Selamlar
Hemen anlatayım gerçektende işin içinden çıkamadık.
Şimdi esimin ailesi zamanında işte çocuklarımız için diye birer ev almışlar tamam ama kayınvalide iki sene önce çocuklarına söylemeden evin birini üstüne yapmış. Olabilir dedik daha doğrusu benlik bisey yok yani inanmazsınız belki ama hiç gözümde yok yani malum senelerden dolayı.Neyse şimdi kp hiç sesi çıkmaz kv nederse ona göre şekillenir.Simdi olaya geliyorum,eşim anlatıyor bunu bana onların evinde geçmiş bu konu ben yoktum.Esim demişki işte herkesin hakkına hangi ev düşüyorsa verin bizde ona göre önümüze bakalım.Cunku evlerin kirasını kv aliyor.Aslinda paraya da hiç ihtiyacı yok ve kv denin cevabı ben gelinlere ev falan vermem.Esimde sinirlenmiş işte atışmışlar üç tekrar işte hepsini saticam bana kim bakarsa benim olan evi ona vericem demiş.Esimde çok sinirlenmiş ona demiş işte Sen daha birgün bile çalışmadın babamın emekleri sen ne kadar söz sahibiysen bende o kadar söz sahibiyim demiş.Bayagi olaylar olmuş.Heralde satacakmış bilmiyorum şimdi eşimde kafaya koymuş onun inadı yüzünden böyle saçma biseye izin veremem diyor .Benim sorum kayınvalide m çocuklarına falan sormadan gerçekten satabilirmi yada cocuklari ona mani olabilirmi ?
Şimdi sanane diyeceksiniz belki ama eşim avukat falan tutucam diyor bayağı bir masraf yani bilmiyorum bisey yapabilirmi yoksa bende diyorum bos yere uğraşma çünkü bayağı pahalıya patliycak bize