• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşin içinden çıkamadık fikrinize ihtiyacımız var kızlar

venus12

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
788
801
303
Ankara
Kızlar arkadaşımın bi derdi var bana danıştı ben de işin içinden çıkamadım bi de size saralım istedik şimdi arkadaşım birinden hoşlanıyordu dayanamadı en son gidip söyledi bunlar yakın sayılabilecek şekilde de arkadaşlardı aynı zamanda sonra söyledikten sonra çocuk işte çok şaşırdım ben sana hiç o gözle bakmamıştım ama senin arkadaşlığına çok değer veriyorum aynı şekilde devam etsin istiyorum dedi bizim kızda aynı şekilde olmaz tabiki ama bakalım artık dedi sonra bunlar yine arkadaşolarak devam ettiler ama eskisi gibi değil tabiki sadece nbr napıyosun falan filan ama çocuk bazen çok umut verici Msj lar atıyordu işte toplu bi yere gidileceği zaman sen geleceksen gelirim yoksa gelmem falan ama sonra yine bi şey yok böyle böyle 6 ay geçti sonra geçen gün kahve içmeye çağırmış bizim kızda gitti işte çocuk sen bana söylediğin zaman ben bilet hissetmiyordum sana karşı aslında hala da hissetmiyorum ama sen yanımda olduğunda çok iyi hissediyorum kendimi çok eğleniyorum sen yokken hayatım koca bi boşluk eğer bana bi FIRSAT veririrsen seni ilerde sevebileceğime inanıyorum demiş bizim kızda nerden biliyorsun sevebileceğini ya senle görüşüp ben daha çok sevdiğimde sen olmadı seçemedim diyip gidersen benim için çok büyük hayal kırıklığı olur demiş o da öyle bi şey olmayacak seni seveceğime eminim bana şans ver demiş öyle işte arkadaşım şu anda ne yapacağını bilmiyor ben de öyle çok yardımcı olamadım sizce ne yapmalı

Arkadaşını tebrikederim çok güzel cevabını vermiş :9:
Belki ileride sana bişey hissederim severim vs ne demek ya :9: İnsan öyle düşünse bile böyle söylememeli bence... Yani eğer başlarlarsa ve çocuk birşey hissedemedim sana karşı kusurabakma dese 1ay sonra, arkadaşına yıkım olur diye düşünüyorum.. Eğer oda çok umursamıyorsa belki denenebilir :31:

Pek akil vermesi sevmem :). Konuyu okuyunca siteye giris yaptim cevap yazabilmek icin. Nedense ben bu cocuga gicik oldum ve samimide bulmadim. Arkadasinin ondan hoslanmasi, sevmesi hosuna gitmis simdide sanki bende karsisina baska biri cikinca kadar arkadasinla oyalanacakmis gibi bir izlenim birakti gerci ben böyle konularda hic iyi düsünemiyorum :(

Cevaplarınız için teşekkürler öncelikle işte ya aslında bu çocuk çoçuk ağır abi bi tip sevdiğini öyle kolay kolay söylemez biz de direkt hoşlanıyorum diyemediniz için mi öyle dedi dedik ama saba karşı hep açık olmak istedîm demiş bî de zamanında bunun en yakın arkadaşı arkadaşımdan hoşlanıyordu ama kabul etmedi bizim kız acaba o yüzden mi çekiniyor anlamadık

Kızlar arkadaşımın bi derdi var bana danıştı ben de işin içinden çıkamadım bi de size saralım istedik şimdi arkadaşım birinden hoşlanıyordu dayanamadı en son gidip söyledi bunlar yakın sayılabilecek şekilde de arkadaşlardı aynı zamanda sonra söyledikten sonra çocuk işte çok şaşırdım ben sana hiç o gözle bakmamıştım ama senin arkadaşlığına çok değer veriyorum aynı şekilde devam etsin istiyorum dedi bizim kızda aynı şekilde olmaz tabiki ama bakalım artık dedi sonra bunlar yine arkadaşolarak devam ettiler ama eskisi gibi değil tabiki sadece nbr napıyosun falan filan ama çocuk bazen çok umut verici Msj lar atıyordu işte toplu bi yere gidileceği zaman sen geleceksen gelirim yoksa gelmem falan ama sonra yine bi şey yok böyle böyle 6 ay geçti sonra geçen gün kahve içmeye çağırmış bizim kızda gitti işte çocuk sen bana söylediğin zaman ben bilet hissetmiyordum sana karşı aslında hala da hissetmiyorum ama sen yanımda olduğunda çok iyi hissediyorum kendimi çok eğleniyorum sen yokken hayatım koca bi boşluk eğer bana bi FIRSAT veririrsen seni ilerde sevebileceğime inanıyorum demiş bizim kızda nerden biliyorsun sevebileceğini ya senle görüşüp ben daha çok sevdiğimde sen olmadı seçemedim diyip gidersen benim için çok büyük hayal kırıklığı olur demiş o da öyle bi şey olmayacak seni seveceğime eminim bana şans ver demiş öyle işte arkadaşım şu anda ne yapacağını bilmiyor ben de öyle çok yardımcı olamadım sizce ne yapmalı

Arkadaşın akıllı bir kızmış öncelikle tebrik ederim iyi demiş.Şimdi şöyle bişey var, bir insanı sevmediysen sevemezsin,bi kere arkadaş olarak görüyor,ve hala duygularım arkadaşça diyor,ama kendi hayatında yalnız ve zaman geçirebilmek için arkadaşını seçmiş,başındanda benden çok ilgi bekleme sen seveceksin ben sevileceğim. sevilmeye ihtiyacım var ,sevgini kullanıcam demein kibarcasını yapmış.Neyseki dürüst olmuş,arkadaşın duygusuz bir şekilde ilişkiye başlamayacağını söylesin,duygular varsa ilişkiler vardır,sevmek değil sevilmek istiyorum desin..
Çağla..

çok saçma sapan bi ilişki yaa..bence arkadaşın biraz çocuğu peşinden koştursun, kesinlikle bir başlangıç yapmasın, bak o zaman çocuk nasıl koşuyor köpeklerrrrr gibi :1:

bazı ilişkilerde ilk başta bazen yoğun bir sevgi iki tarafta da olmayabilir. başta hoşlanırsınız, beğenirsiniz, ileride bağlanarak aşık olursunuz. bazılarındaysa deli bir sevgi hissedersiniz ya onu korursunuz, ya bazı şeyler katarsınız ya da tüketirsiniz. iki yolla da bir şeyler kurulabilir iki insan arasında ama hiç böyle hoşlanma yokken, ben belki severim ileride diye öyle denemelere pek kanmamak lazım. ileride sevilmez öyle. zaten bir şeyler hissediyorsa "iyi kız" olması dışında belki evet artabilir ama şu anki durum pek öyle görünmüyor.

arkadaşın uzak dursun, hiç girişmesin böyle şeylere. o çocuk yalnız kalmış ya da gerçekten kaybetmek istemediğinden iyi bir arkadaşını kıza boşa umut veriyor.

Ismarlama aşk olmaz

Can sıkar, mide bulandırır

Gereksiz işler bunlar

Ne olacak adam sevsin diye çabalayacak mı arkadaşın, değmez

Taşıma suyla değirmen dönmez, ağrımayan başını ağrıtmasın bence

Sırf cevap vermek için şu kısıtlı vaktimde giriş yaptım... Arkadaşın ondan hoşlanmış bunu da gidip cesurca söylemiş o da şimdi değil ama ilerde seni sevebileceğime eminim demiş öyle mi?????:1: İSTEMEM YAN CEBİME KOY un kibarcası bu herhalde ? :42:

Sevebilecek insan 6 ayda severdi emin ol.Hele ki sen etrafımdayken mutlu hissediyorum aksi halde kocaman bir boşluk var derken zaten ne ima ettiği ortada:
Şimdilik bu boşluğu doldur ama seni sevmediğimi bil ki ileride birine aşık olursam ayrılma bahanem hazır...

Kıza kısacası senin sevgini kullanmak istiyorum demiş. İlgisi hoşuna gitmiş hepsi bu. Belki severim sevgili olalım ne demektir ya zeka yaşı geriden geliyor sanırım

Hepinize ilgini için teşekkürler yardımcı oluyorsunuz gerçekten iyiki burası var biz de öyle düşündük aslında bu ne böyle yalnız kalmamak için mi öyle diyo dedim ben de ama o yani şu andasadece sana değil kimseye aşık olacağımı düşünmüyorum ama sana aşık olmayı çok istiyorum bunun olacağına da inanıyorum yeter ki şans ver dedi böyle olunca da atkadaşım zaten çok seviyor aklı karışıyor ben de acaba şans verse gerçekten mutlu olurlar mı diye düşünmeye başladım da işte çok riskli arkadaşımın üzülmesini istemiyorum

Çocuk kendini yalnız ve boşlukta hissetmiş.Muhtemelen etrafında olan sevgililer ve bahar aylarının gelmesi sonucu yalnız kalmak istemeyip elinde hazır onu seven bir kız varken değerlendirmek istemiş.Bence arkadaşın kabul etse bile bu ilişkinin ömrü en fazla yaz sonuna kadar.Yaz biter adam gider.

Back
X