Kızlar arkadaşımın bi derdi var bana danıştı ben de işin içinden çıkamadım bi de size saralım istedik şimdi arkadaşım birinden hoşlanıyordu dayanamadı en son gidip söyledi bunlar yakın sayılabilecek şekilde de arkadaşlardı aynı zamanda sonra söyledikten sonra çocuk işte çok şaşırdım ben sana hiç o gözle bakmamıştım ama senin arkadaşlığına çok değer veriyorum aynı şekilde devam etsin istiyorum dedi bizim kızda aynı şekilde olmaz tabiki ama bakalım artık dedi sonra bunlar yine arkadaşolarak devam ettiler ama eskisi gibi değil tabiki sadece nbr napıyosun falan filan ama çocuk bazen çok umut verici Msj lar atıyordu işte toplu bi yere gidileceği zaman sen geleceksen gelirim yoksa gelmem falan ama sonra yine bi şey yok böyle böyle 6 ay geçti sonra geçen gün kahve içmeye çağırmış bizim kızda gitti işte çocuk sen bana söylediğin zaman ben bilet hissetmiyordum sana karşı aslında hala da hissetmiyorum ama sen yanımda olduğunda çok iyi hissediyorum kendimi çok eğleniyorum sen yokken hayatım koca bi boşluk eğer bana bi FIRSAT veririrsen seni ilerde sevebileceğime inanıyorum demiş bizim kızda nerden biliyorsun sevebileceğini ya senle görüşüp ben daha çok sevdiğimde sen olmadı seçemedim diyip gidersen benim için çok büyük hayal kırıklığı olur demiş o da öyle bi şey olmayacak seni seveceğime eminim bana şans ver demiş öyle işte arkadaşım şu anda ne yapacağını bilmiyor ben de öyle çok yardımcı olamadım sizce ne yapmalı