- 22 Kasım 2010
- 11.234
- 19.989
- 498
- Konu Sahibi Mandalinakolik
Anket de moda oldu. Kamuoyu yoklamasi sizi azdiriyor mu nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi arkadaşin, (kocasının bu forumdaki nickini bilmesine rağmen) burada konu açması ya onun çok saf olduğunu ya da bizim çok saf olduğumuzu gösteriyorBu yazdığımız cevapları da o meymenetsiz kocanla mı okuyacaksın?? Karı koca bizim üzerimizden fantazi mi kuruyorsunuz? Bi kıl oldum size çift olarak geçen konudan.
Bir afrodizyak olarak kadınlar kulübü yorumlarını okuyor belkiKonu sahibi arkadaşin, (kocasının bu forumdaki nickini bilmesine rağmen) burada konu açması ya onun çok saf olduğunu ya da bizim çok saf olduğumuzu gösteriyor![]()
Konu sahibi arkadaşin, (kocasının bu forumdaki nickini bilmesine rağmen) burada konu açması ya onun çok saf olduğunu ya da bizim çok saf olduğumuzu gösteriyor![]()
Benim koca ışık açıkken sevişmek isterse onla da yetinmiyor gardolabın tam karşısında yatak onun bir kapagı komple ayna adam full hd görüntü istiyor yetmiyor aynaya da arada göz atıyor hatta ister gardolabın kapağını kapat aynadan da görmek istiyorum derBu günlerde bunu düşünüyorum arkadaşlar. Çok utanarak soruyorum.
Soru geleceğini bildiğim için bu bilgileri veriyorum. Yoksa kendimi ovmeyi pek sevmem
Güzel ve alımlı bir kadinim. Fizigim de 90 60 90 civarında. Kız arkadaşlarım çok seksisin derler.
Eşim gece birlikte olacaksak ışığı kapatalım diyor. Acaba beni beğenmiyor mu düşünmeye başladım.
Kendime olan ozguvenim kırılmaya başladı böyle yaptigi için kendimde kusur arıyorum.
Belki de yanlış düşünüyorum sizler de de bu durum böyleyse kafam rahatlicak. Lütfen güzel cevaplarinizi esirgemeyin arkadaşlar![]()
Tamam haticeBenim koca ışık açıkken sevişmek isterse onla da yetinmiyor gardolabın tam karşısında yatak onun bir kapagı komple ayna adam full hd görüntü istiyor yetmiyor aynaya da arada göz atıyor hatta ister gardolabın kapağını kapat aynadan da görmek istiyorum derarkasına yaslanıp izler ben onu yoldan çıkarırken seviyor izlemeyi ama öyle illa ışık kapalı durumu yoktur bizde nasıl denk gelirse
![]()
Tamam haticeolan var olmayan var yeter
![]()
Sen olan kesimden misin eger öyleyse bu ayna olayını tavsiye ederim olaya farklı bir boyut kazandırıyorTamam haticeolan var olmayan var yeter
![]()
Benim hali hazırda yok. Adam&eve diye otel var hala aynı konseptte devam ediyorsa sen kocana bir sürpriz yapSen olan kesimden misin eger öyleyse bu ayna olayını tavsiye ederim olaya farklı bir boyut kazandırıyor![]()