Israrla araba almayan sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anştayn benim bozulduğum da o zaten. Benle rahat rahat gezmek neden araba alması için bir etken değil bu kadar değersiz miyim diye konu açıyorum Türkçe sınavında paragraf sorularını çözemediniz madem bari üstüne gitseydiniz. Mecbur muyum ben ya okuduğunu anlamayanlara şair aslında şunu demek istedi diye açıklama yapmaya

Kendisi de sıkıntı çekmiş, ihtiyaci olmuş ki fikri degismiş. Siz hayatinda olmadiginizda o arabayi satarsa ve bir daha almazsa o zaman sadece sizin icin aldigina inanirim anca. Adam sizin icin degil yine kendi rahati icin almiş oluyor. Sizden sonra sevgilisi olursa onunla da rahat edecek.
Bu konudaki adamin arabasizliktan sikayeti yok olay o.

Dürüst değilsiniz. Ben demiyorum konu sahibi diyor. Biz bunları söyleyince dürüst olmadığımızı söylemişti. Gerçi siz kendisine hak verdiğiniz için dürüst sayılabilirsiniz galiba.
Ben konu sahibini tanimiyorum. Sizin durust olup olmadiginizla alakalı da sizi tanımıyorum mesela. O yüzden sizin kadar on yargili olamıyorum. On yarginizla da ilgilenmiyorum

Sorduk mu

Adam gelecek göremediği birinin sözüyle hareket etmiyor demek ki. Her sevgilisi araba istediginde alsaymis hali duman olurmus..

ama sizin sevgilinizin ilk başta yani dolmuşta otobüsle gezdiğiniz süreçte araba alacak parası yokmuş ki

yani adam maddi durumunu düzeltince kendisine araba almış, tabii ki sevgilisi ile de rahat rahat gezmiş

konudaki adamın parası var ama araba almıyor, kendince bir hesabı var yani o onun ihtiyaç listesinde yer almıyor

konu sahibi arkadaş sevgilisinin arabayı ihtiyaç listesine almasının sebebinin "kendisini rahat ettirmek" olması gerektiğini düşünüyor

şöyle söyleyeyim cebimde 50 lira var, bir tişört gördüm onu alacaktım, sevgilim de geldi karnım aç dedi, tabii ki ona yemek ısmarlarım, ihtiyaç listemde sevgilimin aç kalması mı tişört mü ikileminde benim cevabım yemektir

ama bir başkasının ben tişört alacaktım, sevgilim ile görüşürken çeşit çeşit giyinmeliyim, hoş olmalıyım, çıkarken yeseymiş, eve geçine yer ne olacak ki der

bir konu vardı mesela kız evden kardeşini okula götürmeye diye çıkmış, çantasız parasız vs adam sürpriz yapmış gezdirmiş, o arada kız susadım demiş, adam da marketin önüne çekmiş, para vermiş al demiş diye

neden arabayı park edip inip almamış da kıza kendin al demiş şeklinde

insanların ilgi beklentileri, değer görme istekleri farklı farklı

ama birlikte rahat gezeriz diye dahi değil "sevgilim rahat etsin" diye almalı vurgusu bana uygun gelmedi

adamın araba ile bir ilgisi yok demek ki, hatta arabalı hayat deneyimi dahi olmayabilir, böyle bir şeye özenileceğini dahi düşünemeyebilir, tam aksine ilk bulduğu para ile araba almak da isteyebilir

kişiler çeşit çeşit biz bize uygun olanı bulmalıyız galiba :)))

He ablacım he onun için değil kendi için aldı asla inandıramazlar seni ı ı asla diren hadi inanmamaya direnişe geç

Sizi inandırma gibi bi gayem yok açıkçası kendisi gayet otobüs ve dolmuşta rahat eden biri benle iken dolmuş ve otobüs çok kalabalık olduğu zamanlar ayakta kalmamdan çok rahatsız olurdu kendi başına olduğunda araba alacak biri asla değil müsaadenizle beş senelik sevgilimi sizden daha iyi tanıyayım herkes odun kütüklerle beraber değil ince düşünceli insanlar da var

Son düzenleme:
Haa demek ki o yüzden sallamasyon konular açıyorsunuz. Bi konuda 2 aylık bi konuda 4 aylık ilişkiniz var.

Ya ben arkadaşın durumuna göre kıyas etmedim sadece bi yorum vardı siz mi atmıştınız bilmiyorum erkeklere soralım hangisi kız arkadaşı rahat etsin diye alır diye ona cevaben yazmıştım ben herkesin beklentisi tabi türlü türlüdür değer algısı da farklıdır ama araba artık lüks değil ihtiyaç bence yakın mesafelerde sıkıntı yok ama başka bi yere gezmek için otobüs bilmem ne zulüm gerçekten ve kişinin maddiyatı yeterli ise ki iki arba alacak kadar var diyor konu sahibi almaması bence de çok garip ha mesela der ki ben ev almak istiyorum onun için biriktiriyorum hadi neyse

Valla buraya eğlenme amaçlı girip eğlence konusu olan tek insan olabilirsin. Ayrıca bir insanın neye güldüğü neye eğlendiği o insanın seviyesini gösterir. Bu konuyu açıp nasıl bir eğlence amaçlıyordun acaba?

Yrn öbür gün koltuga sehpaya da laf ederse onu gec saglıga harcanana ve veya cocuk olursa onun eğitimine harcamaya laf ederse ne olacak. Bunları iyi Bi konusun bence. Konu kimde ne kadar para oldugundan ziyade paranın idaresi. Evlilikte ekonomi konusunda bakış acıları farklıysa sorun yasarsınız.

Kendi almayıp sen al gezeriz kısmında midem bulandı. Gözüm tutmadı bu kişiyi.

Tamam siz olmasaniz o adam ömür boyu otobuslerde dolaşirdi.

Benim gordugum herkes 18 yasina geldigi gibi ehliyetini aldi, maddi durumu olan arabasini da altina cekti. Araba almak icin sevgilim olsa diye bekleyeni, sevgilisi olmayinca da ihtiyacim yok diyip arabayi satip tekrar otobuslerde gezen ince adamlar hic gormemistim. Sagolun.

He ablacım he onun için değil kendi için aldı asla inandıramazlar seni ı ı asla diren hadi inanmamaya direnişe geç
Sorma ya. Bir türlü inandıramadık artık nasıl tiplerle beraber oldularsa hiç mi sevilmediler değer görmediler anlamadım

Hanımefendi ben neye karşıyım? Birine ayrıl ya da ayrılma diyemezsiniz. O onun kararıdır. Hiç bir şey bu kadar kolay değil bu hayatta. Sizin de özellikle tanımadığınız kisiler konusunda fikir beyan etmek dışında peşin hükümlü olmamanizi tavsiye ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…