İsimlere karışan eş

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.694
63
İlk kızımda ben hevesli hevesli isim arastirirken birgün eve geldi tutturdu ben buldum bütün listeleri at bitmiştir olay dedi bende çok heves etti galiba neyse o koysun dedim onun dediği oldu..üstelik en yakın arkadaşımın kızının ismiydi ona rağmen okey dedim...şimdi hamileyim yine kızım olucak tam karar veriyorum işte budur diyorum eşime soyluyorum isim buldum bu olsun diyorum hayır olmaz ben bulurum diyor...en son bugün bir isme karar verdim kesin kararlıydım şimdi sert tepki verdi çok sinirlerimi bozdu...sanane ya ilk kızıma sen koydunismi ikinciyi bari bana bırak ya..hirsimi alamıyorum şuan çok sinirlerim bozuk ....bukadar karisilmazki ya alt tarafı bı isim bu seferde senin dediğin olsun demiyor ..bu nedir ya ..ben napmaliyim şimdi? Ortak isim bulalım dedik ama onun beğendiklerini ben beğenmiyorum benimkilerini o beğenmiyor ...haksizmiyim ya bunu bari bana bıraksın :sinirli:

İlk kızımda ben hevesli hevesli isim arastirirken birgün eve geldi tutturdu ben buldum bütün listeleri at bitmiştir olay dedi bende çok heves etti galiba neyse o koysun dedim onun dediği oldu..üstelik en yakın arkadaşımın kızının ismiydi ona rağmen okey dedim...şimdi hamileyim yine kızım olucak tam karar veriyorum işte budur diyorum eşime soyluyorum isim buldum bu olsun diyorum hayır olmaz ben bulurum diyor...en son bugün bir isme karar verdim kesin kararlıydım şimdi sert tepki verdi çok sinirlerimi bozdu...sanane ya ilk kızıma sen koydunismi ikinciyi bari bana bırak ya..hirsimi alamıyorum şuan çok sinirlerim bozuk ....bukadar karisilmazki ya alt tarafı bı isim bu seferde senin dediğin olsun demiyor ..bu nedir ya ..ben napmaliyim şimdi? Ortak isim bulalım dedik ama onun beğendiklerini ben beğenmiyorum benimkilerini o beğenmiyor ...haksizmiyim ya bunu bari bana bıraksın :sinirli:
Bence siz bir isme kesin karar verip sürekli vurgulayın . Eşinizin dediği isimleri de eleştirin ay o nasıl isim diye🙄 ben böyle yapıp ikinci çocuğumun adıni koydum 😛 tabiki haklısınız aylarca biz çekiyoruz çilesini günde onlarca kez siz sesleneceksiniz bebeğinize. Herkesten çok bizim hakkımız bence de

Kura çekin bence ne sizinki ne onunki diyeceğim ama sizdeki eş ya kuraya hile karıştırır ya da sizin istediğiniz çıkınca demokrasi sona erer 😊😒

İki isim koyun en iyisi... ilk oğlumu ben koymuştum ..Öbürünede eşim ben koyacam diye tutturdu aradı taradı bulamadı bulsada benden olumlu dönüt alamadı gene benim dediğim oldu..😁

Şu üsluba sahip bir adamın sizin fikirlerinize saygısı yoktur ki. Alt tarafı bir isim demişsiniz de... Sorun isim mevzusu değil, kendini lafının üstüne laf söylenmeyecek bir padişah sanması. Kendi kendine karar vermek istiyorsa, 9 ay karnında o taşısaymış madem. Şimdi size ne desek ki, onu da bilmiyorum. Şahsen böyle dediğim dedik, çaldığım düdük modundaki adamı boşardım ama kimine göre bu boşanılacak bir sebep değil tabi. Ne desek boş o yüzden, umarım bir çözüm bulursunuz. Yavrunuzu da sağlıkla alın kucağınıza.

Karnının fotoğrafını çek. "İstediğin isim" kalp. Yapıştır sosyal medyaya. Akrabaların bol olduğu yerlerde falan paylaş her gün.
Kızının fotoğrafına kardeş geliyor güzel kızıma yaz, paylaş. Etiket koy tabi ufaklığın adını.
Pasif agresif direniş işe yaramıyo demek ki..

Çok özür dilerim ama kapa çeneni ilk çocuğa sen koydun şimdikine ben koyacağım. 9 ay binbir zorlukla taşıyıp binbir zorlukla doğuracağım bebeğe isim koymak için senden izin alacak değilim. Dua et ilk ismi koymana izin verdim. Şimdi kes sesini ve doğuma kadar konuşma diyemiyor musunuz? Ya bu tip adamlara şok oluyorum. Bu sürecin nasıl zor olduğunu biliyorlar ama utanmadan kadına söz hakkı vermiyorlar. Kim oluyor bunlar ne sanıyorlar kendilerini

Haklısın, isime beraber karar verilmelidir.
Oğlumun ismini eşimle beraber koyduk, iki isim.
Ama kendisi de dahil benim koyduğum isim söyleniyor.
Şimdiki kız olursa aklında bir isim var, bende beğendim tamam dedim.
Eslerden biri begenmese olmaz ki.

Soyadını eşiniz veriyor adını siz verin bir zahmet.

Soyadını sen veriyorsun zaten ismide ben vericem de.
Böyle erkeklerin ağzına vurasım geliyor gerçekten.
Kadın taşıyor, kusuyor ediyor 9 ay.
Yav bırakında ismi o koysun yani ne olmuş ne var :sinirli:

Net ve baskın olun . Normal zamanda ortak karar verin derdim ama ilkini o koymuş ısrarla 2.sizde olmalı 😊

Back
X