- 11 Aralık 2018
- 43.423
- 270.145
- 598
Zorunda değilim, zaten normal. Sizin anormal karşılamanız normallikten çıkarmıyor.Sadece üzülüyorum bunları normal karşılamak zorunda olduğunuz için. Umarım sizleri bu düşüncelerden çıkaracak güçlü adamlara denk gelirsiniz bekarsanız eğer. Değilseniz geçmiş olsun.
Allah akıl fikir versin ne deyim. Ben çalışıyorum 5 de çıkarım 6 da evdeyim. Hafta sonu her işimi de yaparım. Yemeği de ona göre ayarlarım. Benim kocam bizim geleceğimiz için daha çok çalışır çünkü eğer bir gün bebek istersek benim hamileliğimi rahat geçirmemi ister ve bebeğimizi de kimseye emanet ettirmez belli bi yaşa gelene kadar büyütmemi ister Allaha çok şükür ki bu zihniyetle yetişmiş. Ben ütümü yaparım siz ütünüzü yapacak ve sizin elinize bakacak çalışkan adamları övmeye ve desteklemeye devam edin.İşte biz de diyoruz ki neden yemek hazır ütüsü hazır temizlik yapılmış bunları zaten beraber yapacaksınız. Siz diyorsunuz ki kadın evdeki tüm işi halletsin adam da paradan sorumlu olsun, bu çok eski kafa artık, devir o devir değil.
Tam tersi siz tembel adamlarla evlisiniz. Bir ütü yapmaktan kaçmak ne demek yahu.
Tamamda bu normal zaten bizim ülkemizde tercih edilmiyor diye normal değil diyemeyiz benim abim evden çalışıyordu eşi dışarda yeğenime hep abim baktı (slovakyada yaşıyorlar gayet normal bu)Sadece üzülüyorum bunları normal karşılamak zorunda olduğunuz için. Umarım sizleri bu düşüncelerden çıkaracak güçlü adamlara denk gelirsiniz bekarsanız eğer. Değilseniz geçmiş olsun.
Allah akıl fikir versin ne deyim. Ben çalışıyorum 5 de çıkarım 6 da evdeyim. Hafta sonu her işimi de yaparım. Yemeği de ona göre ayarlarım. Benim kocam bizim geleceğimiz için daha çok çalışır çünkü eğer bir gün bebek istersek benim hamileliğimi rahat geçirmemi ister ve bebeğimizi de kimseye emanet ettirmez belli bi yaşa gelene kadar büyütmemi ister Allaha çok şükür ki bu zihniyetle yetişmiş. Ben ütümü yaparım siz ütünüzü yapacak ve sizin elinize bakacak çalışkan adamları övmeye ve desteklemeye devam edin.
Öyle bi hayat yaşamıyorum ki neden zoruma gitsin. Ben bunu kabullenmek zorunda olduğunuz için sizlere üzülüyorum. Hamile bi kadını özel sektörde görmek, saatlerce ayakta çalıştırmak zorunda kalan erkekler zoruma gidiyor. Senin bunları kabul etmiş ve doğru bulman benim hayatımı negatif etkilemez. Ben kimseye muhtaç değilim ayaklarımın üzerinde duruyorum. Buna mecbur edilmedim kendi tercihim niye benim zoruma gitsin bu yazılanlar.Zorunuza gidiyor herhalde insanların hayatı gerçek anlamda paylaşması.
Bu kadar saçmalamak zor olmuyor mu? Anladık en çok sizin kocanız çalışıyor, milletin kocası beş para etmez, tembel.. maşallah sizde hem işin hem ev işlerinin hakkından harika geliyorsunuz.Allah akıl fikir versin ne deyim. Ben çalışıyorum 5 de çıkarım 6 da evdeyim. Hafta sonu her işimi de yaparım. Yemeği de ona göre ayarlarım. Benim kocam bizim geleceğimiz için daha çok çalışır çünkü eğer bir gün bebek istersek benim hamileliğimi rahat geçirmemi ister ve bebeğimizi de kimseye emanet ettirmez belli bi yaşa gelene kadar büyütmemi ister Allaha çok şükür ki bu zihniyetle yetişmiş. Ben ütümü yaparım siz ütünüzü yapacak ve sizin elinize bakacak çalışkan adamları övmeye ve desteklemeye devam edin.
Ben de çalışıyorum, 4.40’ta çıkıp 5 civarı evde oluyorum, haftanın 3 günü evdeyim. Hafta sonu temizlik yapmam, eşimle kolkola girer gezeriz. Hafta içi kadın gelir yapar. Ütüyü ve çamaşırı dün kocam bey halletti, ben o sırada arkadaşımda kahve içiyordum. Akşam yemek yapmadım, dışarda yedik. Bugün evdeyim evde yapacak iş yok, kahvemi içtim birazdan dışarı çıkıcam. Siz kocanıza size baksın diye hizmet etmeye devam edin. Sonra bunun iyi olduğuna kendinizi inandırmak için biraz daha mesaj yazın.Allah akıl fikir versin ne deyim. Ben çalışıyorum 5 de çıkarım 6 da evdeyim. Hafta sonu her işimi de yaparım. Yemeği de ona göre ayarlarım. Benim kocam bizim geleceğimiz için daha çok çalışır çünkü eğer bir gün bebek istersek benim hamileliğimi rahat geçirmemi ister ve bebeğimizi de kimseye emanet ettirmez belli bi yaşa gelene kadar büyütmemi ister Allaha çok şükür ki bu zihniyetle yetişmiş. Ben ütümü yaparım siz ütünüzü yapacak ve sizin elinize bakacak çalışkan adamları övmeye ve desteklemeye devam edin.
Uçup kaçıyo fikrine nerden kapıldın. Benim kazandığım maaşa ihtiyaç duymayacak kadar çalışması kendi için de bizim için de yeterli oluyor. Bunu saçmalık görmeniz enteresan. Diğer türlü memur maaşı alan bir adam hem evinin hem karısının hem çocuğunun ihtiyaçlarını nasıl karşılar? Tek maaşa talim olmayan ticaretle uğraşan bir çok erkek var hepsi uçup kaçmıyorBu kadar saçmalamak zor olmuyor mu? Anladık en çok sizin kocanız çalışıyor, milletin kocası beş para etmez, tembel.. maşallah sizde hem işin hem ev işlerinin hakkından harika geliyorsunuz.
Illa kadın çalışsın mantığında değilim ama düşünceleriniz hele hele erkek 3 is yapsın, uçsun kaçsın demeniz beni benden aldı
Bu platformda okuma anlama eğitimi verilsinBen de çalışıyorum, 4.40’ta çıkıp 5 civarı evde oluyorum, haftanın 3 günü evdeyim. Hafta sonu temizlik yapmam, eşimle kolkola girer gezeriz. Hafta içi kadın gelir yapar. Ütüyü ve çamaşırı dün kocam bey halletti, ben o sırada arkadaşımda kahve içiyordum. Akşam yemek yapmadım, dışarda yedik. Bugün evdeyim evde yapacak iş yok, kahvemi içtim birazdan dışarı çıkıcam. Siz kocanıza size baksın diye hizmet etmeye devam edin. Sonra bunun iyi olduğuna kendinizi inandırmak için biraz daha mesaj yazın.
Ee sen çalışmaya başlayalı çok olmamış zaten. Alacağınız tazminat cok yüksek bir miktar olmaz. Çalışanların çoğu zaten çalıştığı işten memnun değil, herkes mutsuz ve yorgun. Daha çok gençsiniz çalışma hayatına yeni adım atmışsınız.Arkadaşlar selam ,
Uzun zamandır işimden ayrılmayı düşünüyorum çok stresli ve beni oldukça yıprattı . Eşimle evlenmeden önce de bu işte devam ediyordum ancak ona evlendikten sonra tazminatımı alarak çıkacağımı söylemiştim o da kabul etmişti . Evlendik 4-5 ay kadar daha çalıştım . Borçlar vardı vs. Ama artık dayanamadım ve eşime işten ayrılacağımı söyledim o da tamam ama işte ödemelerimiz var alcağın tazminata dokunmayız borçlara veremeyiz vs dedi . Ben zaten başka iş bakıcam şu an bir işte çalışırken başka iş bulamadım . Eşimde ödemeler vs diyince kendimi çok sıkışmış hissetmeye başladım . Yürüyüş nefes egzersizleri hepsini denedim rahatlama için ama işteyken kendimi çok bunalmış ve mutsuz hissediyorum.
Bu durumda napardınız eşim biraz daha bekle diyor
Ama siz zaten evlenmek çocuk bakmak istiyormuşsunuz. Buna yönelik bir hedef var. Evlenmek için evlenmişsiniz de şu an işi bahane olarak görüyorsunuz. Ben sizde o çalışma hevesini göremedim. Siz çocuk yapar çalışma hayatından uzaklaşırsınız.Selamlar . Ben 24 yaşındayım okulumu bitirdim özel sektörde çalışıyorum . Artık doğru kişiyle evlenmek istiyorum ama benim niyetim evlilik oldukça karşıma takılan , ciddi olmayan insanlar çıkıyor . Nasıl evlenicem . Birde bu aralar iyice yaşa taktım, yaş geçiyor vs . Ama düzenli bir hayatım olsun bir kişiyi seviyim çocuklarım olsun istiyorum. Evlenme niyetinde olan insanı nasıl anlarım nasıl evlenme yoluna girerim , Lütfen bana tavsiye verin .
Sizleri seviyorum
Ben verebilirim lazımsa…Bu platformda okuma anlama eğitimi verilsin
Ben kocama ütü yaptırmam yap desem para verir yaptıracak birini bulurBen de çalışıyorum, 4.40’ta çıkıp 5 civarı evde oluyorum, haftanın 3 günü evdeyim. Hafta sonu temizlik yapmam, eşimle kolkola girer gezeriz. Hafta içi kadın gelir yapar. Ütüyü ve çamaşırı dün kocam bey halletti, ben o sırada arkadaşımda kahve içiyordum. Akşam yemek yapmadım, dışarda yedik. Bugün evdeyim evde yapacak iş yok, kahvemi içtim birazdan dışarı çıkıcam. Siz kocanıza size baksın diye hizmet etmeye devam edin. Sonra bunun iyi olduğuna kendinizi inandırmak için biraz daha mesaj yazın.
Aman teşekkür ederim almayayımBen verebilirim lazımsa…
Benim bey takım elbiseyle işe giden beyaz yakalı bir yönetici. Kendi ütüsünü kendi yapar, kimseye yaptırmaz. Para verip de yaptırmaz çünkü beğenmez. Giyimine dikkat etmek zorunda ve önem verir. Kendininkileri yaparken benimkileri de aradan çıkarır her hafta.Ben kocama ütü yaptırmam yap desem para verir yaptıracak birini bulurakşama kadar sanayi de bin tane adamla uğraşan bir erkeğe evde ütü yaptırmak bilemiyorum ben daha rahat bi işte çalıştığım için eşitliği sizin gibi değil böyle sağlıyoruz.
İşim bu. Her zaman yardıma hazırım. Bana da başkalarına da yetecek kadar var elimde.Aman teşekkür ederim almayayımseninki sana anca yetiyor
Ne alaka yaBenim bey takım elbiseyle işe giden beyaz yakalı bir yönetici. Kendi ütüsünü kendi yapar, kimseye yaptırmaz. Para verip de yaptırmaz çünkü beğenmez. Giyimine dikkat etmek zorunda ve önem verir. Kendininkileri yaparken benimkileri de aradan çıkarır her hafta.
İyi ki oto sanayici bey almamışım. Ütü bana kalırdı o zaman
Anlatımızdan oyle bir hissiyata kapıldım, diğer türlüsü boşuna konuşuyormus gibi olursunuz. Sizin maaşınızı bilmiyorum ama kendimden ornek verirsem aylık kazancım 160k civarinda ve maaşımı oğlumla kendime harcıyorum, fatura bile ödemem. Büyük kalemleri eşim halleder. Benim bu standardı calismadan korumam için eşimin aylık en azindan 500 bin ve üstü kazanması gerekiyor. Esiniz bu veya üstünü kazanıyorsa bilemem ama her erkek/kadın ticaret yapamaz. Herkeste bu şekilde paralar kazanamaz. Eşim doktor ama kendi işletmesi olduğu için ticarete gayet vakifim, çok basit biseymis gibi yazmayın yani.Uçup kaçıyo fikrine nerden kapıldın. Benim kazandığım maaşa ihtiyaç duymayacak kadar çalışması kendi için de bizim için de yeterli oluyor. Bunu saçmalık görmeniz enteresan. Diğer türlü memur maaşı alan bir adam hem evinin hem karısının hem çocuğunun ihtiyaçlarını nasıl karşılar? Tek maaşa talim olmayan ticaretle uğraşan bir çok erkek var hepsi uçup kaçmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?