Isin içinden çıkamadık

yani konu sahibi çalışmıyorsa ileride ev aldıklarında karısına aynını söyleyecek.

Herkesin cocugu var,ölümün ardindan mallar cocuklara kaliyor normal olarak. Kv ve kp onu demek istemis hepsi sizin diye. Ama konu sahibinin esi simdi verilecek sanip hadi verin herkes yoluna baksin demis. Kimse kusura bakmasin da oyle paragoz evlada ben de derim hepsini satip yiyecem,en son kalan evimi de bana kim bakarsa ona verecegim diye. Oyle yapacagimdan degil, ama biraz utanma olsun evladimda da ben daha yasiyorken ana bana mal dememeyi ogrensin diye yaparim.

Size ne eşinize ne oluyor Allahim herseyin hayirlisini ver evladin da amin

Öyle diyorsunda ama tüm mallerini alip harcadiktan sonra anneyi babayi da ortada birakanlari da görüyoruz. Anneler babalar evlatlari icin de yasar,ama bi zahmet miras pesine öldükten sonra düssünler. Ölmeyen adamin ne mirasi olur? Cocuklar belli bir yasa geldikten sonra kendi ayaklarinin üzerinde de durmalari lazim. Yani gözleri hep annenin malina dikmemeli.

Ne güzel dünya sen calışmadın babm çalıştı brnimde söz hakkım var! Vay be. .. Annesinin çalışıp çalışmaması kocasını ilgilendirir çalışmamışta napmışnsizin eşinizi ve diğer çocuklarını başkası mı büyütmüş mal onun mülk onun kimse kimsenin malına göz dikmesin. Kusura bakmayın sizi incitmek istemiyorum sizlik bir durum yok ama siz de objektif olun lütfen bir evlat herkes hayattayken hakkımızı verin önümüze bakalım , sen çalışmadın babam çalıştı vs denmesi hiçhoş değil . Belli ki kayınvalideniz ters bir insan size de eziyeti var galiba gelinlere yani ben de öyle biri olsaydım yaşlılığımı garantiye almak isterdim..

Baba çalıştı da o çocuklara kim baktı büyüttü , baba tek başına mi emek vermiş o kadının emeği birikimi olmasa kendine harcasa o evlerde alınamazdı. Anne baba yaşarken neyin mal kavgası bu. Üstüne geçirmek diye de bişey yoktur, eşi kendisine satmış.

Esin avukat tutarak kadinin kendi malini elinden almayi mi planliyor?
Hayatimda böyle arsizca bir düşünce gormedim.
Ona ne oluyor ki?

Işte aslında bütün olay burda başladı yoksa ne eşim ne kardeşi gidipte illa ev istiyorum demedi.Bunlarin korkusu sırf kv inadı yüzünden satması falan.Kp de dediğim gibi o birkaç sene önce dedi zaten herkese vereyim kirada sürunmeyin diye.

Bakin durduk yere değil onlar önce çocuklarını çağırdı kp dediğim gibi kirada oturmayın zaten sizin o evler diye,sonra işte kv hayır gelinlere vereceğime satarım deyince oldu bunlar.

Bakin dediğim gibi bana değil ev dünyaları serse önüme umrumda değil ki biliyor da.Esimin çabası şu satilmasin yani illa verin demiyor anlattimda satılmasını istemiyorlar kp demiş çocuklarına annenize gücüm yetmiyor diye o yüzden bunlarda inatlasiyorlar

Eşinizin anasıyla kavga edip mal derdine düşmesi gerçekten çok ayıp
Kırgınlığını belirtir anlarımda annesinin babasının malı mülkü için mahkemeye gitmek ne demek inşallah eşiniz şu yaptıkları ve düşündükleri için kendinden utanır en kısa zamanda
Allah kimseyi kimsenin cebine düşürmesin

Eşiniz haksız kesinlikle babası yıllar boyu çalışıp ev almış ister bir tane ister on tane olur kirasını verip vermemek ona kalmış gidip evi benim üstüne yapın demesi çok saçma babam da bize ev aldı ama kendi üstüne herşey ben babama utanırım öyle bişey demeye Allah gecinden versin onlara bişey olsa ztn kardeşimle bana kalacak ayrıca eşiniz korkmasın annesi başka çocuğunun üstüne bile yapsa evi diğer kardeşin itiraz etme hakkı var mallar eşit olarak bölünüyor

konu sahibi
konuyu eksik açınca bir sürü tepki oluyor işte
ilk mesajını güncelle, bunları yaz
yoksa sadece eleştiri alacaksın

sizlere ev alıyoruz diye bütün takılarınızı almışlar
zamanında eşiniz başka fedakarlıklar da etmiş
bunları ilk mesaja yazın

daha insanlar yaşarken mal kavgası ne kötü birşey..tabu onun mal onun ister verir ister satar bence çok üzerlerine gitmesin eşin olay daha büyür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…