Israrla araba almayan sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahahah bak bunu okumamıştım. Milletteki yüzsüzlüğe bak ya üzerine ev araba yaptırır kim bilir nasıl ağlayarak biz kendine araba almasını isteriz paragöz oluruz. En erdem abidesi de bunlar takılır sağda solda. Çok güldüm şu an

Ben bağımsız yorum yaptım dört ay zaten erken bu tarz şeyler için bide kişinin kendi içinden gelmesi daha güzel olur

Laflarınıza dikkat edin. Sizin her mesajınızı okumak zorunda değilim okuduğumu sordum sadece. Cevap verir ya da vermezsiniz .Ne bir hakaret ne bir aşağılama var. Haddinizi bilin. Size kim veriyor insanları aşağılama hakkını

Hayır alacak. Kızı evinden alıp evine bırakacak. Onun da hakkı değil mi millete sevgilisinin arabasıyla hava atmak. Zoruna gider insanın zengin sevgilisi varken otobüslerde yolcuktuk etmesi
Madem rahatlık ee konu sahibi alsın adam kendini prens hissetsin neden ot bok erkeklerden isteniyor merak ediyorum. Adamın birikimi istediğini yapar tam tersi olsaydı birikimi olsaydı bekarlıkta ve evli bile olsalardı eşine bok yemek düşüyor olurdu. Valla kimse kusura bakmasın çoğu erkeğin yaptığı bu tarz konulardaki yorumları doğru niye çünkü bu tipler çok

Burda verilmesi gereken tavsiyeyi tartışıyoruz aslinda. Adamin ne oldugu belli zaten. Adam basit bi sekilde kendi oluyor

Kalenderler diyo ki sus otur adamin parasi sevgili bulduğuna şükret hatta adam senden daha iyilerine layik pis paragöz.

Benim gibiler de diyo ki bu adam dusuncesiz pinti cacık olmaz.

Siz sonuca odakli dusunmuosunuz.

Haddini bilip yorum yap o zaman sende ben bana nasıl yaklaşılırsa öyle cevap veriyorum

şimdi Acun olağan şartlarda araba kullanmıyorsa benim için araba al demek garip olur

ama adamın kapısında 5 çeşit arabası varken konu sahibini almıyorsa tabii ki terden göğe kadar haklı olur

bankada parası olan yahut işte zengin olan bir adamın araba ihtiyacı olmayabilir yahut arabaya ilişkin farklı farklı kaygıları olabilir

ismini burada yazamayacağım ama tüm ülkenin tanıdığı X kişinin arabası yoktu

parası pulu cebinden taşarken yoktu, taksi ile giderdi hatta toplu taşıma kullanırdı

eşinin da ayrı işi gücü araba alacak ekonomik gücü vardı ama arabaları yoktu

çünkü adam arabasının altına yerleştirilecek bombadan korkuyordu

taksiye dahi duraktan çağırıp değil yoldan geçenine biniyordu, toplu taşıma kullanıp kalabalıklara karışıyordu

konudaki adamı tanımıyoruz, belki araba fobisi var, belki yıllar önce kazada kayıpları var, belki cidden arabaya verilecek parayı kenarda tutmayı seviyor

örneğin basit ucuz bir arabamız var

iki araba alacak hatta o arabaları en iyi markalardan alacak arabamız da var

ama dün trafikte dedik ki bu şehrin yolları öldürüyor bizi, bak gıcır mercedes de bekliyor yük yaşındaki tipo da yan yana duruyorlardı

adamın beklentileri ile konu sahibi uymuyorsa ayrılabilir tabii ki

ama ben halen 4 aylık sevgilisi rahat etsin diye 10 yıldır kendisine araba almamış birinin araba alacağını düşünemedim

35 yasindayim 8 senelik memurum en az 5 senedir arabam olsun isterim hala alamadim ha pandemi olmasa belki alirdim bilemiyorum fiyatlar üçe katladi, yani oyle kolay degil
Hic sevgilimin arabasi olsun hayalim olmadi erkek dedigin arabasiz olmaz falan bunlar çok sığ düşünceler
Paragoz olmasaniz da sekilcisiniz belli ki, yazdiklarinizdan aldığım izlenim bu
Ha evlenecek olsaniz hic birikimi yok bos bos yasamis deseydiniz belki beyefendiyi eleştirilebilirdik :) ama adam sevgilimi memnun edeyim düşüncesiyle araba almak zorunda degil belki kredi cekmek istemiyor belki maddi acidan kendini güvende hissetmedigi bir borca girmek istemiyor. Çünkü henuz evlilik gibi bir sorumluluk yok önce adami tanıyın, adamin kisiligini efendiliğini vs sevin parasını/arabasını degil

Senin aksine ben aglayarak yaptirmadim. Sen aglasan da yaptiramiyorsun zaten. Ben senin araba beklentini baştan bari garip karsilamiyorum.
Diyorum ki eger prenses olmak istiyorsan gider oyle birini bulursun sonra kendini evine biraktirirsin. Buna kimse bisey demez zaten yani ben demezdim.

Sen arabasi olmayan biriyle bile bile birlikte olup sikayet ediyorsun, adamin kenardaki parasini mevzu ediyorsun. Olay bu.

Ben sevgiliyken birini yolacak olsam yolardim, amacim o olsaydi. Ozel olarak evlilik teklfinden sonra diye neden belirttim? Sevgili olsak ben kabul etmezdim benden once ailem beni paralardi zaten eve getirmezdim oyle bi hediyeyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…