İşimi bırakmalı mıyım??

Alinti yapamadım ama bir arkadas da demis yatili yabancı kadin diye. Istanbul ankara gibi yerlerde şirketlerden bunlari bulabilirsiniz. 4 ay olduğunu soylemeyin ama. Benim dogu karadenizin koyundeki babanneme götürduler ankaradan. Siz de sirketle irtibata gecin bir hafta annenle kalsin bir de kamera taktirin olur

Şuan bende konuşmuyorum Eşimde bir süre görüşmeyelim dedi de sanki konu büyüdü aile içinde görümce falan karışıyor tatsızlık çıksın istemiyorum kv herkese anlatıyor konu başka yerlere gidiyor beni oğlumla kötü ediyor gitmesin işe diyor

Her yolu denemek lazım eşim biraz da kredimizden kaynaklı işten izin almayı düşünmedi ya bu yatılı bakıcıyı bir araştırayım

canım allah yardımcın olsun zor durumdasın insalarda merhamet kalmamış 4 ay yanında olsam ben bakarım insanın kaynanası bakmıyor çalışmayı seviyorsan bir yol bul ama çalışmayıp evde rahat etmek istersende çalışma

En ufak laf da kv bayılma numarası yapıyor o an sinirden gülesim geliyor cidden bak
Aman boşver hiç gönlü yok onun baksa da söylene söylene bakar hayrı dokunmaz. Çok laf ediyorlarsa işten çık çocuklarınla ilgilen, keyfine bak. Para derdine de eşin düşsün kendileri istedi senin suçun günahın yok sonucta

Bence işinizi bırakmayın pişman olursunuz 4 ay bir şekil idare edin.Çalıştığınız yerde birini bulamaz mısınız bakacak?

Eve kamera+ yabancı yatılı bakıcı.
Evinizin her işini de görür.
Beğenmezseniz şirket değiştirir başka yollar mağdur da olmazsınız.
Ücretleri Yüksek gelebilir yalnız, 400-700$ arası değişiyor diye hatırlıyorum. Bence 4 ay idare edilebilir başka şansınız da yok zaten...

Kayınvalide yada ailen biri yokmu yardım edicek canım

Ben tekte 1600 üç ayda birde çift alıcam ev kredisi ödüyor Eşimde iki ev olacak bakıcı okul falan gözümde büyüyor düşündükçe anneme şöyle hak veriyorum hastalığı var bir kardeşim nişanlanıyor nisanda biri de evlenecek zamanlama kötü oldu hastaneye gidiyor sürekli gel desek illa gelir de bencil ben olurum bu sefer

Sanki bakıcıyı biraz para için istemiyorsunuz gibi geldi. Yoksa kameralarla falan halledilir. Çocuk yaparken biraz iş durumunuda göze almak gerekiyor.

Kesinlikle işi bırakmayın derim kolay bulunmuyor bu devirde. Bakıcı tutun anneniz nasıl bakmak istemiyorsa kv de bakmak istemeyebilir bu yaştan sonra

Eşim izin alırsa krediyi ödeyemeyiz birde açıkta
ayrica 4 ay kayinvalideye de acardim agzimi kapardim gozumu. 4 ay arkadas arkadasi idare eder. kadinla da konuşmazdim bir daha hic
inan ilk defa bu kadar uzun süre konuşmadık ama hiç kötü hissetmiyor bize karşı ne bilim bak anne bu durumdayız gelirsen içimiz rahat olacak sonra seni tatile göndericem arkadasınla dedim yok bakamam orada insan duramaz insanlar kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…