• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşin içinden çıkamadım Sizden yardım bekliyorum...

Ben de benzer şeyler yaşadım. 1 yıl görüşmedim eşimin ailesiyle, doğal olarak çocuk da görüşmedi. Hiç bir şey olmamış gibi eşimin de gitmesine bozuldum açıkçası, çok sıkıntılar yaşadık esinle. Anasıyla kardeşiyle hakkımda konuştu hep. Ve en nihayetinde KV aradı bir gün ve hiç bir şey olamamış gibi davranalım dedi. Ama o da olmadı biliyor musun. Ben bana yapılanları affedemediğim için hiç mutlu olamadım onlarla. Yani biraz karakter meselesi ve sizinle karakterlerinin benziyor gibi geldi. Olaylar konuşulsun ve özür dilesinler, ama bunu yaptıracak kişi yine Eşiniz. Eşiniz bu meseleyi çözün derse bence çözüm için çabalarlar. Sabırlı olmaya çalışın ve kendinizi yıpratmayın

Torunumu ve oglumu goreyim yeter seni gormesem de olur..diye acikca meydan okuyan kv yr torun gostermem!!!

Beni gormek istemiyorsan benden cikani da gormeyeceksin ..derim.

Kv biraz ilimli konussaydi..birak gorsun torununu ..derdim ama kadin resmen;

Sen kimsin ki?
Senin degerin yok.
Torunum ve oglum bana yeter.
Demis.

Beni saymayani ben de saymam torum falan gostermem

.

bak kv demle ben de görüşmüyorum , kendisini de hiç sevmem

şuanda görüştürmeyerek birkere cocugunu babaanne sevgisinden mahrum edıyorsun

buyudugunde anılardan bir tarafı eksik kalacak cocugunun

senın haklı olman mı önemli yoksa bu mu?

ya da görüştürmediğinde haklı konumunda mısın

sen mesafeli olursun ama cocugun o sevgiyi tatmalı

benım annem de babaanne ve torununu cok sevıyor , benım de cocugum olsa babaannesi anneannesı ıle vakıt gecırsın ısterdım

Benimde kv ile aram hic ama hic olmadi ama bende hep olsun nede olsa babaannesidir dedim. Tek kelime bile konusmadigim zamanlarda bile esimle gönderdim. Sonra ne mi oldu bir kac gün önce babaannesi olacak o canavarin kizima hep piskolojik hemde fiziki siddet uyguladigini ögrendim. Hatta konu bile actim bir kac gün önce. Demek ki neymis bir insan seni sevmiyorsa kendi canindan kanindan bir parcada olsa da senin cocugunu da sevmiyormus.

Benimde kv ile aram hic ama hic olmadi ama bende hep olsun nede olsa babaannesidir dedim. Tek kelime bile konusmadigim zamanlarda bile esimle gönderdim. Sonra ne mi oldu bir kac gün önce babaannesi olacak o canavarin kizima hep piskolojik hemde fiziki siddet uyguladigini ögrendim. Hatta konu bile actim bir kac gün önce. Demek ki neymis bir insan seni sevmiyorsa kendi canindan kanindan bir parcada olsa da senin cocugunu da sevmiyormus.
Seninki istisnaymıs bence
Benim annem de gelinini pek sevmez ama kardesimin eşidir saygı duyar laf etmez
Ben de sevmem kardesimin esini pek ama beni ilgilendirmez kardesim swvmiş evlenmiş mutlu olsunlar
Yeni bebekleri oldu annem torunu için canını verir ben de aynı sekilde yegenime deli olurum

Gelinimzi pek sevmesek de hep deriz kendisine bebege cok iyi bakıyor cok iyi bir anne oldı diye

Seninki tam vicdansızmıs böylelerinden allah uzak etsin

Seninki istisnaymıs bence
Benim annem de gelinini pek sevmez ama kardesimin eşidir saygı duyar laf etmez
Ben de sevmem kardesimin esini pek ama beni ilgilendirmez kardesim swvmiş evlenmiş mutlu olsunlar
Yeni bebekleri oldu annem torunu için canını verir ben de aynı sekilde yegenime deli olurum

Gelinimzi pek sevmesek de hep deriz kendisine bebege cok iyi bakıyor cok iyi bir anne oldı diye

Seninki tam vicdansızmıs böylelerinden allah uzak etsin

Umarim benimki gercekden istisnadir. Umarim gelinlerini yada damatlarini sevmesen diger anneanneler babaanneler benim kv gibi degildir gercekden.

hepinize yorumları için teşekkür ederim. herkes yaşadığından örnekler vermiş. herkesin doğruları ve yanlışları elbet var. bazı insanlar çamur gibidir devamlı üzerine sıçrarlar. Bazıları ile hiç uğraşılmaz. Bu mübarek günler de sabırla kendimi frenleyeceğim. yorum yapıp konuşmayacağım o kişiler hakkında en güzeli görmezden gelmek.

Dün de telefonda neden böyle yapıyorsun kocamı doldurma dedim. birden bağırıp neee bana tükürüyor musun diye telefonu yüzüme kapattı.
agzına bile s*carım de :D
hahhahayy
yani ben fıtratım gereği birinin çocuğuma evime eşime hayatıma karışması kararlarımın tersini soylemesi müdahale etmesi gibi durumlara izin vermem asla. ayarlarım şak diye bozuluyor ablam çocuğumu evne götürmek istedi ben hayır dedim nolcak felan dedi diğer ablam bidaha kararımı sorgularsan kalbini kırarım dedim. bikerede kv eşimle tartışmama karıştı sana ne oluyor sen ne karışmaya çalışıyorsun o benim kocam kes sesini dedim :D:D:D

Back
X