Işık var mı

Cevapları beni sinirlendirmekten başka bir şey yapmıyor.Bir yere ev gezmesine gidiyoruz mesela 500 tllik ev hediyesi alıyor para kalır mı
kalmaz ama daha yeni yolun başındasınız bazı şeyler zamanla öğreniliyor. uslubu için bir şey diyemiyecegim ama para konusunda geçim derdi olmayan bir insan için 18 bin çok az bir para istanbulda iki günde biter.

Ailesinden geçindirecekti muhtemelen.Şükür ki mesleğim yok hem ona hem eve bakıyorum insan olsa anlar

Kefin bilir diyorsa bu evlilik sadece paravan!!

Kumar oynaması tabiki sıkıntı oluşturur ama gidip şu kişi kumar oynuyor derseniz ispat yoksa tazminat davası açılır.Hem oynasa bile yasal sitelerden mi oynar 1.si.2.si kendi hesabından oynamaz
Adamin kumarini ispatlamak zorunda değilsiniz ki boşanmak için.
Eşine para vermemek ekonomik şiddete girer.
Ayrıca temizlige, alışverişe gelmiyor,pis...
Evliliğin devamını sağlamak için sebep yok
Üstelik "ayrılmak istiyorum" demişsiniz, "ne yaparsan yap" demiş. kendi de anlasmaliya razı gibi duruyor

Kavga sebeplerimiz bana temizliğe yardım etmemesi yemeğe yardım etmemesi rvin giderlerine karışmaması ve aşırı pis oluşu.
Aslında çabayla düzelecek durumlar. Ancak bu çaba karşı taraftan gelecek. Adamda da öyle bir ışık var mı? Sanmıyorum.

Üç günlük dünyada niye her gün ağlıyorsunuz? Her şeyin bir yolu yordamı var. Beni çok iyi anladınız.

Bie insan bir haftada evin hicbir giderine katkida bulunmadan, fatura odemeden nasil 18 bini bitirebilir? Okuz mu bu adam, dunyalari yese disarida yine bir haftada o kadar yiyemez. Saf olmayin. Adami beslemek icin mi evlendiniz? Adam olup evine bakacaksa devam edin, boyle devam edecekse onunuza bakin.

Yıllarca birlikte olmak ama karşıdaki insanı evlendikten bir kaç ay sonra tanıyabilmek...

Şu forumda beni en çok şaşırtan şey bu.

Ya eşitsiz gelenekselligi kabulleneceksiniz ya da ayrılacaksınız, yıllarca onu "yontmaya" sabriniz yoksa..

Ayy boşayın gitsin. Adamın size zerre faydası olmadığı gibi sinirlerinizi oynatıyor.
Ve lütfen o evde tencere yemeği yapmayın, meyve, sebze, abur cubur alacaksanız kendinize kadar alın. Sadece kendinize yemek yapın. Faturaları da ödemeyin. Gerekirse birkaç gün elektriksiz, susuz yaşayın veya o dönemde bir arkadaşınız, aileniz varsa birkaç gün onlarda kalın. Eşek gibi ödesin (ayy eşek deyince aklıma musakkak geldi ).
Siz olgunlaşmamış, evliliğe hazır olmayan, muhtemelen kumar bağımlılığı olan biriyle evlenmişsiniz malesef. Adamın umrunda da değilsiniz. Boşanacağım deyince keyfin bilir demiş, şaka gibi! Kumar konusunda da inanmayın. Kuzen bahanesi de eskimedi mi artık ben anlamıyorum. İnanmayın yahu böyle saçma ergen bahanelerine.

En şaşırdığım şey ne biliyor musunuz... Bu kadar sene flört etmişsiniz ve nasıl biri olduğunu daha yeni anlıyorsunuz, "kuzenim oynuyor" demesine inanıyorsunuz, HEM DE BİR POLİS OLARAK

Bak ilkokul mezunu anneme babam bunu dese beni salak mı sandın deyip atlar adamın üzerine. Eğitim almanızı geçtim, polis merkezinin önünde simitçi olsam az çok gözüm açılır daha sorgulayıcı olurum.

Allah aşkına siz nasıl polis oldunuz kuzum...

Ne ağlıyorsun böyle edepsiz için
Ben,keyfim ve kahyam gidiyoruz bok içinde otur o zaman deseydin
Ay ne gıcık bir adam ya

Ev işi yapmaya gelince bura Amerika değil çalışan kadının parasını yemeye gelince burası Amerika mi herife bak ne uyanık. Bu herifi bekleyeceğime sevabına hayvan beslerim bari nankörlük yapıp bir de huzurumu bozmaz hayvancıklar..

herkese kesin kumar demişte hani har vurup harman savursam bana da bir haftada 19 harcarim gibi geliyor
harcarız bizde ama kıyafete süse püse, elektronik eşyaya gider... eve gelen eşya olur en azından. konu sahibi derdi herhalde x marka kıyafet alıyor, her gün elinde bir sürü poşet oluyor vs diye... belirtmediğine göre almamıştır herhalde...

verecek param olsa mac pro alırdım misal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…