- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Hayir eski aski falan degil.adima cok yakin oldugundan ve o ismi cok sevdiginden..ayrica esim doguluda degil.ama yinede seviyorZenan antibiyotik ismi gibi. Erkeklerin kiz isimlerinde israri niye olur ki? Oglun olsa hadi bir derece ama kiz ismini birak kadina iste.
Belki eski sevgilisi, belki unutanadigi bir aski falan, niye bu kadar israr kiyamet?
Caninizi sikmayin, hele bir o gunler gelsin bakarsiniz onunuze, daha cok var.
Erkegi bana birakti sorun yok onda:)ya erkek olursa
Oyle bi takintimiz yok.esim dogulu degil.ben doguluyum fakat istda buyudum.Hayırlısıyla bir hamile kal aylar geçsin doktor kız desin o zaman düşünün ama bence ille kürtçe olacaksa berfin daha hoş
Haha:)isim konusunda karşılıklı anlaşmak gerek bence.
Eşiniz zenanda ısrarlı ama siz de minada ısrar ediyorsunuz sanırım ve o da onu beğenmiyor.
İkiniz de vaz geçerek ortak bir isim bulsanız daha iyi gibi geldi bana.
ay bu isim konusu çok çetrefilli, erkenden düşünmeniz iyi olmuş :)
kardeşim hamileliğinde eşiyle ne kavgalar etti isim yüzünden, o yüzden erken demeyin kararınızı verin.
bu arada erkek olursa zeynel :))
Sonucta cocuk planliyoruz..hamilelikte o stresle asamadigimiz bir konuyu hamilelige cinsiyete birakmak istemiyorum.Hamilelik yok, cinsiyet belli değil ama hayaller harika
Hmm peki mia pia leonu koyalim.hic soylenemeyen kimbilir hangi kesimin ismi oldugu isimler..Mina ve Alyayı merak edersen ben size birde Mia , Pia , Leonu göstereyim. Onlar yine biraz mantıklı Bu değişik isim koyma çılgınlığına ayar oluyorum..Birde aynı dönem doğan çocuklar hep aynı isim oluyor nedense. 2-5 yaş grubu gördüğüm tüm kız çocukları Ecrin sanırım bu ara..
Oyle bi takintimiz yok.esim dogulu degil.ben doguluyum fakat istda buyudum.
Sadece adima cok yakin oldugu icin ve ismi cok sevdigi icin cok istiyor
Mina ve Alyayı merak edersen ben size birde Mia , Pia , Leonu göstereyim. Onlar yine biraz mantıklı Bu değişik isim koyma çılgınlığına ayar oluyorum..Birde aynı dönem doğan çocuklar hep aynı isim oluyor nedense. 2-5 yaş grubu gördüğüm tüm kız çocukları Ecrin sanırım bu ara..
Bence kuran da olan isimler secin .Henuz hamile degilim ama rabbim nasip ederse bu yil dusunuyoruz.
Esimle evlendigimizden bu yana bir konuda anlasamiyoruz.esim kiz cocugumuz olursa adini kesinlikle zenan koymak istiyor..bi nedeni yok.benim adima yakin oldugu icinn ve nadir bir isim oldugu icin cok seviyor bu ismi... isim kotumu degil.ama isinamadim.
Ben ise pek sevemedim...mina ve alya isimlerini cok seviyorum.
Diyeceksinizki iki isim koyun..onuda sevmiyorum...cocugumun tek ismi olsun istiyorum..esim cok israrli...arada sirada gonlum olmayinca bana birakiyor ama sonra gercekten istiyorum icimde kalacak diyor...
Zenan adinda bi kizimiz olursa cok mutlu olacagini soyluyor..bu konuyu actim cunku her isim konusu acildiginda geriliyorum ve taryismaya dogru gidiyor...
Diceksinizki ortada fol yok yumurta yok..ama size sormak istiyorum...gercek adimada cok yakin...bilmiyorum sizce esimin gonlu olsun diye koyarmiydiniz siz.haksizlikmi ediyorum..siz ne dusunurdunuz.
Lutfen derde bak diye yorum yazanlar olmasin. tek derdim bu degil elbet bi yigin sikintimda var.buda canimi sikan bir mesele.objektif yorumlara ihtiyacim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?