Bebeğinize de bağlı, benim oğlan zor bi bebekti, uyumaz ağlar, başka yerde durmazdı. 4 aylıkken 3 saat bıraktığımda küsmüştü… 16 aylıkken tam gün işe başlamak zorunda kaldım. Ki annem baktı. O zaman bile kapıda ağlardı. Gece uyumadığı için zombi gibi gidip geldim…
Benimki maşallah rahat bi bebek. Çalışırken uyuyamıyordum şimdi uzunca uyuyabiliyoruz. Gaz sorunu da yaşamadık. Birlikte güzel vakit geçiriyoruz o yüzden bunalmadım.
Yalnız ben bunu yazarken aşırı huysuz kendi kendime nazar mı değdirdim bilmiyorum bugün zor geçecek gibi
Benimki maşallah rahat bi bebek. Çalışırken uyuyamıyordum şimdi uzunca uyuyabiliyoruz. Gaz sorunu da yaşamadık. Birlikte güzel vakit geçiriyoruz o yüzden bunalmadım.
Yalnız ben bunu yazarken aşırı huysuz kendi kendime nazar mı değdirdim bilmiyorum bugün zor geçecek gibi
Annenin nazarı değiyor evet, inancınız varsa Nas Felak okuyun, İnşirah da dinleyebilirsiniz.
Asıl yazmam gerekeni yazmadan göndermişim. Fark etmedim
Ayrıca yarım günmüş çalışılabilir. Ama biraz da gamsız olmanız gerek, iş stresi sorun olmasın. Stresli anne stresli bebek oluyor. Sanırım Şimdiden karar vermeniz gerekiyor, yazın rahat idare esebilir misiniz? Seminer vs…
Annenin nazarı değiyor evet, inancınız varsa Nas Felak okuyun, İnşirah da dinleyebilirsiniz.
Asıl yazmam gerekeni yazmadan göndermişim. Fark etmedim
Ayrıca yarım günmüş çalışılabilir. Ama biraz da gamsız olmanız gerek, iş stresi sorun olmasın. Stresli anne stresli bebek oluyor. Sanırım Şimdiden karar vermeniz gerekiyor, yazın rahat idare esebilir misiniz? Seminer vs…
Zaten bir aya falan izni bitirip döneceğim. Sonrasında okul açılırken ya tekrar izne ayrılacağım ya devam edeceğim.
Stres konusu çok sıkıntı. Okulum berbat. Öğrenci profili kötü, inanılmaz disiplinsiz. Gerçekten gamsız olmak gerekiyor.
Bebeğim 6,5 aylık. Öğretmenim, ücretsiz izindeyim. Şükür geçinebiliyoruz. Bir miktar birikimimiz vardı dokunmadık. Babam da her ay bir miktar para yolluyor.
Seneye de izinde olmayı düşünüyordum normalde. Ama şu bir aydır olan ödemeler ve hiç hesapta olmayan harcamalar beni çok bunalttı. Normalde biz bu ay rahatlayacakken beklediğimizden fazla bi kira zammı, yatırımlık evimizden kiracının çıkması, kira gelirinin olmaması ve depozitoyu geri verecek olmak derken birden 22 bin ekstra ödeme bindi bu ay. Şimdi de banka aramış izinde olduğum için promosyonu geri istiyor. Güya elimizin rahatlayacağı ayda bu tarz ödemeler çıkması beni çok bunalttı ve okula acaba geri mi dönsem hesapları yapmaya başladım. Sebebi de aslında ev sahibi olmayı bir yıl daha geciktirmemek ve oğluma daha rahat harcamalar yapabilecek olmak. Okulumla konuşursam sabah derslerini ayarlayabilirler. Mesela 8.30-12 tarzı bir çalışma saatim olabilir. Bu sürede oğlumu birine bırakırım sadece. Bir yandan bebeğime olabildiğince kendim bakmak istiyorum bir yandan ayrı kalacağımız saat çok da fazla değil diyorum. Okulum da berbat bir okul bu arada. Siz olsanız döner misiniz izni uzatır mısınız?
Not: babamın para göndermesinin yanlış anlaşılmasını istemiyorum. Babam bana sen kimseden para isteyemezsin, kartına her ay para yatmasına alışkınsın diyerek para göndermek istedi. Benim öyle bir talebim olmadı. Eşimle de aramızda maddi anlamda hiçbir sorunumuz yok. Babam bir hoşluk etmek istedi kısacası