İşin içinden çıkamadım aldatiliyorum galiba

Bilgisayarda arkadaşlık sitelerine üyelik vs bir şeyler gördüm demişsiniz sanırım..
İlla elle tutulur bir delil bir açık istiyorsan,
Ben olsam ben de bir sahte hesap açıp muhabbet edip ağzını arar sonra bunları suratına vurup açarım bi tazminat.. boşar giderim..

Canim bosver birseyler ceviroyor anlasilan.ama bence bu ilgisizlikten.erkekler ilgi ister sende gece iki isve yapiver.bi dekolte giy evde ona ozel bi sofra kur.ne zamandir uzak kaldik kocacim de.de ayol akilli kadin nezaman aptala yatacagini bilen kadindir demis marilyn monroe.ustune gitme ama bosta birakma .ona ihtiyacin var senin yoksa cocugunun var.

Canim hemen evliligi bitirmeye niyetli gibisin.iyi dusun iyi olsun.2 ay annende kalmissin.1 hafta 2 hafta neysede koca 2 ay.biz bayanlar cinsellige fazla duskun olmayabiliriz ama erkekler icin hava su gibi maalesef.ayrica dis görünüm de onemli maalesef.birde cocuk falan olunca iyice saliyoruzda saliyoruz.ilk once kendine bakimini yap. Cocugun uyku saatlerini duzene sok ve esine zaman ayir.cok zor degil bunlar.belki gozu disari kaymis olabilir ama sen bunu duzeltebilirsin.kilolu olabilirsin ama bakimli cok guzel kilolu bayanlarda var yeterki kendine bak ,bakim yap salma. kendini.

Bencede esiniz degisiklik ariyor olabilir.
Istedigi o degisikligi siz ona sunun.
Evliliginizi disaridaki kotuluklerden koruyun.
Suslenin puslenin, guleryuzle esinizi karsilayin, mutlu edin, sonunda sizde mutlu olursunuz.

çocuk olduktan sonra mı kilo aldınız yoksa çocuktan önce demi böyleydiniz?

Aynı sorun bizdede var canım 4 aylık bebeğimiz var iyce koptuk benim elimdede delil yok ama aldatmasa bile aldatmaya çok hevesli bu erkekler çocuk olunca azıyor nefret ediyorum ondan

Anlayamıyorum, eşinden ayrı olursan aldatılırsın diyenleri ?
Bu kişi hasta da olabilirdi, 2 3 ay yatakta da yatabilirdi. Aldatmak mı gerekiyor bunun sonucunda ?

Size tavsiyem ; bu günlerde farklılaşın. Giyiminize kendinize özen gösterin. Eşlerin birbirlerinden istedikleri şeylere önem vermeleri gerekiyor.
Eşiniz böyle istiyorsa yapın.
Şu ayrı uyumaktan da bir an önce vazgeçin.
Alın bir telsiz çocuğunuzun odasına koyun ve beraber yatın.
Bu sürede de sessizce takip edin.
Eşiniz size hala aynı davranıyorsa birşeyler bitmiştir ve vardır şuphelendiğiniz şey maalesef.

Kumar oynuyor olabilir mi ? Birde aklıma bu soru geldi nedense ?

Sabah vakitleri nete giriyorsa yırt dışından biride olabilir ? Ya da vardiyeli çalışan biri.
Onu mu bekliyor diye soruyorsunuz ya bunun üzerine soyluyorum.

Fatura gecmisini kontrl edeblirsin interntetn veya extradan

çocuk olduktan sonra mı kilo aldınız yoksa çocuktan önce demi böyleydiniz?

Fatura gecmisini kontrl edeblirsin interntetn veya extradan
çocuktan öncede kiloluydum evlenirken bile öyle aman aman zayıf olduğum söylenemez aslında. Faturayı kontrol ediyorum hiç konuşma yok zaten kendi de diyor yapacak olsam bu telefondan mi yaparım diye. Dediğiniz gibi yurtdışı olabilir çünkü evlenmeden önce de facede bi sürü yabancı kadın arkadaşı vardı. Dün biraz sıkıştırayim dedim sen gece 4-5 te niye kalkiyorsun gece duyuyorum hep de geliyorum yanına diye cevap bile vermedi sen bi doktora git dedi.kanıtlarım dedim kanıtla hadi o zmn diye baskı yaptı. Onu izlediğimin farkında ve öğrenmeye çalışıyo. Bi de operatörü arattım gece girilen internetle sordum face mi watsapp mi vs diye hepsi güncelleme vs çıktı. Biraz icim rahatkadi.Bu arada bi kaç gündür beraber yatiyoruz. Allah sonumuz hayır etsin ama yinede tetikte bekliycem eninde sonunda açık verecek.

Zaruri durumlar da dahil kadın evden bi kaç ay uzak kalıyorsa aldatılır yani daha da konuşmaya hakkı yok. Hmm ok!

nomunomuchua ya katılıyorum.

*Cinsellikte sıfır bir koca
*Gebelikte psikolojik destek vermeyen bir koca
*Hem doğum hem de vefaat nedeniyle yıpranan bir kadın, yine ilgisiz bir koca
*Anneye ağıza alınmayacak laflar
*Geçirdiği bu dönemler nedeniyle toparlanmayan bir kadın, bir anne
*Eşi rahatsız olmasın konforlu olsun diye ayrı odalarda yatan bir anne
*Gelmeseydiniz diyecek kadar şuursuz, bencil evde telefonundan başka kimseye ilgi göstermeyen bir koca
*Oğlu için kalkmazken, internette iki cinsel içerikli lafın belini kırıcam diye geceleri uykusuz kalabilen bir baba
*Herşeyi düzene koyunca tekrar toparlanacağımıza eminim diyerek teşvik etmek yerine öküz,tosun gibi kelimeleri hem de aynı anda kullanmaya çekinmeyecek kadar cahil bir koca

Ooooo aman lütfen. Suçlusun kadın. O evden ayrılmayacaktın! İki ay evden ayrılayan kadına herşey müstahak! Sen durumlar ne olursa olsun aynı anda evini temiz tutmak, çocuğuna anne olmak, kocana her zaman mükemmel bir sex hayatı sunmak, en az iki kişi ile oluşan bir ailede tüm yükü TEK sırtlanmak zorundasın. Asla kilolu olamazsın, o zaman tosun kelimesini az bile!

Canım benim hiçbirşeyi kafana takma. Sen bunları hakettiğin için değil kocan adam gibi adam olmadığından yaşatıyor bunları sana. Tamam bazı sorunların oluşması hiçbirzaman tek taraflı olmaz ama burda en büyük kabahat eşinin.
Senin bence burdaki en önemli hatan eşini başka odaya alman olmuş. Gerekirse o da geceleri çocuk sesine uyanacak, gerekirse kalkıp bakacak. Çocuk beraber yapılan birşey, sadece yük annenin omuzlarında olamaz. Eşinin çalışıyor size bakıyor olması da geçerli bir sebep değil. Sen de gün boyu hem evle hem çocukla uğraşıyorsun sonuçta.

Erkek düşmanı değiliz. Adamın tiplemesini de gördük hasını da. O yüzden böyle konuşuyorum. Ben bir beraberlikte, evlilikte herşeyin adil olmasından yanayım sadece.
Sana kocana karşı nefret kazandırma derdinde de değilim gerçekten. Ne yapman gerektiğine kendin düşünüp karar vermelisin. Göz dağı vereceksen bir kanıt bulup ayrıl git evden. Ayrılmasan da ciddiyetini görsün gözü korksun.
Ha zaten son haddeye kadar geldi yeter diyorsan bol bol kanıt topla. Kızların dediği gibi farkında değilmiş gibi davran. Zaten yakında çıkar kokusu.

Bol şans ve mutluluklar dilerim. Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin..

Eşinizle neden ayrı yatıyorsunuz birlikte yatın, uyuyun.Eşiniz sonuçta takipte kalın bu sırada ama bakın ne işler çeviriyor.

Katilmiyorum.
Sahsen bende sisman bir es istemem.
Seviyoruz diyip kendilerine bakmamalarini mazur mu gorelim kocalarin?
Evet o kelimeler cok agir ama belli ki adam sevmiyor kiloyu.
Ama tabi bu aldatmasini gerektirmez ve de dedigim gibi daha guzel uyarabilirdi esini.
Ben su seviyorsa kusur gormz kismina takildim sadece

ne güzel erkekler savunuluyo yorumlarlarda garıp, yok ayrı bırakma yok bunu yap yok sunu yap kocası ne yapmıs esı ıçın acep. çoçugu doguran o, babasını kaybeden o, vucudu değişen o kımın pof poflanması gerek sızce? nedır bu erkeklerı el ustunde tutmalar adam bırseyler karıstırıyo kadına suc bulunuyo... sen kendın ıçın kendını bakıma al kendıne guven ama sakın onu takıp ettıgını bellı etmekı saklamasın umaruım dusundugum seylerle karsılasmassın allah yardımcın olsun

bende şu ayrı bırakılır mı kısmına takıldım,en basit örnek aynı şehire atanamadığı için aylarca hatta yıllarca ayrı illerde yaşayan öğretmenler ,memurlar var o zaman karşılıklı ne suç işleseler müstahak yani.hamilelik döneminde de birliktelik yasak olanlar var.yani çiftler bi süre bi sebeple birliktelik yaşamıyo diye iki taraftan birinin dışarı yönelmesi normal mi? bana göre konu sahibinin ailesinin yanına gitmesi kocasının bu yönelimini hiç bi şekilde haklı çıkarmaz

Canim kırılmani istemem ama kocan seni beğenmiyor kilo verip daha bakımlı olmanı istiyor eğer bu değişikliği yapmasan aldatılman çok yakın.. ben bi ara kocam çok renkli giyiniyordu ben sevmiyorum o tarzı hep şaka karışık laf atıyodum değiştirdi rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…