- 14 Ağustos 2018
- 344
- 502
- 103
- 40
- Konu Sahibi Maria Brown
-
Himm... Burada şimdiye kadar kocasından dert yanan bir sürü kadının hikayesini okudum. Bu sorunları yasatan kocalar hikayeleri buraya yazıldı diye duzeldiler mi acaba??Biz kıza hak verirsek adamın cimriliği otomatik olarak yok olacak heralde
Araba tamamen dert. Evet büyğk kolaylık ama masrafı da çok uğraşacağın bi ton derdi var. Şimdiki aklım olsa ben de almazdım. Büyük şehirde hele en büyük derdi trafik.Bir süredir biriyle beraberim. 32 yaşında kendisi. İyi anlaşıyoruz seviyorum da sayılır. Ancak bazı huyları beni delirtiyor.
Size soruyorum 32 yaşında istese 1 değil 2 araba satın alacak kadar birikimi olan birisi neden araba almaz. Hayatında biri varken hem de. Bana kızacaksınız paragöz vs diyeceksiniz ama konu o değil. Ben hep sevgilisi tarafından evden alınan eve bırakılan kızlara özendim durdum. Ama ne bu ne de bundan öncekiler bunu yaşatmadı bana. Hadi ondan öncekilerin parası yoktu bir şey demedim normal ama bu beyin parası da var. Benim normalde arabam vardı ama sattım geçen yıl biraz birikim yapıp Eylül ekim gibi yenisini alıcam. Diyor ki iyi daha rahat gezeriz şaka gibi ya. Büyükşehirde yaşıyoruz şu yaşımızda sıkış tepiş otobüslerde sürünüyoruz. Geçen otobüs gelmediği için yarım saat geç kaldım olsun canım önemi yok diyor:) Neymiş arabayla adam olmazmış. Neymiş arabanın kaskosu zartı zurtu masrafmış. Yahu insan hiç mi düşünmez şu kızı rahat ettireyim sonuçta her kız kendini sevgilisinin yanında prenses gibi hissetmek ister. Ama yok ilişkide erkek tarafı benim sanki.
Beni paragöz biri sanmayın yeri geliyor hesabı da ben ödüyorum asla pahalı hediye vs kabul etmem hatta pırlanta alacakmış sözde ama alma o kadar pahalıya kaçma dedim. Ben onun gözüne hitap edeyim diye saça makyaja parfüme tonla para döküyorum adam kaskonun sigortanın lafını yapıyor. Hadi parasız olsa anlarım ama binlerce lirası var bankada istesem alırım ama almıycam diyor.
Sos yoooo, sos istemiyorum demek yani. Kilo yapıyor soslar. Kilo alırsak mazallah erkekler beyenmez. Ya evde kalırız ya arabasızlara varırız.Sosyo derken??????????
Bilmem ki, öyleymiş galiba. Hak verince otomatik olarak düzeliyor durum.Himm... Burada şimdiye kadar kocasından dert yanan bir sürü kadının hikayesini okudum. Bu sorunları yasatan kocalar hikayeleri buraya yazıldı diye duzeldiler mi acaba??
Hayır işte kimse kendi için yapmıyormuş, ama herkes konu sahibi gibi açık olmadığı için söyleyemiyormuşYaptığın bakımın makyajın giydiğin kıyafetin karşılığını beklemek nasıl bir kafa ya
Bunları insan kendi için yapmıyormuydu ya?
Heee evet ondan toplu araclara binmiyooooOtobüste sagına soluna dokunmuş olabilirler bu bayanın.
Aaaaa aklıma geldi
Görüp ozendiginiz şeylerin iç yüzü her zaman dışarıdan görünen gibi olmuyor. O yüzden ne kendinizi ne ilişkinizi kimseyle kıyaslamayın. Bakın değer görmeyi herkes ister. Bunda zaten hiçbir sorun yok. Sorun sizin değeri yanlış değerlendirmeniz de (bence). Mesela adamın cimriliginden örnek verir misiniz biraz ilişkinizden? Hesap geldiginde sürekli cüzdanı evde unuttum, üstümde de hiç nakit yok numarası mi yapiyor? Size sizi degersiz hissettiren davranışları saysaniz (araba dışında) belki daha doğru yorumlanır. Bazen odaklanmamiz gereken konular dururken çok başka sorunları dert edindiğimiz/edinenler oluyor. Bu forumda da mesela denk geldim. Ben eşimi kıskanıyorum nasıl duzelebilirim konusu var. Böyle bakınca kadın haksız ama olayın detayına girince kıskanmaktan öte çok daha ciddi sorunlar olduğu görülüyordu.
Amacım dalga geçmek değil gerçekten. Az önce de bu yorumu yapmistim. Araba konusu dışında somut olarak gördüğünüz ya da size hissettirdiği degersizlige veya cimrilige örnekler verseniz belki dalga geçenler de başka türlü yazarlar.Napıyım ya herkes benle dalga geçince ben de artık dalgaya vurdum
Hayır napimdir doğrusu. Hatta nabim idi eskiden o b sertleşerek p oldu. Buna ünsüz benzeşmesi diyolaaağKajfjsjdj nee?
Doğrusu ne yapayım değil mi? Ben öyle biliyorum.
Çok şükür ki, kendi parasını kendi kazanan, arabasını kendi alan, yıllardır da ailesine destek olan güçlü bir kadınım. İsteyen istediğini söyleyebilir :) ünlü olurumBacım boşver ben laf anlatamayacağımı anlayınca saldım. Burası en azılı feminist manyak duyguların tatmin edileceği en uygun yerbenim için kendini feda etme bu arada şimdi seni para avcısı güçsüz aptal kadın falan diye linçleyecekler lütfen
Benim sevgilim almıştı ilk tanıştığımızda öğrenciydi bir iki sene hep dolmuşlarda otobüslerde gezdik sonra baktı rahat edemiyoruz kısıtlı zamanımız otobüs beklemekle geçiyor yağmur çamurda duraklarda bekliyoruz beraber gezelim beni de rahat ettirmek için aldı şahsen böyle erkeklerde yok değil konu sahibi ben senin ne demek istediğini anladım ama bursası dert paylaşma yeri değil artık insanlar mutsuz aile hayatının hırsını burda yazanlardan çıkarıyor insanın sevdiğini eve bırakıp evden alması gayet de değer vermesi ile alakalıdır sırf onun için yolunu değiştirmesi yol gitmesi bir km dahi olsa değer vermektir sizin gözünüz arabanın maddi değerinde değil sadece benimsenmek rahat ettirileceğinizi düşünmek derdiniz öyle olmasaydı zaten yemek paralarına da katılmazsınız pahalı hediyeleri de kabul etmekte düşünmezdinizParası var ama adam toplu taşımada sürünüyor, canının kıymetini bilmiyor deseniz anlayacağız da sizi neden düşünsün
Yani sevgilim arabasını satmış, para biriktiriyor o alışık da değil hemen bir araba alayım da rahat etsin diye düşünmek kimin aklıma gelir
Keşke erkekler arasında anket açabilsek sevgilisi rahat etsin diye araba almaya karar veren var mıymış
Bilmem ki, öyleymiş galiba. Hak verince otomatik olarak düzeliyor durum
Burada dertlesip içini döküp kendince rahatlıyor insanlar demek ki.. bu forum aynı zamanda bunun için de yok mu? Yoksa neden yazıyor bu kadınlar buraya? Ben sorunu çözen de bir çok kadın gördüm burada. Adamı duzeltemiyor belki ama kendine olan ozsaygisini kazanabiliyor insanlar...Bilmem ki, öyleymiş galiba. Hak verince otomatik olarak düzeliyor durum.
Yürü be kim tutar seni aslan yürekli richardÇok şükür ki, kendi parasını kendi kazanan, arabasını kendi alan, yıllardır da ailesine destek olan güçlü bir kadınım. İsteyen istediğini söyleyebilir :) ünlü olurum
Dürüst değilsiniz. Ben demiyorum konu sahibi diyor. Biz bunları söyleyince dürüst olmadığımızı söylemişti. Gerçi siz kendisine hak verdiğiniz için dürüst sayılabilirsiniz galiba.Çok şükür ki, kendi parasını kendi kazanan, arabasını kendi alan, yıllardır da ailesine destek olan güçlü bir kadınım. İsteyen istediğini söyleyebilir :) ünlü olurum
Çok haklısın burdaki aşırı saldırgın yorumlara anlam veremiyorum. Sanki karşılarındaki kişi insan değil gibi yorum yapıyorlar. Günlük hayattaki sinirlerini burda çıkarmaya çalışıyorlar gibi geliyor.Çok enteresan yorumlar var; gerçekten şaşırıp kalıyorum ve bu instagramdaki ünlüleri takip edip bir de üzerine saldırgan yorumlar yapan insanlar buradaymis diyorum. Ya arkadaşım kız diyor ki; 'durumu iyi iken bir araba almıyor. Ben araba alacağımı soyledigimde al da gezelim diyor.' siz okudugunuzu mu anlamiyorsunuz? Kız ona ' araba al ve üzerime yap' demiyor. Bu adam buz gibi cimri bir adam. Ayrılır ya da ayrılmaz bu kız. O onun bileceği iş. Çok komiksiniz gerçekten. Yok konteynerdaki ceset parçasıymış, yok eve bırakılmak isteyen kız tribiymis. Konteynerda cesedimiz bulunacaksa bunun için araba veya başka bir şeye ihtiyacı yok bu insanlarin. Manyagina denk geldiğinde görücü usulü evlendigin adam da senin cesedini konteynera koyabilir. Sacmalamayin lütfen! Bu kızın kimseye ihtiyacı olmadığı belli zaten. Kendi arabasini alacağını söylüyor. Sadece adamın muhtemel cimriliginden yakınıyor. Ama kime anlatıyor ki...
E biz de onu diyoruz. Bu adam sana uygun değilse, değer gördüğünü hissetmiyorsan ayrıl diyoruz. Adamı değiştiremeyeceğine göre. Siz ayrıl dememize de karşı çıktınız. Yani adamı öyle kabul etmek ya da ayrılmak dışında bir seçenek göremiyorum ben. Siz görüyorsanız bizi de aydınlatın.Burada dertlesip içini döküp kendince rahatlıyor insanlar demek ki.. bu forum aynı zamanda bunun için de yok mu? Yoksa neden yazıyor bu kadınlar buraya? Ben sorunu çözen de bir çok kadın gördüm burada. Adamı duzeltemiyor belki ama kendine olan ozsaygisini kazanabiliyor insanlar...
Ben de biliyorum buranın dert paylaşmak için uygun olmadığını. Takip ediyorum zaten. Açıkçası hem gelen tepkileri merak ettim hem de can sıkıntısından yazdım eğlence amaçlı. Zaten tahminimde yanılmadığımı görünce dalgaya vurdum. Çok ciddiye aldığımdan değil. Ama arada da olsa ne demek istediğimi anlayan çıkıyor. Yoksa ben de biliyorum burda birbirini aşağılamaktan beslenen sonra da hıh ne güzel laf soktum duydun mu kız hadi alıntı yap destekle diye düşünen tiplerin çoğunlukta olduğunu.Benim sevgilim almıştı ilk tanıştığımızda öğrenciydi bir iki sene hep dolmuşlarda otobüslerde gezdik sonra baktı rahat edemiyoruz kısıtlı zamanımız otobüs beklemekle geçiyor yağmur çamurda duraklarda bekliyoruz beraber gezelim beni de rahat ettirmek için aldı şahsen böyle erkeklerde yok değil konu sahibi ben senin ne demek istediğini anladım ama bursası dert paylaşma yeri değil artık insanlar mutsuz aile hayatının hırsını burda yazanlardan çıkarıyor insanın sevdiğini eve bırakıp evden alması gayet de değer vermesi ile alakalıdır sırf onun için yolunu değiştirmesi yol gitmesi bir km dahi olsa değer vermektir sizin gözünüz arabanın maddi değerinde değil sadece benimsenmek rahat ettirileceğinizi düşünmek derdiniz öyle olmasaydı zaten yemek paralarına da katılmazsınız pahalı hediyeleri de kabul etmekte düşünmezdiniz
Benim sevgilim almıştı ilk tanıştığımızda öğrenciydi bir iki sene hep dolmuşlarda otobüslerde gezdik sonra baktı rahat edemiyoruz kısıtlı zamanımız otobüs beklemekle geçiyor yağmur çamurda duraklarda bekliyoruz beraber gezelim beni de rahat ettirmek için aldı şahsen böyle erkeklerde yok değil konu sahibi ben senin ne demek istediğini anladım ama bursası dert paylaşma yeri değil artık insanlar mutsuz aile hayatının hırsını burda yazanlardan çıkarıyor insanın sevdiğini eve bırakıp evden alması gayet de değer vermesi ile alakalıdır sırf onun için yolunu değiştirmesi yol gitmesi bir km dahi olsa değer vermektir sizin gözünüz arabanın maddi değerinde değil sadece benimsenmek rahat ettirileceğinizi düşünmek derdiniz öyle olmasaydı zaten yemek paralarına da katılmazsınız pahalı hediyeleri de kabul etmekte düşünmezdiniz
Yemin ederim ki zerre kadar aklında yoktu hatta arabaları hiç sevmiyordu ve ilgisi de yoktu sırf beraber dolaşırken çektiğimiz sıkıntılar için almak istedi ben olmasaydım almayacaktı yani herkes aynı olacak sizin kafanızdaki gibi olacak diye bişey yok yani her erkek aynı değil hatta ehliyeti de yoktu önce arabayı aldı sonra ehliyete yazıldı araba kapının önünde aylarca beklediYahu sizin sevgilinizin araba alacagi varmiştır zaten kendisi istemiyorken sirf sizin icin aldigina inanmak sizi mutlu ediyorsa oyle dusunun siz. Erkeklerin cogu ilk firsatta araba almayi ister, arabayi sever muhtemelen siz olmasaniz da gezmek icin araba alacakti. Kaç senededir de birlikteymissiniz zaten.
Bu adamin oyle bir plani ve ihtiyaci yok demek ki. Bu plani degistirecekse bile 4 aydir tanidigi "seviyorum sayilir" diyen biri icin degistirmesi sacma olurdu.
Tatlım diyorum ya ben yaptığımı kendim için yapıyorum. Bir mesajlarımın altındaki kiloma bak. Ben sağlıksızlık derecesine kadar kendini salmış, dış görünüşünü gram önemsemeyen bir kadınım. Doğal geziyorum demek makyajsız gezecek kadar güzelim demek değil illa ki. Cilt problemim yok çok şükür, makyajsızken hasta gibi falan da durmuyorum, öyle duracak kadar soluk değilim. Yetiyor yani bu bana.Evet ben de yorumları hayretle okuyorum ve çoğuna gülüyorum. Çoğunun dürüst olmadığından adım gibi eminim ama sosyal medya böyle bir yer işte ne yaparsın :) herkes ultra feminist herkes çok güçlü kadın herkes makyajı sadece kendi için yapıyor kimse sevgilisi beğensin diye özenmiyor kimse hemcinsini kıskanmıyor kimse sevgilisi veya eşinin maddi durumunu önemsemiyor falan. Gerçek hayatı görmesem inanıcam. Neyse sayemde ne kadar erdemli tokgözlü ve güçlü falan filan olduklarını kanıtlamış oldular birbirlerine. Yorumun için teşekkür ederim bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?