israilin mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İsraili boykot edemeyiz ıvır zıvırı geçelim, askeri malzeme alıyoruz füze, helikopter, kara aracı, sonar vb. Olmaz yani.

Verdiğiniz vergiler tırlara silah olarak yüklenip gitmedi mi?
ben tam içeriğini inanın bilmiyorum 8 9 ay hiç tv kullanmadım haber izlemiyorum zaten eşim nereyi açarsa hangi gazreteyi getirise orayı dinliyorum ben haberlere çok üzülüyorum aglıyorum o yüzden izlemiyorum

israilden mi alıyoruz

İsrail, ABD ikilisinden alıyoruz onlar da uçağın elektronik şemalarını vermiyorlar mesela. Son günlerde alım için Çin'e de yönelmişiz. Milli tank projesi vardı battı, milli helikopter projesi iyi durumda. Milli uçak, füze vbmiz yok. Her şeyimiz ithal yani, savunma bütçesi gerçekten teknolojiye yatırım yerine kimde ne varsa toplamaya kullanılıyor.

Son düzenleme:
Karar senın tabı orflame ısvec hatta acılımı dgal ısvec kozmetıklerı gıbı bıseydı

Bilinçli hatun dicek laf yok bu yoruma

yahu oraya kadar bile gitme tohumu kimden alıyoruz?
üstelik habire alalım diye tek kullanımlık .. yiyorsun yani boğazından geçiyor..

bir avonu boykot etmekle olsa bu işler..
bilmiyordum

öf yani sanki kendileri hiç dış ülke ürünleri kullanmmışlardır ömürlerinde hiç kola içmemişlerdir eminim. onlar senin para kazanmanı kıskanmışlardır. sakın vazgeçme
diyorum ama almıyoruz onları da diyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…