Işık açık mı kapalı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karsı tarafın eksık, sacma, anlamsiz hareketlerini anlatmadan once neden guzelım temizim bakımlıyım gıbı acıklama yapılıyor sureklı.
Sadece sızın ıcın demiyorum bunu, kocası ereksıyon problemi yasayanda once kendını anlatıyor. Kocasi sekse yanasmayan da.

Sorunun karsı tarafta oldugu bu kadar barızken, insanın kendini sorgulaması bana dogru gelmiyor.

Isık Sevmedıgıne gore spontane gelisen sabah seksi yapmiyorsunuz hıc.
Mesela bu da normal degıl.

Bu yazdığımız cevapları da o meymenetsiz kocanla mı okuyacaksın?? Karı koca bizim üzerimizden fantazi mi kuruyorsunuz? Bi kıl oldum size çift olarak geçen konudan.
Konu sahibi arkadaşin, (kocasının bu forumdaki nickini bilmesine rağmen) burada konu açması ya onun çok saf olduğunu ya da bizim çok saf olduğumuzu gösteriyor 😂

Bu günlerde bunu düşünüyorum arkadaşlar. Çok utanarak soruyorum.
Soru geleceğini bildiğim için bu bilgileri veriyorum. Yoksa kendimi ovmeyi pek sevmem 😂
Güzel ve alımlı bir kadinim. Fizigim de 90 60 90 civarında. Kız arkadaşlarım çok seksisin derler.

Eşim gece birlikte olacaksak ışığı kapatalım diyor. Acaba beni beğenmiyor mu düşünmeye başladım.
Kendime olan ozguvenim kırılmaya başladı böyle yaptigi için kendimde kusur arıyorum.

Belki de yanlış düşünüyorum sizler de de bu durum böyleyse kafam rahatlicak. Lütfen güzel cevaplarinizi esirgemeyin arkadaşlar 😚
Benim koca ışık açıkken sevişmek isterse onla da yetinmiyor gardolabın tam karşısında yatak onun bir kapagı komple ayna adam full hd görüntü istiyor yetmiyor aynaya da arada göz atıyor hatta ister gardolabın kapağını kapat aynadan da görmek istiyorum der 😂😂arkasına yaslanıp izler ben onu yoldan çıkarırken seviyor izlemeyi ama öyle illa ışık kapalı durumu yoktur bizde nasıl denk gelirse :KK70:

Benim koca ışık açıkken sevişmek isterse onla da yetinmiyor gardolabın tam karşısında yatak onun bir kapagı komple ayna adam full hd görüntü istiyor yetmiyor aynaya da arada göz atıyor hatta ister gardolabın kapağını kapat aynadan da görmek istiyorum der 😂😂arkasına yaslanıp izler ben onu yoldan çıkarırken seviyor izlemeyi ama öyle illa ışık kapalı durumu yoktur bizde nasıl denk gelirse :KK70:
Tamam hatice😂😂😂 olan var olmayan var yeter😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X