- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi gamzeliemell
-
Sen çok arada kalmışsın ya yok mu kayınvalideniz in güvendiği biri felan o bulamaz mi yanı?? Madem kendi bakmıyorO da şaşırdı napacağını yani bu bakıcıyı deneyelim diyor da çocuklar yalnız olacak ben ev tutup orada çocuklarla yaşıyacağım düzen oturtmak kolay olmayacak ya haberlerde kötü şeyler görüyoruz korkuyorum böyle yerlerde daha çok oluyor sapıklar ne bileyim ya
Allah yardımcın olsun !! Halledersiniz insallahYasadığımız yerde değil ya çalıştığım yer kimse gelmiyor kv de işini bıraksın diye haber gönderip duruyor bir şekilde başarmalıyım
Aynı benim kv. Biz 3 yıllık evliyiz yaklaşık 2 yıldır bebek için Dr kapısı asindiriyoruz, kadın bi alt sokakta oturuyor haberi bile yok. Özellikle çocuk istemiyoruz sanıyor. Bu dünyaya çocuk getirilmez en iyisini yapıyorsunuz aman sakın yapmayın diyen bi kv ye ne denir ki? İnşallah bebegimiz olursa yüzümüze bakmaz adım gibi eminimYok canım hasta değil sadece küçük yer ya canı sıkılıyormuş ya o kadar üzülüyorum ki beni böyle çaresiz bırakmasına
İnsallah olur cnm... !! Olursa sever belkiAynı benim kv. Biz 3 yıllık evliyiz yaklaşık 2 yıldır bebek için Dr kapısı asindiriyoruz, kadın bi alt sokakta oturuyor haberi bile yok. Özellikle çocuk istemiyoruz sanıyor. Bu dünyaya çocuk getirilmez en iyisini yapıyorsunuz aman sakın yapmayın diyen bi kv ye ne denir ki? İnşallah bebegimiz olursa yüzümüze bakmaz adım gibi eminim
Diğer torunlarına da bayılmıyor canım pek gecinemiyorlar. Biraz bencildir bizimkiİnsallah olur cnm... !! Olursa sever belki
Aynı benim kv. Biz 3 yıllık evliyiz yaklaşık 2 yıldır bebek için Dr kapısı asindiriyoruz, kadın bi alt sokakta oturuyor haberi bile yok. Özellikle çocuk istemiyoruz sanıyor. Bu dünyaya çocuk getirilmez en iyisini yapıyorsunuz aman sakın yapmayın diyen bi kv ye ne denir ki? İnşallah bebegimiz olursa yüzümüze bakmaz adım gibi eminim
Aynı benim kv. Biz 3 yıllık evliyiz yaklaşık 2 yıldır bebek için Dr kapısı asindiriyoruz, kadın bi alt sokakta oturuyor haberi bile yok. Özellikle çocuk istemiyoruz sanıyor. Bu dünyaya çocuk getirilmez en iyisini yapıyorsunuz aman sakın yapmayın diyen bi kv ye ne denir ki? İnşallah bebegimiz olursa yüzümüze bakmaz adım gibi eminim
Yazık bence annenize de. 2 küçük çocuk büyük sorumluluk hasta kadına. Çocuklar çok mu küçük? Kreşe verseniz? Gerçi ben de olsam ne kreşe vermek isterim ne de küçük kapalı bir ortamda büyümüş bir bakiciya! Bu zamanda kimseye güvenilmez. Her yer sapik dolu. İznimi uzatmaya çalışırdım sanirimAnnem şeker hastası yeni geçti ünsiline sık sık fenalasıyor hastane biraz uzak açıkçası güvenemedim ya bir şey olursa diye birde kardeşim nişanlancak nisanda hazırlık var ya gönder bakmaya çalışırım diyor da ben çocuklarımdan ayrılamam
Sizinki de kötüymüş hic çekilmez. Bizimki kendinden başka herseye ilgisizKeşke benimki de öyle olsa yaa şimdi bebek olacak biZden çıkmaz diye korkuyorum valla allah muhafaza
Haha ne diyeyim sevilmek güzel sey aslında keske düşkün olsa kaynanamdaKeşke benimki de öyle olsa yaa şimdi bebek olacak biZden çıkmaz diye korkuyorum valla allah muhafaza
Her şeyin kararı iyi :)Haha ne diyeyim sevilmek güzel sey aslında keske düşkün olsa kaynanamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?