• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşin içinden çıkamadım Sizden yardım bekliyorum...

Bence iş eşinde bitiyor. Anasına babasına gerekli mesafeyi koysa, onlar bunların hiçbirini yapamazlardı. Kayınvaliden zaten seni gözünden çıkarmış, ama oğlunun hatırına seni sayması gerekir, bu da ancak eşinin vereceği tepkiyle olur. Çocuğu görmemeleri konusunda senin gibi düşünüyorum. Sen esinle konuş o arayı düzeltmek için uğraşsın

Bence iş eşinde bitiyor. Anasına babasına gerekli mesafeyi koysa, onlar bunların hiçbirini yapamazlardı. Kayınvaliden zaten seni gözünden çıkarmış, ama oğlunun hatırına seni sayması gerekir, bu da ancak eşinin vereceği tepkiyle olur. Çocuğu görmemeleri konusunda senin gibi düşünüyorum. Sen esinle konuş o arayı düzeltmek için uğraşsın
ben artık aranıza girmem ne haliniz varsa görün dedi. ya insan idare etmek çok zor :(

peki diyelim görüştürdüm. bu insanlar kendini haklı görmeye devam edecek. benim durumum ne olacak?

bak kv demle ben de görüşmüyorum , kendisini de hiç sevmem

şuanda görüştürmeyerek birkere cocugunu babaanne sevgisinden mahrum edıyorsun

buyudugunde anılardan bir tarafı eksik kalacak cocugunun

senın haklı olman mı önemli yoksa bu mu?

ya da görüştürmediğinde haklı konumunda mısın

sen mesafeli olursun ama cocugun o sevgiyi tatmalı

benım annem de babaanne ve torununu cok sevıyor , benım de cocugum olsa babaannesi anneannesı ıle vakıt gecırsın ısterdım

Bosverin sevmesin saymasin.
Cocugunuzu gondermek istemiyorsaniz tehdit olarak kullanmayin fakat gondermeyin.
Ben de beni saymayan insanin cocugumu da saymamasini tercih ederdim.
Esiniz de gidiyorsa gitsin fakat oradan donuslerde doldurulmus, huzur bozuyorsa ozaman mudahale edersiniz

Ben de daha önce benzer sıkıntılar yaşadığım için, eşim görüşsün ben görüşmem fikrini doğru bulmuyorum. Olmuyor çünkü. Eğer bi aileysen eşinin ailesine de kendi ailene de beraber gitmek gerekir. Ki görüşmeyince daha da kinleniyor insan. Bu iş mutlaka çözülmeli ama dediğim gibi bunu çözecek kişi eşiniz

Ben olsam çocuğumu asla göstermem. Beni sevmeyen, SAYMAYAN benim doğurduğumu da sevmedin bir zahmet. Kapımda köpek olup da özür dilemedikleri süre de barışmam. Kimse bana öyle laflar edip de hiçbir şey olmamış gibi davranamaz, kusura bakmasın.

Bunlar benim içimden geçenler, siz de içinizden geçen neyse onu yapın bence.
Ya anlamiyorum senin kocani da okadin dogurmadi mi sadece cocuk doguran sensin sanki cocuk sadece senin degil kocaninda cocugu kendin gorusme ama cocugu gostermek zorundasin

Hepinize yorumları için teşekkür ederim. Haklısınız insanın gözüne sinirden perde iniyor. Çocuğum elbette görüşsün herşeye rağmen ama içimdeki ateş sönmüyor hala. Gitsem görüşsem içim almaz, görüşmesem evimin huzuru kaçıyor.

niye büyükler yapıcı olmuyor. bana dese ki senin de hatan var benim de ama bu böyle olmaz. biz bir şekilde görüşmek zorunda kalıcaz bunu saygı çerçevesinde halledelim dese o ateş sönecek. ama hala ben haklıyım herşeyin sebebi sensin diye çemkiriyor.

Ben olsam çocuğumu asla göstermem. Beni sevmeyen, SAYMAYAN benim doğurduğumu da sevmedin bir zahmet. Kapımda köpek olup da özür dilemedikleri süre de barışmam. Kimse bana öyle laflar edip de hiçbir şey olmamış gibi davranamaz, kusura bakmasın.

Bunlar benim içimden geçenler, siz de içinizden geçen neyse onu yapın bence.

Bu cevap bu konuda biraz yersiz olmus. iyi ozaman konusahibi acilen kocayi biraksin ozaman :)

Torunlarıni görmek hakları .
Babasıyla gitsin, görsünler.
Bizim ailede de vardi. Ha ne ondan ne bizden giden birsey oldu.
Giden cocukdan gitti. Çocuk bizim tarafı bilmiyor. Bir sey için benimle alakali işleri olmus ama arayamamislar.
Neden? Cnku ben çocuğu görmedim cocuk beni. Aramizdaki bağ artik kurulmuyor kurulmazda.
Ha belki insanlik namina yapabilirdim ancak aramaya yüzleri olmayinca olayi ogrenemedim.
Kurumlar cocuk dolu onları sevmeye giderken yanindakini sevmemek çocuğu düşününce koyuyor.
Ama bunu önce anne düşünmeli.
Giden tren bir daha gelmiyor. En azından benim icin öyle oldu.

Torunlarıni görmek hakları .
Babasıyla gitsin, görsünler.
Bizim ailede de vardi. Ha ne ondan ne bizden giden birsey oldu.
Giden cocukdan gitti. Çocuk bizim tarafı bilmiyor. Bir sey için benimle alakali işleri olmus ama arayamamislar.
Neden? Cnku ben çocuğu görmedim cocuk beni. Aramizdaki bağ artik kurulmuyor kurulmazda.
Ha belki insanlik namina yapabilirdim ancak aramaya yüzleri olmayinca olayi ogrenemedim.
Kurumlar cocuk dolu onları sevmeye giderken yanindakini sevmemek çocuğu düşününce koyuyor.
Ama bunu önce anne düşünmeli.
Giden tren bir daha gelmiyor. En azından benim icin öyle oldu.
çok haklısınız. olan çocuklara oluyor. sinirim biraz daha yatışınca göndericem sanırım.

Hepinize yorumları için teşekkür ederim. Haklısınız insanın gözüne sinirden perde iniyor. Çocuğum elbette görüşsün herşeye rağmen ama içimdeki ateş sönmüyor hala. Gitsem görüşsem içim almaz, görüşmesem evimin huzuru kaçıyor.

niye büyükler yapıcı olmuyor. bana dese ki senin de hatan var benim de ama bu böyle olmaz. biz bir şekilde görüşmek zorunda kalıcaz bunu saygı çerçevesinde halledelim dese o ateş sönecek. ama hala ben haklıyım herşeyin sebebi sensin diye çemkiriyor.

niye bukadar takiyorsun?
Yani o kadinin bir cümlesi niye senin ic dünyani bu derece sarsabiliyor? Niye özür bekliyorsun?
git görüs, otur, ye ic... ama TAKMA. circir etsin, dirdir etsin--- cemkirsin--- hic ilgilenme---

niye bukadar takiyorsun?
Yani o kadinin bir cümlesi niye senin ic dünyani bu derece sarsabiliyor? Niye özür bekliyorsun?
git görüs, otur, ye ic... ama TAKMA. circir etsin, dirdir etsin--- cemkirsin--- hic ilgilenme---
demesi kolayda huy meselesi oldum olası herşeyi kafayı takan biriyim. bu huydan nefret ediyorum ben de ama kurtulamıyorum.

Bu cevap bu konuda biraz yersiz olmus. iyi ozaman konusahibi acilen kocayi biraksin ozaman :)

Size ne bundan? Ayrıca benim cevabımın yersiz olup olmadığını belirlemek size mi düştü yani? Herkesin cevabı kendine, herkes kendi düşüncesini yazıyor sonuçta.

Back
X