında calısacaksan gunun gerı kalanı sana ait olacagı ıcın evet dönmelisin

Burada çok koca linci gördük ama böylesi ilk agahshs. Adamlığına kadar laf edilmiş, çok acayibiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…