- 6 Ocak 2013
- 1.293
- 1.570
- 133
- Konu Sahibi gamzeliemell
-
İnan çıksam arkamda olur ama bende hep çabala sam yoluna girer miydi diye düşünce olur ya ben çocuklarım için çalışmak istiyorum gidip içimdekileri saydırıp gelsem mi kv ciğimestress etme cik işden gim derdinide eşin düşünsün
Aman boşver hiç gönlü yok onun baksa da söylene söylene bakar hayrı dokunmaz. Çok laf ediyorlarsa işten çık çocuklarınla ilgilen, keyfine bak. Para derdine de eşin düşsün kendileri istedi senin suçun günahın yok sonuctaEn ufak laf da kv bayılma numarası yapıyor o an sinirden gülesim geliyor cidden bak
Bu doğruÇocuktan dolayı olan doğum iznini eşin kullanabilir o zaman. Bu durumda da görev yerine fikir sorulmaz. Zaten hepi topu 4-5 ay, bence değerlendirin derim.
Herkes bencil sizin ailede. Annenin vicdanı nasıl el verecek çocukları senden ayırmaya. Kv ayrı annen ayrı bencil. Pes doğrusu.Açıkçası annemde kv ye bozuluyor ben 16 saatlık yoldan çocukları babanı bırakıp gelmem zor diyor çocuklarını alıp İstanbul da bakayım diyoo
Kayınvalide yada ailen biri yokmu yardım edicek canımKızlar ben evliyim iki çocuğum var bankada çalışıyordum şuan ücretsiz izindeyim il dışında çalışıyorum tayinimm çıkmadı yasadığımız yere haziran gibi çıkabilir ücretsiz iznim doldu işe başlıcam çalışacağım ilçe çok küçük bir yer bakıcı bulamadım benim ailem ist da yaşıyor eşimin annesiyle aynı şehirdeyiz yalnız yaşıyor ama çocuk bakmak istemiyor 4 ay idare edebilse tayinimm çıkabilir ama yardımcı olmak istemiyor yani işimi bıraksam mı çocuklar için güvenli bir bakıcı bulamadım bulduğum kişi de pek içime sinmedi kafamda deli sorular kendi annem ist da bakarım diyor ama ben dayanamıyorum çocuklarıma
Konu sahibi zaten onların bakmamasından yakınıyorKayınvalide yada ailen biri yokmu yardım edicek canım
inan ilk defa bu kadar uzun süre konuşmadık ama hiç kötü hissetmiyor bize karşı ne bilim bak anne bu durumdayız gelirsen içimiz rahat olacak sonra seni tatile göndericem arkadasınla dedim yok bakamam orada insan duramaz insanlar kötüayrica 4 ay kayinvalideye de acardim agzimi kapardim gozumu. 4 ay arkadas arkadasi idare eder. kadinla da konuşmazdim bir daha hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?