- Konu Sahibi turuncucetvel
-
kalmaz ama daha yeni yolun başındasınız bazı şeyler zamanla öğreniliyor. uslubu için bir şey diyemiyecegim ama para konusunda geçim derdi olmayan bir insan için 18 bin çok az bir para istanbulda iki günde biter.Cevapları beni sinirlendirmekten başka bir şey yapmıyor.Bir yere ev gezmesine gidiyoruz mesela 500 tllik ev hediyesi alıyor para kalır mı
Ailesinden geçindirecekti muhtemelen.Şükür ki mesleğim yok hem ona hem eve bakıyorum insan olsa anlarKonu sahibi ne kadar safsin. 4 yıl sevgili olup,hatta nisanlanip onca masrafa girip adamın para tutamayan biri olmadığını bile aynı evin içine girmeden farkedemedigin gibi bu olayı da farkedememissin.
Kim kimin telefonundan kumar oynar? Hele ki polis memuru böyle bir risk alır mı?
Zaten bir insan başkası adına boyle şeyler yapmaz ama velev ki yapti, polis eşiniz şu gerçeği bilmiyor muEki Görüntüle 3222875
Kendinden değerli mi yani? Ayrıca kumardan telefonunu satan akrabanın kumar oynamasina yardım etmezsin, böyle bir dünya yok yani...
Her şey çok saçma.
Bu kadinlar neden saf yerine koyulmayi seviyor bilmiyorum. Daha yeni KKda konu açıldı, eşi eskort araması yapmış, kadın konu açıp esti gürledi. Sonra kocası demiş ki 'arkadasim benim telefonumu kullandi' , o da inandı.."arkadaşı yapmış" dedi , mutlu hayatına devam etti
Bence siz bu işin peşini bırakmayın. Kumar oynadığına dair bir şey görmedim , demişsiniz. Benim de hesaplarımi karıştırın bitcoin aldığıma dair bir şey göremezsin, normalde kullandığım maaş kartımla vs değil para transferi ücretsiz diye enpara kartımla papara hesabıma para atarim çünkü.
Bir de eşiniz polis memuru. Belki asıl o kuzenini kandırmıştir, onun kimlik bilgisiyle uye olmuştur,soruşturma açılırsa bir gün, görünmesin diye.
Ayrıca 5 kuruş parası yok değil , 18 bin maaşı var. İşte onla oynadığı için belki de beş kuruş parası yoktur. Neden böyle bir mantık hesabı yapmıyorsunuz?
Peki o zaman evlenme teklifini kabul etseydiniz, ya da siz tazminat almak için evlenip işten ciksaydiniz size taş yedirmeyi mi düşünüyor?
Kefin bilir diyorsa bu evlilik sadece paravan!!Konuştum.Tamam bişeye karışma ben kendim öderim her şeyi dedi ama elinde para kalmayınca brn ev geçindiriyorum bana şu kadar para at dedi.Ev işlerini söyledim bura Amerika değil ben ev işi yapmam tut hizmetçi yapsın dedi.Ayrılalım dedim keyfin bilir dedi
Ailesi bütün kardeşlerine birer ev verdi bize de verdilerBu kadar savruksa ev nasıl aldınız?
Kira vermiyoruz demiştiniz
Keyfin bilir diyor 2 3 gün konuşmuyor surat asıyor sonra kavga çıkarıp konuşup tatlıya bağlıyorKefin bilir diyorsa bu evlilik sadece paravan!!
Kumar sorunu var gibi ev eşinizin üzerine ise satma ihtimali bile var dikkatli olun bence.... hesap dokümanlarına bakın nereye ne kadar verdiği çıkar ....Ailesi bütün kardeşlerine birer ev verdi bize de verdiler
Adamin kumarini ispatlamak zorunda değilsiniz ki boşanmak için.Kumar oynaması tabiki sıkıntı oluşturur ama gidip şu kişi kumar oynuyor derseniz ispat yoksa tazminat davası açılır.Hem oynasa bile yasal sitelerden mi oynar 1.si.2.si kendi hesabından oynamaz
Aslında çabayla düzelecek durumlar. Ancak bu çaba karşı taraftan gelecek. Adamda da öyle bir ışık var mı? Sanmıyorum.Kavga sebeplerimiz bana temizliğe yardım etmemesi yemeğe yardım etmemesi rvin giderlerine karışmaması ve aşırı pis oluşu.
Anlamadım? Niye besliyorsunuz o zaman bu adamı? Ev işine yardım etmeyen adam evi geçindirecek bir zahmet.rvin giderlerine karışmaması
Konuştum.Tamam bişeye karışma ben kendim öderim her şeyi dedi ama elinde para kalmayınca brn ev geçindiriyorum bana şu kadar para at dedi.Ev işlerini söyledim bura Amerika değil ben ev işi yapmam tut hizmetçi yapsın dedi.Ayrılalım dedim keyfin bilir dedi
ayrılırsaniz evde hak iddaa etmeniz etik olmaz.Ailesi bütün kardeşlerine birer ev verdi bize de verdiler
Ev işi yapmaya gelince bura Amerika değil çalışan kadının parasını yemeye gelince burası Amerika miKonuştum.Tamam bişeye karışma ben kendim öderim her şeyi dedi ama elinde para kalmayınca brn ev geçindiriyorum bana şu kadar para at dedi.Ev işlerini söyledim bura Amerika değil ben ev işi yapmam tut hizmetçi yapsın dedi.Ayrılalım dedim keyfin bilir dedi
harcarız bizde ama kıyafete süse püse, elektronik eşyaya gider... eve gelen eşya olur en azından. konu sahibi derdi herhalde x marka kıyafet alıyor, her gün elinde bir sürü poşet oluyor vs diye... belirtmediğine göre almamıştır herhalde...herkese kesin kumar demişte hani har vurup harman savursam bana da bir haftada 19 harcarim gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?