- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
senin ufukta evlilik yok mu
evlendiğin zaman buraya ne tarz konular açarsın çok merak ediyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin ufukta evlilik yok mu
evlendiğin zaman buraya ne tarz konular açarsın çok merak ediyorum![]()
ben artık aranıza girmem ne haliniz varsa görün dedi. ya insan idare etmek çok zorBence iş eşinde bitiyor. Anasına babasına gerekli mesafeyi koysa, onlar bunların hiçbirini yapamazlardı. Kayınvaliden zaten seni gözünden çıkarmış, ama oğlunun hatırına seni sayması gerekir, bu da ancak eşinin vereceği tepkiyle olur. Çocuğu görmemeleri konusunda senin gibi düşünüyorum. Sen esinle konuş o arayı düzeltmek için uğraşsın
peki diyelim görüştürdüm. bu insanlar kendini haklı görmeye devam edecek. benim durumum ne olacak?
hayırlısı olsunufuk da var da nasip kısmet şimdi büyüsü bozulmasın
Daha önce neler yaptı ki eşinizben artık aranıza girmem ne haliniz varsa görün dedi. ya insan idare etmek çok zor
hayırlısı olsun
umarım güzel konular acarsın :)
ara bulmaya çalıştı bir iki kez fakat hiç bir arpa boyu kadar iyileşme olmadı.Daha önce neler yaptı ki eşiniz
Ne yaptı ara bulmak için. Örneğin annesine beni görmek istiyorsan eşime saygı göstermek zorundasın dedi mi.ara bulmaya çalıştı bir iki kez fakat hiç bir arpa boyu kadar iyileşme olmadı.
Ya anlamiyorum senin kocani da okadin dogurmadi mi sadece cocuk doguran sensin sanki cocuk sadece senin degil kocaninda cocugu kendin gorusme ama cocugu gostermek zorundasinBen olsam çocuğumu asla göstermem. Beni sevmeyen, SAYMAYAN benim doğurduğumu da sevmedin bir zahmet. Kapımda köpek olup da özür dilemedikleri süre de barışmam. Kimse bana öyle laflar edip de hiçbir şey olmamış gibi davranamaz, kusura bakmasın.
Bunlar benim içimden geçenler, siz de içinizden geçen neyse onu yapın bence.
benim hiç hatrım yok mu benim için saygılı davran demiş ama illa ki ayağına bekliyor ben özür dileyecekmişim.Ne yaptı ara bulmak için. Örneğin annesine beni görmek istiyorsan eşime saygı göstermek zorundasın dedi mi.
Ben olsam çocuğumu asla göstermem. Beni sevmeyen, SAYMAYAN benim doğurduğumu da sevmedin bir zahmet. Kapımda köpek olup da özür dilemedikleri süre de barışmam. Kimse bana öyle laflar edip de hiçbir şey olmamış gibi davranamaz, kusura bakmasın.
Bunlar benim içimden geçenler, siz de içinizden geçen neyse onu yapın bence.
çok haklısınız. olan çocuklara oluyor. sinirim biraz daha yatışınca göndericem sanırım.Torunlarıni görmek hakları .
Babasıyla gitsin, görsünler.
Bizim ailede de vardi. Ha ne ondan ne bizden giden birsey oldu.
Giden cocukdan gitti. Çocuk bizim tarafı bilmiyor. Bir sey için benimle alakali işleri olmus ama arayamamislar.
Neden? Cnku ben çocuğu görmedim cocuk beni. Aramizdaki bağ artik kurulmuyor kurulmazda.
Ha belki insanlik namina yapabilirdim ancak aramaya yüzleri olmayinca olayi ogrenemedim.
Kurumlar cocuk dolu onları sevmeye giderken yanindakini sevmemek çocuğu düşününce koyuyor.
Ama bunu önce anne düşünmeli.
Giden tren bir daha gelmiyor. En azından benim icin öyle oldu.
Hepinize yorumları için teşekkür ederim. Haklısınız insanın gözüne sinirden perde iniyor. Çocuğum elbette görüşsün herşeye rağmen ama içimdeki ateş sönmüyor hala. Gitsem görüşsem içim almaz, görüşmesem evimin huzuru kaçıyor.
niye büyükler yapıcı olmuyor. bana dese ki senin de hatan var benim de ama bu böyle olmaz. biz bir şekilde görüşmek zorunda kalıcaz bunu saygı çerçevesinde halledelim dese o ateş sönecek. ama hala ben haklıyım herşeyin sebebi sensin diye çemkiriyor.
demesi kolayda huy meselesi oldum olası herşeyi kafayı takan biriyim. bu huydan nefret ediyorum ben de ama kurtulamıyorum.niye bukadar takiyorsun?
Yani o kadinin bir cümlesi niye senin ic dünyani bu derece sarsabiliyor? Niye özür bekliyorsun?
git görüs, otur, ye ic... ama TAKMA. circir etsin, dirdir etsin--- cemkirsin--- hic ilgilenme---
Bu cevap bu konuda biraz yersiz olmus. iyi ozaman konusahibi acilen kocayi biraksin ozaman :)