- 21 Mart 2021
- 176
- 92
- 13
- 33
- Konu Sahibi Maria Brown
-
Ahahahah bak bunu okumamıştım. Milletteki yüzsüzlüğe bak ya üzerine ev araba yaptırır kim bilir nasıl ağlayarak biz kendine araba almasını isteriz paragöz oluruz. En erdem abidesi de bunlar takılır sağda solda.Yahu daha evlenmeden üstüne araba aldirmissin yok ben istemem bu senin paran dememissin bi de millete niye boyle beklentiye girdin ki diosun :))) hah şöyle dökülün. Hayatinda verici bi adam varsa beklentiye girmezsin zaten. Istedigin kadar kalender de olursun. Ama yoklukta bisey istememek zordur.
Yok evlencem diyo konu sahibiİstememesi garip işteistemeyebilir paşa gönlü bilir ama böyle biri düşünceli olamaz. Yol ver diyorum adam sen alınca binebilcek biriyse, kendi almamak icin direnirken. Napiosa yapsin.
Ben bağımsız yorum yaptım dört ay zaten erken bu tarz şeyler için bide kişinin kendi içinden gelmesi daha güzel olursizin eşiniz elbette istisna olabilir, sizin için bir şeyler yapmak istemiş olabilir de Allah aşkına 4 aylık bir ilişki için neden adam araba alsın kendisi istemiyorsa? Hani bir şeyler oturmuş olur, az çok bellidir, adam da istiyordur, alır. Ama 4 aylık biri için "seviyor sayılırım" diyen biri için ben birikimimi neden istemediğim bir şeye harcayayım ki? Bu çok saçma değil mi?
Ayrıca konu sahibinin konuları zaten çelişkili. Biz boşuna uğraşıyoruz bence.
Laflarınıza dikkat edin. Sizin her mesajınızı okumak zorunda değilim okuduğumu sordum sadece. Cevap verir ya da vermezsiniz .Ne bir hakaret ne bir aşağılama var. Haddinizi bilin. Size kim veriyor insanları aşağılama hakkınıKardeş ben size anlatamadım ha kafa ha mermer cımbızla cımbızla alın son kez yazıyorum arabada değil araba almayı düşünecek ince fikirden bahsediyorum orda çünkü arkadaş bir türlü inanmamıştı benim için alındığına
Madem rahatlık ee konu sahibi alsın adam kendini prens hissetsin neden ot bok erkeklerden isteniyor merak ediyorum. Adamın birikimi istediğini yapar tam tersi olsaydı birikimi olsaydı bekarlıkta ve evli bile olsalardı eşine bok yemek düşüyor olurdu. Valla kimse kusura bakmasın çoğu erkeğin yaptığı bu tarz konulardaki yorumları doğru niye çünkü bu tipler çokHayır alacak. Kızı evinden alıp evine bırakacak. Onun da hakkı değil mi millete sevgilisinin arabasıyla hava atmak. Zoruna gider insanın zengin sevgilisi varken otobüslerde yolcuktuk etmesi
Haddini bilip yorum yap o zaman sende ben bana nasıl yaklaşılırsa öyle cevap veriyorumLaflarınıza dikkat edin. Sizin her mesajınızı okumak zorunda değilim okuduğumu sordum sadece. Cevap verir ya da vermezsiniz .Ne bir hakaret ne bir aşağılama var. Haddinizi bilin. Size kim veriyor insanları aşağılama hakkını
O kisi buna yuz vermedi die biliyorum ben ayni kisimi ki4 aylık da değil, martta başkasına aşıkmış konu sahibi. Maksimum 2 aylık bir ilişki.
Ya kızlar anlayacağınız dilden konuşayım farz edin ki Şeyma subaşısinizacunla ya da şu mısırlı milyarderle cikiosunuz. Ve adam sizi parasi olduğu halde otobuse bindirio devamli. Garipsemez misiniz. Tamam işte para miktarını azaltın sadece Durumu iyiymis adamin.
Yok farklı kişilermiş işte. Mart ayında başkasına aşıkmış. Nisanda bu arabasız adamla birlikte olmaya başlasa maksimum 2 aylık ilişki.O kisi buna yuz vermedi die biliyorum ben ayni kisimi ki
Geri döndüm baktım evet gayet normal bir yorum. Hazım sorunu çektiğiniz belliHaddini bilip yorum yap o zaman sende ben bana nasıl yaklaşılırsa öyle cevap veriyorum
Ablacım o konu eski bir konu. Sadece o zaman açmak istedim düşüncelerinizi merak ettiğim için. Üyeliğim yoktu4 aylık da değil, martta başkasına aşıkmış konu sahibi. Maksimum 2 aylık bir ilişki.
hazım sorunu iki saatten beri belli zatenGeri döndüm baktım evet gayet normal bir yorum. Hazım sorunu çektiğiniz belli
Sevip saygı görme sadece maddiyatla ilgili değildir ama maddiyatla da ilgilidir. İnsanlar sevdiği insan için bir şeyler almaktan keyif alır.Sevip değer görme = maddiyat ?
Aynen öyle. İçinden gelerek alınan her şey çok değerlidir.Sevip saygı görme sadece maddiyatla ilgili değildir ama maddiyatla da ilgilidir. İnsanlar sevdiği insan için bir şeyler almaktan keyif alır.
Hayatınızda biri varken bir başka erkeğe duyduğunuz aşk için konu açtınız yani. Peki...Ablacım o konu eski bir konu. Sadece o zaman açmak istedim düşüncelerinizi merak ettiğim için. Üyeliğim yoktu
Ahahahah bak bunu okumamıştım. Milletteki yüzsüzlüğe bak ya üzerine ev araba yaptırır kim bilir nasıl ağlayarak biz kendine araba almasını isteriz paragöz oluruz. En erdem abidesi de bunlar takılır sağda solda.Çok güldüm şu an
ya bu konu yada o konu fake demekHayatınızda biri varken bir başka erkeğe duyduğunuz aşk için konu açtınız yani. Peki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?