İşi eşi parası olmayan insan var mı?

26 yaşındayım.
Ailem okutamadı bazı sorunlardan dolayı.
Özelde çalışmayı da hiç istemiyorum kötü bir deneyimim oldu.
Aç değiliz şükür ailem yiyecek konusunda çok bonkör ama bi birikimleri yok
Evlilik hiç düşünmüyorum. Kimseyle bi yakınlığım da olmadı. Bi kişi dışında adımı soran olmadı. Yani bu mevzular bana uzak.
Benim gibi olan var mı?

Kotu deneyimin oldu diye calismaktan kacmamalisin, evlensen ne olacak her anlamda bir erkege bagimli olacaksin, simdiki halinden daha kotu simdi hic olmazsa annen babana bagimlisin ve onlardan sana bir zarar gelmeyecegini biliyorsun ama elin adami annen baban kadar vicdanli olmayabilir. Seni bu durumda ancak ve ancak ekonomik olarak ayaklarin ustunde durmak kurtarir. Bir ise gir halk egitim meslek kurslarina git, disaridan okumak icin arastirma yap kisaca ailen sana kendine bir yol cizmen icin yardim etmediyse artik aklin herseyey yetiyor sen kendine bir yol cizmeye bak.

kpss deneyeceğim son zamanlarda tutuştum

En azından senin de yapmak istediğin bir şeyler varmış. Yemek yapmayı sever misin? Gelen gidenimiz çok oluyor demişsin. Ben evde otursam sürekli yemek yapabilirdim. İmkanım olsa seni devlette işe sokardm galiba şu an :-)

26 yaşındayım.
Ailem okutamadı bazı sorunlardan dolayı.
Özelde çalışmayı da hiç istemiyorum kötü bir deneyimim oldu.
Aç değiliz şükür ailem yiyecek konusunda çok bonkör ama bi birikimleri yok
Evlilik hiç düşünmüyorum. Kimseyle bi yakınlığım da olmadı. Bi kişi dışında adımı soran olmadı. Yani bu mevzular bana uzak.
Benim gibi olan var mı?
İşim eşim var,
şansım yok bunu napalım???

En azından senin de yapmak istediğin bir şeyler varmış. Yemek yapmayı sever misin? Gelen gidenimiz çok oluyor demişsin. Ben evde otursam sürekli yemek yapabilirdim. İmkanım olsa seni devlette işe sokardm galiba şu an :-)
Yok yemek yapmayı hiç sevmem
Temizlik bana ait yemek anneme
Hayırlısı olsun torpil istemem :)

Back
X