İşittiğim hakaretler

O zaten gitmiş ki.
Kendisi bırakan olup vicdan yapmamak için senin gitmeni bekliyor adam.
Beni bırakman için ne yapmam lazım demiş açık açık söylemiş işte daha ne duymak istiyorsun anlamadım.

Bu kadar sabırlı olma canım ayrıl daha ortada ciddileşen bişey yok sorumluluk yok sonradan dönülmez bir yol alır istemezsin ayrılamazsın.Bırak gitsin sende hayatına bak.

boşanın.çocuk falan yokken. mi diyelim.

sal gitsin. sevmıyorum demiş kurtulmak istıyorum senden dıye bağırıyor adam

Adam resmen beni sen bırak eğer ben seni bırakırsam arkamdan kötü konuşursun ben kötü olmak istemiyorum o yüzden sal beni demiş zaten... Daha neyi bekliyorsunuz ki ??? Salın gitsin..

Adam terk edemediği için bu halde. Sizin ayrılmanızı bekliyor durum apaçık ortada.
Arkadaşlarına, tanıdıklarına of yapıştı kurtulamadım diyor belki değer mi buna?
Kıçı kırık bir adam neden arkanızdan konuşsun, sizden kurtulmaya çalışsın. Zaten bitecek süreyi uzatacağınıza ayrılın hemen iki ay ağlar yolunuza bakarsınız. Gururunuzu kırmasına izin vermeyin

Doğru asla değmez hatta.
İşte kendi ayrılsa vicdanı mı rahatsız olcak sürekli bunu diyor ve de

Doğru
Adam resmen beni sen bırak eğer ben seni bırakırsam arkamdan kötü konuşursun ben kötü olmak istemiyorum o yüzden sal beni demiş zaten... Daha neyi bekliyorsunuz ki ??? Salın gitsin..
Doğru acıkca dediği bu .insanlarq konuscaksın denir yani.

Bu ilişkinin bitmesi gerekiyor.Çocuk sen ayrıl diye yol yapıyor sana .

Diğer konularinizda boyle hep

Bu adam sizi sevmiyor bunu kabullenip artık yolunuza bakin

Adam zaten iliskiden gitmis sadece sizin istemenizle olmaz ki

Artik kendinize sahip cikmaniz gerekiyor

Doğru asla değmez hatta.
İşte kendi ayrılsa vicdanı mı rahatsız olcak sürekli bunu diyor ve de

Ne önemi var?
Sizinle dalga geçiyor resmen. Pazar kahvaltısı yapalım, ay uyudum, ay biraz daha uyudum, vazgeçtim gelmeyeceğim. Bu dalga geçmektir, umursamamaktırHiç kimse bunu bana yapamaz. Ben daha sabah arardım. Ik mık eder iptal ederse de cehennemin dibine git der bitirirdim.

Adam sizden ayrılmıs sevmiyorum diyor iki ay aramamış bile artık ısrarınızdan sıkılmıs ölmek istiyorum diye saçmalıyor o da ayrı değisik değistirsin madem numarasını. Kendinizi bu kadar düşürmeyin yazık kötü görünüyor dışarıdan

Bile bile neden yanındasın madem git bitti seni istemiyorum sevmiyorum deyip yerden yere vurmasını mı bekliyorsun?
Siz kadınları gerçekten anlamıyorum

Adam sızı istemiyor ama bunu acıkca soylemıyor sızın anlamanızı bekliyor bellı. Artı sız neden ozurdılıyorsunuz bu ılıskıyı sız bitirin gucşu olun ayakta durun. Daha iyisi cıkacak tir karsınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…