İşimi bırakmalı mıyım??

gamzeliemell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
65
20
88
Adana
Kızlar ben evliyim iki çocuğum var bankada çalışıyordum şuan ücretsiz izindeyim il dışında çalışıyorum tayinimm çıkmadı yasadığımız yere haziran gibi çıkabilir ücretsiz iznim doldu işe başlıcam çalışacağım ilçe çok küçük bir yer bakıcı bulamadım benim ailem ist da yaşıyor eşimin annesiyle aynı şehirdeyiz yalnız yaşıyor ama çocuk bakmak istemiyor 4 ay idare edebilse tayinimm çıkabilir ama yardımcı olmak istemiyor yani işimi bıraksam mı çocuklar için güvenli bir bakıcı bulamadım bulduğum kişi de pek içime sinmedi kafamda deli sorular kendi annem ist da bakarım diyor ama ben dayanamıyorum çocuklarıma

Kreş yok orada biraz mahrumiyet bölgesi yayla yeri oradakiler de genelde kendi torunlarına bakıyorlar yerleşim sık değil

Annem şeker hastası yeni geçti ünsiline sık sık fenalasıyor hastane biraz uzak açıkçası güvenemedim ya bir şey olursa diye birde kardeşim nişanlancak nisanda hazırlık var ya gönder bakmaya çalışırım diyor da ben çocuklarımdan ayrılamam

Yasadığımız yerle çalıştığım yer arası 4 saat ve tek araba yok herkes otur oturduğun yerde olsun bitsin diyor ama kolay mı tekrar kazanmak bu işi şimdi kpss ye de çalışıyorum bir yandan ama denemek istiyorum yani haziran da çıkarsa tayinimm burda bakıcı kolay beni idare etmiyor ya şimdi kv bakmak zorunda değil diyecekler var ama inanın her yolu denedik çaresiz kaldık gelse çok iyi olacak

Keske gelse nezaretine razıyız orda çevre yok ben bunalırım diyor açıkçası bütün aileye sey demiş elin kızı için dağın başında duramam sinir oldum ama bir sey demedim belki insafa gelir diye

4 ay için işini birakma..annen 4 ayliğina yanina gelsin..

Açıkçası annemde kv ye bozuluyor ben 16 saatlık yoldan çocukları babanı bırakıp gelmem zor diyor çocuklarını alıp İstanbul da bakayım diyoo

O da şaşırdı napacağını yani bu bakıcıyı deneyelim diyor da çocuklar yalnız olacak ben ev tutup orada çocuklarla yaşıyacağım düzen oturtmak kolay olmayacak ya haberlerde kötü şeyler görüyoruz korkuyorum böyle yerlerde daha çok oluyor sapıklar ne bileyim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…